Koster: ‘Vitesse van een ander kaliber’

21
2802
Bron: Toin Damen

Willem II moet het tegen Vitesse zonder spits Vangelis Pavlidis doen. Dat maakte trainer Adrie Koster vrijdagmiddag bekend. Wie zaterdagavond zijn vervanger is, wilde de hoofdtrainer nog niet verklappen.

Pavlidis kwam in Zwolle in botsing met PEC-doelman Xavier Mous en heeft sindsdien last van zijn knie. Of Paul Gladon de logische vervanger van de Griek is? ‘Dat weet ik nog niet. Paul heeft sinds mei niet meer in groepsvorm getraind. Hij is fit, dat wel, maar ik slaap er liever nog een nachtje over’, zei Koster, die ook Karim Coulibaly als mogelijkheid noemde.

Queirós speelgerechtigd
Naast de topscoorder van de Eredivisie missen de Tricolores ook de geblesseerde Justin Ogenia en Michael Woud. Damil Dankerlui heeft zijn schorsing uitgezeten en maakt evenals de speelgerechtigde João Queirós deel uit van de wedstrijdselectie.

Ander kaliber
Met Vitesse treft Willem II een heel andere tegenstander dan PEC Zwolle. ‘Vitesse is van een ander kaliber. Ze hebben veel kwaliteit rondlopen daar in Arnhem. Kijk maar naar spelers als Matavz, Linssen en Bero. Dat zijn mannen die iets extra’s hebben. Ik vind de wedstrijd een interesse krachtmeting.’

Kaartje kopen?
Willem II – Vitesse begint zaterdagavond om 20.45 uur. Informatie over de kaartverkoop vind je hier. De stadionreceptie is open van 14.00 tot 17.00 uur. De fanshop is tot een halfuur na de wedstrijd geopend. De stadionkassa’s openen om 19.15 uur.

Tot zaterdagavond in het Koning Willem II stadion

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments