Koster tevreden en heeft geduld

82
7223
Bron: Toin Damen

Trainer Adri Koster was tevreden over het optreden van zijn ploeg in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Na de matige wedstrijd tegen Sparta kwam zijn ploeg in België sterk voor de dag. ‘Met wat meer scherpte in de eindpass en voor het doel, hadden we misschien wel moeten winnen’, aldus Koster.

Koster ziet perspectief in de ontwikkeling van zijn ploeg en weet dat er hard gewerkt aan gerichte versterkingen. Hij geeft aan niet in paniek te raken over zijn smalle selectie omdat hij weet dat er nog een aantal spelers met specifieke kwaliteiten bij zullen komen. De ervaren Zeeuw weet dat het halen van kwaliteit tijd kost.

Willem II start de competitie op vrijdag 2 augustus met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Vvetilburg
Gast
Vvetilburg

Hoorde net van een anonieme bron dat wesley sneijder wil afbouwen bij willemii.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Grappig man…..

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB
kees
Gast
kees

Ik heb vernomen dat er aanstaande zaterdag een wedstrijd word gespeeld. En er is pils, wat willen we nog meer behalve nieuwe spelers dan.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/887706/-laat-me-niet-in-de-maling-nemen-door-tapia-hij-moet-meewerken-aan-een-transfer-.html. Hier word hij wel gewaardeerd! Laten we hopen dat Martin van Geel hierin nog iets kan betekenen :)..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Haha die sjaak troost met z’n ruige uitspraken tapia moet mee werken tapia moet helemaal niks heeft gewoon nog un contract

Cards
Lid
Cards

Tapia heeft over een jaar een EU paspoort dus die gaat 100% niet naar de zandbak, de ruski’s of terug naar Peru. Gelukkig is er in Tilburg wel een mooi plekkie voor ‘em.

Sar
Gast
Sar

Mijn bron vertelde net dat het weleens een hete week kan gaan worden in Tilburg…Donderdag 37 graden!

Tykki
Gast
Tykki

Ik hoorde net Ryan Gravenberch van Ajax over komt. Huur

Franszon
Gast
Franszon

Ik hoorde net dat alle geruchten hier woorden geplaatst door accounts die anders hier niks posten. Lekker trollen op tilbo, leuker zomer heb je dan man.

frannekesol
Lid
frannekesol

Ja hoorde ik ook, net als ramselaar, buttner, eiting, geis, tapia, Nieuwkoop, dest, dauda. Ze zouden gister allemaal op de kermis gespot zijn bij de kamelenrace en het gerucht gaat dat ze nu bij de medische keuring zijn want in het ziekenhuis zouden ze ook al gespot zijn vandaag.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Pfff,, ik blijf maar 10 keer per dag op Tilbo kijken maar er veranderd niks kwa echt nieuws. Alleen een hoop kwats erbij. Joris ik heb alle vertrouwen in je maar aub laat een paar super aankopen komen !!!!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tilburgerke

Vol blijven houden de aanhouder wint. Want er gaat un moment komen dat er nieuws is qua spelers🤣 en dat moment komt steeds dichterbij

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Misschien is het leuk om allemaal een voorspelling te doen over de eindklassering komend seizoen? Ik denk dat we op plek 17 eindigen.

@win
Lid
@win

We = NAC?

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

Dat gun ik ze wel.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

nak gaat helemaal naar de kl=te let maar op.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Weet je waar ik gek van wordt ipv uitblijven van nwe spelers

Mensen met hun zogenaamde “bronnen”,die via de buurman van een tante etc spelers hebben gezien bij medische keuringen kermissen etc

Als al die geruchten juist waren dan hadden we een elftal bijna kunnen opstellen.. velthuizen, nieuwkoop, tapia, eiting, geis, ramselaar, butnner

Natuurlijk ben ik benieuwd en ongeduldig voor nwe spelers maar ga aub geen andere supporter lekker maken met je interessant doennerij

Bobby
Gast
Bobby

Sluit ik me helemaal bij aan… Doen alsof ze inside information hebben. Lekker belangrijk.
Voor mij een reden om de komende dagen Tilbo maar te mijden. Helaas…

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Idd bobby . Heb hetzelfde

Kijk uitzonderingen daar gelaten. Ondanks dat bijv dirruk hier niet geliefd is kan je hem niet vaak betrappen op kwatspraat of onzin.

