Kristinsson tekent bij Grenoble GF

15
3041
Matchwinner Kristinsson wordt bedolven door de rest van Willem II (foto: (c) Toin Damen)

Kristoffer Kristinsson vervolgt zijn loopbaan bij Grenoble GF uit Frankrijk. De IJslandse spits die ondanks een voorstel van Willem II koos om te vertrekken zal na de zomer aansluiten bij de Franse club uit de tweede divisie . Grenoble promoveerde in 2018 naar de tweede divisie en wist zich afgelopen seizoen te handhaven.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Terrel ondaan gaat ook!

Klopp
Gast

Kristoffer weg, ik zeg boeie ruud

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Zouden we niet kunnen proberen om Stijn wuytens terug te halen. az heeft nou al zo veel concurentie op zijn posities (centraal echter en centraal middenveld) achterin met peters of naast llonch lijkt me gewéldig

1896
Gast
1896

Heeft nog contract voor één jaar.
Poging wagen!

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Lees hier vaak dat we meer snelheid nodig hebben achterin… Met Wuytens ga je dat niet krijgen!
Als spelmaker voor de verdediging zou ik het wel degelijk een aanwinst vinden!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Achterin met Peters is geen optie. Gaan nooit twee linksbenige centrale verdedigers spelen. Er moet nu een rechtsbenige centrale verdediger bijkomen die bij voorkeur kopsterk is en snelheid heeft.

GroningseKruik
Gast
GroningseKruik

Lewis? Past wel in de profielschets. Weet niet of dat wenselijk is en of Koster dit uberhaupt zal gaan doen.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Als Lewis een bruur heeft die ook rechtsback kan spelen dan is dat een hele goede optie!

Wally58
Lid
Wally58

Dankerlui is van oorsprong rechtsback en dan lewis centraal met Peeters, Meissner of Heerkens !

Ravio
Lid
Ravio

Zijn er nog steeds mensen die het niet bijtekenen van dit snotkwalleke in de schoenen van Joris willen schuiven? t menneke wil per se spelen in een eerste elftal en ook nog riant beloond worden…. Nou, dan wordt je basisspeler in de Franse 2e divisie…. Als hij voor zijn sportieve carrière had gekozen had hij bijgetekend, of zelfs bij de lampen getekend, maar ook in Eindhoven hadden ze waarschijnlijk een normaal contractje voor een redelijk talentje in gedachten….

Rojo Blanco Azul
Lid

Eind goed, al goed dus voor Kristinsson. Man, man, Willem II, de inmiddels Internationaal bekende springplank voor bovengemiddeld talent verruilen voor een Franse, grijze 2e divisiemuis. Duidelijk dat de euro’s voor hem belangrijker zijn dan sportieve ambities . Of wil hij hiermee het ongelijk van Sol en Isak bewijzen ? Bedankt voor je doelpunt tegen Twente en au revoir …

maxtrash
Lid
maxtrash

De clubs in de championship in Engeland hebben meer budget dan de eredivisie in Nederland, maar voor het Franse tweede niveau geldt dat niet lijkt me. Budget 8,5 Miljoen volgens wikipedia.
Het is een zijwaartse stap ipv hogerop zullen we maar zeggen en of hij daar nu helemaal binnenloopt kun je je ook afvragen.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Wordt daar ploeggenoot van Ryan Sanusi

Louis Depuyt
Gast
Louis Depuyt

Een droomtransfer komt uit voor hem. Hij sliep als kind al in een Grenoble pyjama en had alle posters van Grenoble boven zijn bed hangen..

T1896
Lid
T1896

Tis geen straf om aan de voet van de Alpen te verblijven.
Voor de rest een typisch gevalletje ‘horen we nooit meer iets van’