Kristinsson beslist binnen twee weken over toekomst

7
1723
Kristófer Kristinsson (foto (c) Toin Damen)

Kristófer Kristinsson beslist binnen nu en twee weken waar hij het komende seizoen gaat voetballen. De IJslandse spits, die met Willem II geen overeenstemming bereikte over contractverlenging, staat onder meer in de belangstelling van Esbjerg. Daar is John Lammers, voormalig spits van onder meer Willem II, trainer.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jako
Gast
jako

Sterke punten techniek in de 16 en neusje voor de goal.Zwak punt handelingssnelheid…en dat is nu juist heel moeilijk te verbeteren…ja kost wellicht jaren..en die tijd is er niet

Bavel
Gast
Bavel

Jammer voor ons denk ik, in overleg jaartje extra met optie of zo, keren dat hij inviel vaak niet verkeerd. Volwassen mensen moeten toch gewoon zakelijk iets kunnen regelen.

Goaperd
Gast

Je weet natuurlijk niet de inhoud van het aanbod door Willem II, hij zegt dat er geen respect uit toonde. Beetje krom om dan te zeggen dat die dan maar moet oprotten! Ongenuanceerde prietpraat! Ik vond het zeker een jongen met veel potentie!

JTW
Gast
JTW

Dat zeggen ze allemaal. Worden gek gemaakt door zaakwaarnemers en zijn op jonge leeftijd al uit op bakken geld. In feite is het gewoon een soort A-speler, want heel veel heeft hij nog niet gepresenteerd. We willen toch strijders? Gasten als Llonch en Lewis. Geen tieners die na een paar wedstrijden al menen een gerespecteerde aanbieding te moeten ontvangen. Op die leeftijd moet je gewoon blij zijn dat je minuten kunt maken bij een club als Willem II. Kan me niet voorstellen dat hij hier voor een AH vakkenvuller salaris voetbalt en Willem II hem dat wederom heeft aangeboden.

De Frater
Gast
De Frater

Plus het feit dat (correct me if I’m wrong) Willem II er alles aan heeft gedaan om zijn gezin destijds mee over te laten komen uit IJsland.

JTW
Gast
JTW

Bij ons in de punt hebben Sol en Isak zich geweldig in de etalage gezet en deze jonge speler die zichzelf nog moet bewijzen denkt, met alle respect, dat Esbjerg een betere club is om zijn carrière voort te zetten. Lekker laten gaan dan!