UNITED
Lid
UNITED

Ik vind het schitterend al die geruchten. Beter dan dat we niks horen.

Er zitten alleen wel een aantal trieste mongolen tussen (waarvan Thomas shelby de grootste is) die ervan genieten om onder fake accounts overduidelijk de grootste bullshit verhalen de wereld in te helpen.

Maar het kan bijna niet anders dan dat we de komende dagen officiële berichten vanuit Willem II gaan krijgen. Dus dan weten we of de geruchten serieus waren of niet.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

bovenstaande comment is mede mogelijk gemaakt door Pampers b.v

Dirruk
Gast
Dirruk

@Thomas Shelby,

Je kunt een seizoenkaart hebben van vak E en er de eerste Awayday bij zijn maar wat wil je daar mee zeggen. Ik ken je verder niet maar geloof me als ik zeg dat je beter een toontje lager kunt zingen hier en zeker niet moet gaan dreigen met klappen voor je Kanis want dat zijn Ajax uitspraken. ( die hadden ze in de Kuip zelfs op hun spandoek staan.😎

thomas Shelby
Gast
thomas Shelby

Dirruk eerste thuiswedstrijd zien we elkaar, kijken we ff wie een toontje lager moet praten vriend. United de seizoenskaarten kun je ook al bestellen lul, merk dat vele hier een grote bek hebben op social media

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Ik zie wel dat jij geen idee hebt wie Dirruk is, dat wordt nog leuk vanaf vak F! Allemaal popcorn meenemen 😁😁😁

Dirruk
Gast
Dirruk

@Thomas Shelby,

Ik wilde je een goed advies geven en nu ga je mij zien op vak E? Ik ben je vriend niet en als je zo gaat praten denk ik dat we ook geen vrienden gaan worden. En de enige die hier een grote bek heeft op social media ben jij tot nu toe dus ik weet niet wat je nou wil zeggen.

Maar als jij erop staat mag je jouw praatjes de eerste thuiswedstrijd waarmaken. Laten we alleen niet vak E als afspreek plek gebruiken.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

idd .. ere noord … plek zat en iedereen kan et dan goed zien

Dre
Lid
Dre

Ik denk dat Thomas Shelby iets teveel peaky blinders heeft gekeken in het Elisabeth ziekenhuis samen met Büttner

Dirruk
Gast
Dirruk

@Dre, Ik denk dat Thomas Shelby niet bestaat of over een hele rijke fantasie beschikt. Ik las in een ander topic op Tilbo dat hij afgelopen week bij de wedstrijd Birmingham City – Swindon Town was geweest, en dat hij van een “oud Willem ll speler” had gehoord dat die de supporters van onze club fantastisch vond en deze nooit zal vergeten. Nu had ik vanmiddag contact met betreffende speler en zei tegen hem dat het wel leuk voor hem moest zijn dat er bij zijn debuut voor Birmingham City enkele Willem ll supporters aanwezig waren, maar hij vertelde dat… Lees verder »

Ledzep
Lid
Ledzep

Hahaha, schaakmat. Wat een loser ben je dan om hier te beweren dat je daar geweest en gesproken hebt. Thomas ga naar Bavel Noord toe en veel plezier tegen Velsen, Helmond en Almere

UNITED
Lid
UNITED

Vak E is ook niet meer wat het geweest is. Maar knap dat je een seizoenkaart van vak E hebt. Volgens Willem II worden ze namelijk pas volgende week verstuurd. Geeft maar weer aan hoe serieus we jou moeten nemen.

Analist1896
Lid
Analist1896

“Niet de beste, maar wel de gekste”.

Erik90
Gast
Erik90

Ik heb mijn seizoenkaart al binnen hoor 😉 ligt al een kleine week klaar voor de eerste thuiswedstrijd

Analist1896
Lid
Analist1896

Are you the real Thomas Shelby dude?

Kleiberg
Lid
Kleiberg

doe eens ff relaxed jongen, met je gedreig.

Kater
Lid
Kater

Lang geleden hier op Tilbo, maar we hebben weer een internet-hooligan gevonden. Ga lekker genieten van het weer jongen of desnoods ruig doen bij de boksauto’s maar val hier niemand lastig met je gezever

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Hahahaha zo’n mongooltje als Thomas Shelby moeten we gewoon keihard uitlachen met zijn allen. Ik verbaas me er steeds weer over wat voor extreem domme pipo’s er hier op aarde rondlopen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Mss land er vanmiddag wel een luchtballon op de kermis en worden er ineens 7 gepresenteerd 😁

The reporter
Lid
The reporter

@ fonske
Ge hed gelijk!! Maar wat ze hebben ze een jaar lang uitgespookt?
Koster wordt helemaal gek kan nie anders.
Je moet voor zorgen dat je geen impuls aankopen hoeft te doen. Dus gewoon huiswerk op tijd doen verdorie.

Fonske
Gast
Fonske

@thereporter

Ik neem aan dat Joris echt wel wat in de week heeft gelegd…maar de spelers moeten wel willen toehappen… . Motivation is the key!

Ik vind dat spelers ook echt voor onze club moeten willen spelen. Op Opgeblazen vedettes zitten we niet te wachten, toch!

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Ik hoor iedereen praten over huren hier en daar.. Ik mag toch hopen dat we daar onderhand vanaf aan het stappen zijn. Extreme buitenkansjes als Tapia en Isak moet je huren, geen (eventuele) Schuurs, Eiting en dat soort spelers die zich nog nergens hebben bewezen. Eigen kapitaal dat veld op sturen met enkele uitzonderlijk goede huurlingen moet onze doelstelling worden

013
Gast
013

Kunt allemaal wel rustig blijven en zeggen het komt goed, dat geloof ik ook wel en er zullen heus wel goede huurspelers weer hier naar toe komen , echter neemt niet weg dat die volgend jaar ook weer pleite zijn , dan lopen de contracten van lewis dankerlui peters enz enz af dus heb ie volgend jaar nog 10 spelers onder contract staan wat gaan we volgend jaar doen dan 15 man huren

Relativist
Lid
Relativist

Veel mensen halen 2 data door elkaar, namelijk het aanstaande begin van de competitie en het einde van de transferperiode, een maand later!! Willem II zit in de situatie dat het afhankelijk is van de transferperikelen bij grotere clubs. Bijvoorbeeld: wil Ajax Perr Schuurs nog wel verhuren nu De Ligt weg is. Of nog beter: wie gaan er daar nog vertrekken, en wie mogen, als dat niet gebeurt, alsnog verhuurd of verkocht worden. Het is een kwestie van prijs opdrijven tot 31/8 waar het de betere spelers betreft . Ja ja, gouden tijden voor de makelaars, of moet ik zeggen… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

@Jan R: enige kern van waarheid zit er in je opmerking. Met betrekking tot het huren van spelers van topclubs moetje afwachten. De spelers die niet in aanmerking komen voor een plaats in de selectie mogen pas na de voorbereiding vertrekken. Maar in mijn optiek wil spelers zich niet richten op alleen het huren van spelers. Men wil spelers aantrekken die later met winst verkocht kunnen worden. Juist in deze categorie hebben concurrenten al een eerste slag geslagen.

JVS
Lid
JVS

Sorry alvast, positivo’s. Maar ik zal de balans eens opmaken: Doelstelling: Linkerrijtje, selectie vroegtijdig op orde. Vorig seizoen: 10de (Rechterrijtje) Isak, Sol, Tapia, Palacios, Crowley -> Nunnely & Köhlert. Hoe kun je nou met deze doelstelling pas 2 spelers hebben gehaald, die nog niet eens het niveau zijn van de basiskrachten die je hebt laten gaan.. Ik ben klaar met dat “wacht maar, het komt goed.” Nee, dat gevoel van “het komt goed” is bij mij ver te zoeken. Zeker na het vertrek van Crowley, waar is zijn vervanger? Hij staat gewoon onder contract dus had je op z’n minst… Lees verder »

Pavi
Lid
Pavi

Lekker in Eindhoven gaan kijken als je geduld op is.

De gelovige
Gast
De gelovige

Eric ten hag wil eerst zeker zijn eigen selectie op orde hebben als dat ok is kunnen een paar spelers op eredivisie niveau ervaring op gaan doen.
En dan zal joris zeer zeker vooraan staan.
Dit waren de woorden van ten hag op Ajax tv afgelopen vrijdag.
En het geduld raakt op zo 13 dagen voor aanvang van de compititie.
Maar de praktijk leert ons joris kan goed toveren uit de hoge hoed.
Maar ook ik begin ongeduldig te worden…..had minimaal enkele spelers meer erbij moeten hebben net voor aanvang van het nieuwe circus.
Ik probeer te blijven geloven.

Relativist
Lid
Relativist

Hoe hadden ze Isak en Tapia moeten houden dan?
Denk je dat er bij Ajax met Alvarez ook meteen een nieuwe de Ligt staat?

Invictus
Lid
Invictus

@JVS: ik zou mijn gevoel niet beter hebben kunnen beschrijven. Je start de competitie gewoon met een achterstand op je concurrenten.

Pavi
Lid
Pavi

@Invictus Wie zijn volgens jou onze concurrenten en welke spelers hebben zij gehaald die ons beter zouden maken. Even wat feiten noemen graag.

Pavi
Lid
Pavi

@JVS Als je Sol als vertrekkende speler noemt moet je Pavlidis en Vrousai ook als nieuwe speler noemen! En zet er dan Zuijderwijk ook even bij. Dank u.

JVS
Lid
JVS

Het gaat om het resultaat Pavi. Met de selectie van vorig jaar haal je het rechterrijtje. Zonder nieuwe spelers (en alleen vertrokken spelers) ga je dit resultaat 100% evenaren en zet je geen stappen als club wat wel is uitgesproken om te gaan doen.

Pavi
Lid
Pavi

@JVS Het gaat er om te beginnen om dat je de feiten juist weergeeft. Dus Sol noemen dan ook Vrousai, Pavlidis en Zuijderwijk noemen. Niet de feiten je eigen kant op lullen. En ja, er moet kwaliteit bijkomen en bij voorkeur komende week. Daar zullen ze ook mee bezig zijn maar er zullen echt wel goede redenen zijn waarom het lang duurt. Als buitenstaander kan ik daarover niet oordelen.
Maar ook aan jou de vraag: wie zijn onze concurrenten en welke spelers hebben zij gehaald die voor ons een directe versterking zouden zijn?

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pavi,

Ik zal er drie geven die ik graag bij onze club had gezien, waar Willem ll interesse in had maar die bij concurrenten hebben getekend.

Mauro junior ( Heracles ), Obispo ( Vitesse ), en Lonwijk ( FC Utrecht ).

Pavi
Lid
Pavi

Lonwijk is zeker zonde, zeker gezien het feit dattie Tilburger is, uit onze opleiding komt en op een positie speelt waar we versterking nodig hebben. Maar maken wij een kans als Utrecht ook interesse heeft?

MauroJunior had een mogelijke vervanger van Crowley kunnen zijn volgens mij maar hij heeft al langer geleden voor Heracles gekozen, voordat een vertrek van Crowley een feit was.

Naar de capaciteiten van Obispo ben ik benieuwd. Ook een positie waar we versterking nodig hebben. Misschien dat de Portugees dezelfde kwaliteiten heeft?

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pavi, Met betrekking tot Lonwijk hadden wij 100% zeker de mogelijkheid om hem gratis op te halen in Eindhoven, sterker nog, de club wist al maanden voordat hij bij PSV ging vertrekken dat hij transfervrij wegging uit Eindhoven en was getipt dat hij graag terug zou keren naar Tilburg om voor “zijn” cluppie te gaan spelen. Er was belangstelling uit het buitenland ( o.a. Leeds, Eindracht Frankfurt en AS Roma )maar Lonwijk wilde perse in de Eredivisie gaan spelen. Willem ll gaf ook aan dat men interesse had in deze speler heeft “schijnbaar” contact opgenomen met speler maar gaf vervolgens… Lees verder »

Plugske
Lid
Plugske

@Dirruk, Ik geef je gelijk wat betreft Lonwijk, die jongen hadden ze moeten oppikken. Absoluut een fout vanuit Willem II. Mauro Junior en Obispo zijn beide gehuurd en moeten nog maar bewijzen wat ze in de Eredivisie kunnen en betwijfel ik of het daadwerkelijk echte versterkingen zouden zijn. Veel clubs hebben voornamelijk kwantiteit binnen gehaald daar er ook veel spelers bij hun vertrokken zijn. Op de bekende buitenkansjes aast elke club het gaat om de nog niet bekende of niet aan gedachte buitenkansjes zoals een Pavlidis en Vrousai. Niemand kende ze en presteren uitermate goed. Daar kan een TD zich… Lees verder »

Pavi
Lid
Pavi

@Dirruk, voor alle 3 de spelers die jij noemt valt iets te zeggen waarbij ik het nogmaals heel erg zonde vind dat Lonwijk niet komt. Zeker als WII de mogelijkheid heeft gehad om hem te halen. Maar voor alle 3 geldt ook dat het afwachten is of het directe versterkingen zijn. Er moeten alternatieven zijn met minimaal hetzelfde niveau. Ik denk dat de nummers 7 t/m 15 in de eindstand van vorig seizoen + de 3 promovendi allemaal nog meerdere spelers aan de selectie willen toevoegen vóór 2 september. Neemt niet weg dat ook ik had gehoopt dat we nu… Lees verder »

voetbalzone21
Lid
voetbalzone21

Kan niet meer zeggen dan geduld hebben en vertrouwen in Joris hebben wink

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Koster kan slechts zeggen dat de huidige selectie niet eredivisie waardig is.
ik blijf het zo vreemd vinden dat zo laat in de voorbereiding zo weinig nieuwe spelers erbij zijn gekomen terwijl de TD de van te voren zelf aangeeft te willen door selecteren en wilt groeien als club.
waarschijnlijk komen er alleen maar huurspelers deze kant op.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Keiebaant

Zo vreemd is dat niet aangezien un speler zelf moet willen of un club mee moet werken. Joris kan slechts als un speler niet wil een pistool op zn kop houden of ontvoeren en pas los laten als ie getekend heeft.

En er gaan echt niet alleen maar huurspelers gehaald worden. Er zullen ook nog wel spelers gehaald worden doe eigendom van onze club worden.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Forza, wat ik zo vreemd vind is dat als Akkanayak verhuurd wat echt een talent is en je verkoopt Crowely voor weinig geld en je hebt geen schaduwlijst waarom te kan terugvallen vind ik dit een kwalijke zaak.

Dat je deze spelers weg doet dan begrijp ik nog wel, maar dat het na hun vertrek daarna nog steeds weken stil is welke nieuwe spelers deze posities gaan invullen begrijp ik niet.

Goalemaker
Lid
Goalemaker

Ik neem aan dat er gewoon spelers van de schaduwlijst gehaald zullen worden, echter gebeurd dat niet in 1 dag, wat hopelijk te danken is aan de kwaliteit van de spelers. De Ligt, en de Jong waren ook niet in 1 dag gekocht 😉. Vertrouwen hebben, en die selectie zal zeker op orde komen!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Keiebaant

Op dat punt ben ik het met je eens als je bv un Crowley verkoopt had er een plan B moeten zijn. En dat de opvolger klaar stond. Mits hij een clausule had is het anders.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Kom op zeg. Spelers zijn geen zakken aardappelen die je zo kan halen als de oude op zijn. Natuurlijk zal er een schaduwlijst met meerdere kandidaten zijn. Maar dat wil niet zeggen dat die direct beschikbaar/haalbaar zijn. Soms zal je even moeten wachten.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ kruikentrots

Dat zeg ik toch niet snap heel goed dat het moeilijk is om kwaliteit te halen. Alleen als je dat weet had je ook kunnen wachten met Crowley verkopen tot we de opvolger binnen hadden ,(mits clausule) we staan niet in de rode cijfers dat we moeten verkopen hij was transfervrij gehaald dus we zouden geen verlies lijden als ie transfervrij was gegaan (Er zal ongetwijfeld staks een nieuwe nummer 10 komen. )

Relativist
Lid
Relativist

Crowley aan zijn contract houden en aan hem een gefrustreerde speler hebben tot minstens 31 augustus? Daar wil je de competitie ook niet mee beginnen, denk ik.

Fonske
Gast
Fonske

Ik vond akkaynak.. in een aantal opzichten tekort komen. Mentaal, fysiek. Maar voetbal bagage heeft hij…Ik denk dat koster in gaat zetten op een semi gearriveerde speler voorbeelden ramselaar, bruns.. zij kunnen veel beter en presteren onder hun kunnen bij hun huidige club

Ik verwacht dat akkaynak veel gaat betekenen voor willem II in 2020 2021…

Plugske
Lid
Plugske

@ Fonske, Wellicht dat hij wat fysiek te kort kwam maar als je die jongen zag spelen kon je zien dat hij erg veel potentie in zich heeft. Hoe graag ik het ook hoop, want ik ben een fan van hem, zie ik hem hier niet meer terug komen. Als hij in Turkije wel een fatsoenlijke kans krijgt om minuten te maken gaat die optie tot koop gewoon gelicht worden. Mocht er een clausule in het huurcontract staan om hem vroegtijdig terug te halen moeten ze dat direct doen nu dat Crowley vertrokken is.

Fonske
Gast
Fonske

Mee eens…
Wij zijn willem II en wij doen niet aan impulsaankopen…( onderzoek wijst uit dat 75% van de impulsaankopen achteraf liever niet gedaan zouden zijn)

dus als je het mij vraagt
wederom verstandig…
Joris…

Succes de komende week… (want ik verwacht niet dat Joris zich laat verleiden tor een impulsaankoop in de laatste week voor de competitie…)

Wij zijn Willem II!

Robby
Lid
Robby

Zolang we met een begroting van 12mln blijven werken zullen we met huurspelers moeten blijven spelen. Dus verwacht echt wel een stuk of 4 huurspelers.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Laten we hopen dat Llonch blijft. Het nieuws van het vetrek van Crowely was voor mij al een enorme klap.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

waarom zou die niet blijven ?

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Omdat hij ook hogerop wil misschien? En aangezien ook gisteren niet van de partij was, ben ik bang dat hij bezig is met een transfer. Bewijzen heb ik niet, maar na Crowely alles is mogelijk.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

ja wie wil er nou niet hogerop. Hij heeft een contract tot juni 2021 en er is nul aanleiding om te denken dat hij nu vertrekt. Je bent bang voor een transfer ? .. schoolvoorbeeld van :” angst is een slechte raadgever”

013gekske
Gast
013gekske

hij is toch geblesseerd jonge sukkel

Dre
Lid
Dre

Toch nog iemand die geduld heeft

Robby
Lid
Robby

Dat komt omdat Koster, in tegenstelling tot ons, wel weet met welke spelers Joris bezig is. Bovendien loopt Adri al een tijdje mee en weet dus dat het voor een club als ons normaal is als je half juli nog volop aan het zoeken bent.

Rasta
Gast
Rasta

Wanneer komen die spelers??? cool cool cool cool cool ??

Pilske
Lid
Pilske

Ja koster kan ook niet meer doen dan weer een aantal bekenden open deuren intrappen.
We wachten maar gewoon af en dan zien we het wel.

danny81
Lid
danny81

Zo ist !!!
Benieuwd welke namen onze Joris ons presenteert binnenkort !!!
Komt goed allemaal 🔴⚪🔵

013
Gast
013

Dat worden allemaalhuurspelers let op, maar daar bouw je geen team met op