Koster: ‘PEC is een lastige ploeg om tegen te spelen’

4
572
Bron: Toin Damen

Volgens Koster gaat zijn ploeg nog de handen vol hebben aan PEC. ‘Zwolle is een lastig te bespelen tegenstander en een goed voetballende ploeg. Ze willen uiteraard weg uit de onderste regionen én laten na de winterstop beter spel zien dan ervoor. We zijn dus gewaarschuwd.’

Veilig
Waar de verschillen op de ranglijst enkele maanden geleden nog zo klein waren dat de stand na iedere speelronde drastisch kon wijzigen, hoeft Willem II zich geen zorgen meer te maken om lijfsbehoud. Het verschil met plek 16 (De Graafschap) is vijf speelronden voor het einde opgelopen tot 14 punten. ‘En dus willen we nog zoveel mogelijk punten halen om zo hoog mogelijk te eindigen en deelname aan de play-offs af te dwingen’, aldus Koster.

Voorbereiden op finale
Koster vindt dat de meest ideale voorbereiding op de bekerfinale, het blijven winnen van competitiewedstrijden is. ‘Dat is goed voor het vertrouwen. Daarnaast zie ik op zowel trainingen als in wedstrijden nog steeds groei in het elftal. Als we dat voortzetten, kan het nog een mooi einde van het seizoen worden. Maar dan moeten we eerst zondag van PEC winnen, en dat moet met de steun van ons publiek kunnen.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wilco
Gast
Wilco

Ik denk niet dat ze verliezen met het spel van de afgelopen dagen, sterker nog ik weet wel zeker dat Willem II niet verliest. Toch zou er zo maar, een gelijkspel uit kunnen komen, want PEC doet het de afgelopen weken ook wel lekker.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Simpel, als je mee wilt doen om de knikkers zal er gewonnen moeten worden

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Ik vrees dat de smalle selectie de komende weken in ons nadeel gaat uitpakken

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Als je een goede finale wilt spelen moet je de laatste wedstrijd ook serieus en gemotiveerd in gaan. Geen tegenstander onderschatten en zeker niet denken klaar te zijn en dus laks te worden.
Vol gas nog, zorgen dat je wedstrijden voor tijd beslist dat ook jonkies ritme op kunnen doen. Dan kun je jezelf niets verwijten.