Koster: ‘Zolang er een kans is, moet je er in geloven’

11
425
Adri Koster

Willem II kan in de laatste competitiewedstrijd van het Eredivisieseizoen weer een beroep doen op Timon Wellenreuther. De doelman heeft de trainingen van maandag en dinsdag goed doorstaan en zit weer bij de wedstrijdselectie.

Fernando Lewis ontbreekt wel nog in de wedstrijdselectie. De rechtsback heeft nog teveel last van zijn knie. Trainer Adrie Koster moet ook de geblesseerden Elmo Lieftink en Justin Ogenia missen in Den Haag.

Play-offs?
Op de vraag of het halen van de play-offs nog realistisch is, antwoordde Koster: ‘We zijn helaas afhankelijk van het resultaat in Emmen. Maar zolang er een kans is, moet je erin geloven en voor gaan. Als we dat niet doen, kunnen we beter niet de bus instappen.’

ADO
Tegenstander ADO steekt de laatste weken in goede vorm. Vier van de vijf laatste wedstrijden werden gewonnen. Koster: ‘ADO is een hele stugge ploeg die momenteel in goede doen is. Wij doen het dit seizoen niet verkeerd in uitwedstrijden. Het wordt dus interessant, al zou ik niet weten waarom we morgen niet ook in Den Haag zouden kunnen winnen.’

Knop om
Drie dagen na de voorlaatste speelronde, staat dus de laatste speelronde op het programma. Koster vindt het fijn dat na het pijnlijke verlies tegen FC Emmen, al snel de wedstrijd in Den Haag volgt. ‘De afgelopen twee dagen stonden vooral in het teken van herstellen en snel de knop omzetten. We willen het seizoen met winst afsluiten. Of we daar voor play-offs genoeg aan hebben, moet nog blijken. Van mij mogen er nog wel wat potjes gespeeld worden’, zei Koster met een knipoog.

ADO Den Haag – Willem II begint woensdagavond om 19.30 uur.
Bron: Willem II.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Zolang er een kans is moet je er vol voor gaan! Dat mis ik de laatste weken. Geloven doen we wel in Sinterklaas. Ik hoef niet ergens in te geloven om me er toch vol voor in te zetten en dat ook uit te stralen.

wil
Lid
wil

Ik heb maar een kaars opgestoken in de Hasseltse kapel. Wie weet helpt het.

keesg
Lid
keesg

Als er iemand is die geen vertrouwen heeft in zijn ploeg is het Koster wel met zijn rare opstellingen.

Zekur
Lid
Zekur

Dat “geloof” was er zondag al niet meer. Zou mij verbazen als de heren zich toch weer op zouden richten tegen ado. Maar bij Willem II val je vaak van de ene in de andere verrassing dus wie weet..

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Totaal geen vertrouwen in morgen.

Isak-Tapia-Palacios zitten al met hun hoofd ergens anders (eerder vakantie?)
Crowley-Vrousai gefrustreerd omdat ze niet mochten starten in de finale. Peters ..

ADO ziet nog mogelijkheden om zich te plaatsen voor de play-offs

We hebben een prachtig seizoen gehad, maar het pijpje is gewoon leeg…

UNITED
Gast
UNITED

Groningen gaat niet winnen in Emmen. Wij doen het altijd goed in uitwedstrijden. Utrecht, AZ en Heracles zijn ploegen die ons wel liggen.Dus conclusie: wij gaan Europa in. #wishfullthinking

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Off topic…de Ligt voor 99 procent naar Barcelona.Hij wil hier minimaal 2 jaar voetballen om daarna naar de absolute top te verkassen en denkt daarbij aan Willem II uit Tilburg….

Snorro
Lid
Snorro

Doe maar niet… komt een beetje triest over allemaal.

John Nr1
Lid

Gewoon spelen om te winnen en dan hopen dat Groningen niet wint in Emmen (wat niet onmogelijk is)

Heb wel zin om zaterdagavond nog thuiswedstrijd te kunnen zien en seizoen waardig af te sluiten

MDCCCXCVI
Lid
MDCCCXCVI

Het lijkt mij ook dat zowel wij als supporters, als de selecte een waardige afsluiting van het seizoen krijgt. Zou klote zijn om het prima seizoen zo te eindigen als afgelopen zondag.

wil
Lid
wil

Hopelijk gaat onze Isak nog vlammen.