Koster standvastig ondanks grote druk

32
2146
Fotoburo Toin Damen ©

De thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam van aanstaande zondag moet een zege opleveren om wat afstand te nemen van de onderste plekken. Zeker gezien het resterende programma voor de winterstop waarin AZ en Ajax nog de opponenten zijn.

In een artikel van VI is te lezen dat het voor Adrie Koster geen reden is om anders te gaan spelen. ‘Ik ben niet iemand die alles snel door elkaar gooit, ik spring niet van de hak op de tak. Ik ben geen type die om de haverklap een andere speler neerzet, je moet wel ergens aan vasthouden. De speelwijze is duidelijk, daar wil ik aan vasthouden. Als je gaat wisselen dan moet je ook weer terug als dat net werkt, dan blijf je bezig. Ik heb vertrouwen in de aanpak, die moeten we doorzetten. We hanteren dezelfde speelwijze als vorig jaar, ze weten wat er gevraagd worden. Het enige wat je moet is keihard werken met z’n allen en dat gebeurt ook. Op trainingen en in wedstrijden, daar kan ik niks van zeggen. Niemand gooit er met de pet naar, bij 3-0 bij Fortuna laten we het niet lopen. Dat vind ik positief. Wij hebben gewoon nog steeds een aardig team.’

Het hele artikel van VI lees je hier.

32 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments