Koster: ‘We gaan voor de winst in Almelo’

16
1267
Bron: Toin Damen

Willem II neemt het dinsdagavond in de midweekse speelronde 28 in Almelo op tegen Heracles. Pol Llonch, Timon Wellenreuther en Vangelis Pavlidis keren terug in de wedstrijdselectie. Voor Freek Heerkens komt de wedstrijd tegen de nummer 6 van de Eredivisie nog te vroeg.

Naast Heerkens, ontbreken ook Karim Coulibaly (rugklachten), James McGarry (blessure) en Elmo Lieftink (gepasseerd) in de wedstrijdselectie.

Özbiliz geschorst
Aras Özbiliz is door Willem II disciplinair geschorst en zit daardoor niet bij de wedstrijdselectie van Heracles Almelo – Willem II. Reden is dat de aanvaller weigerde tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in te vallen.

Kristinsson naar tweede elftal
Kristófer Kristinsson is per direct teruggezet naar het tweede elftal. Willem II heeft de IJslander een contractaanbieding gedaan, maar hij weigert zijn aflopende contract te verlengen.

Heracles
Uiteraard ging het tijdens het persmoment ook over de uitwedstrijd tegen Heracles. Daarover zei Koster: ‘Het wordt een interessant duel. Heracles heeft een goede ploeg en brede selectie, waardoor ze qua spel als het nodig is allerlei kanten op kunnen.’ Op de standaardvraag of kunstgras een voor- of nadeel is, antwoordde hij: ‘De ondergrond mag geen excuus zijn. We gaan in Almelo voor de winst, of dat nou wel of niet op echt gras is.’

Kaartverkoop
Voor het uitvak in Almelo zijn zo’n 425 van de 500 kaarten verkocht. Zorg jij voor wederom een vol uitvak? Check hier alle informatie.

16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments