Koster verwacht stormachtig FC Groningen

7
1305

Enkele minuten na de presentatie van kersvers Willem II’er Donis Avdijaj, blikte hoofdtrainer Adrie Koster tijdens het wekelijks persmoment vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Uiteraard gaf Koster ook zijn mening over het binnen 24 uur aangetrokken duo: Aras Özbiliz en Avdijaj dus.

‘Ik ben erg blij dat deze twee jongens erbij zijn gekomen. Ze hebben kwaliteiten die we nodig hebben, want de voorbereiding en de wedstrijd tegen VVV hebben uitgewezen dat we niet gemakkelijk tot scoren komen. Aras en Donis zijn absoluut kwaliteitsinjecties voor ons’, aldus Koster.

Lieftink ontbreekt
Tegenover de komst van de twee aanvallers die vrijdagavond inzetbaar zijn tegen FC Groningen, staat de afwezigheid van Karim Coulibaly en Elmo Lieftink in het Hitachi-stadion. Op de vraag wie de positie van Lieftink inneemt, antwoorde Koster dat dat waarschijnlijk Driess Saddiki of Atakan Akkaynak is.

Tik in Arnhem
FC Groningen kreeg bij hun seizoenouverture tegen Vitesse tegen een flinke tik te verwerken. In de Gelredome werd met 5-1 verloren. Koster: ‘Mede daardoor verwacht ik een zeer stormachtig Groningen dat ons vanaf de eerste minuut flink onder druk wil zetten. Omdat we daarop rekenen moeten we daar klaar voor zijn.’

300 uitsupporters
FC Groningen – Willem II begint vrijdagavond om 20.00 uur. Tot op heden zijn er zo’n 300 kaarten verkocht voor het uitvak.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments