Koster noemt twee opties voor vervanging Saddiki

20
2608
Bart Nieuwkoop maakte zijn eerste minuten tegen VVV voor Willem II (foto: (c) Toin Damen)

Adrie Koster heeft in het wekelijkse perspraatje gesproken over wie Saddiki kan vervangen op het middenveld. Koster noemde daarbij twee opties: Bart Nieuwkoop en Jhonny Quiñonez.

Dat rechtsback Bart Nieuwkoop als optie op het middenveld moet dienen geeft wel aan hoe mager de selectie van Willem II momenteel is. Van Quiñonez is bekend dat hij het tempo (nog) niet onder de knie heeft en dus lijkt het onwaarschijnlijk dat hij tegen PSV een basisplaats zal krijgen.

Koster noemde deze optie niet, maar ook Freek Heerkens zou op het middenveld kunnen spelen. Nieuwkoop kan zijn plek op de backpositie dan overnemen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Dit zou ik doen als ik in de schoenen van koster
stond.

Köhlert pavlidis nunnely

Llonch trésor nieuwkoop

Dankerlui Peters holmén heerkens

Timon

Goirle Zuid
Gast
Goirle Zuid

Voor de geblesseerde Dankerlui is het fijn dat Koster zijn schoenen niet aan jou afstaat smile

Korvel013
Lid
Korvel013

Nieuwkoop is bij feyenoord opgeleid tot cvm, alleen toen hij in het eerste kwam is hij rechtsback gaan spelen, heeft ie in bijna elk interview aangegeven. Ik zou met hem op de plek van Sadiki beginnen, liet in zijn invalbeurt tegen AZ thuis echt zien te willen gasgeven!

Giant
Gast
Giant

Reken maar dat PSV alles op alles zet om te winnen. Ook lijfsbehoud voor Mark van Bommel is aan de orde.

Om dan Zuijderwijk in de basis te brengen met het risico dat ie overlopen wordt en afbrandt….hmmm…..lijkt me niet slim. Misschien invalbeurt.

Frietmet
Lid

.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Wel eens aan Zuijderwijk gedacht.Hoef je bijna niet taktisch te schuiven en kan hij meteen laten zien waarom Barcelona hem volgt. Johnny brengen is nl op dit moment ongeloofwaardig.En ik lees hier dat hij moeite heeft met het tempo…Heel PSV heeft op dit moment moeite met het tempo dus hij is in goed gezelschap zondag.

Rene
Gast
Rene

Dat dacht ik dus ook. Is in ieder geval iemand die naar de goal van de tegenstander wil. Wat hij tot nu toe heeft laten zien in hetn eerste, vind ik eerlijk gezegd beter dan wat Quiñonez tot nu toe heeft laten zien. Tuurlijk, Rick is nog lang geen Galasek, en ook nog geen Vrousai, maar als ie dat wel was dan stond hij wel in de basis he. Quiñonez zit ook niet voor niets op de bank en Nieuwkoop hebben we te hard nodig in de verdediging.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Geen Nelom hoop ik

TTB
Lid
TTB

Je kunt Nelom er al bijna niet uit laten? Heerkens LB en Nieuwkoop RB, maar wie vult dat middenveld nog in? Quiñónez? Afgaand op wat ik van hem heb gezien in Groningen heb je er niet veel meer aan dan aan Nelom.

Welke 11 Koster ook dat veld op stuurt deze Zondag, het zal een verdomd zware klus worden om punten te gaan pakken.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Kabangu op het middenveld en zijn bankrekeningnummer aan van Bommel geven? Optie?!

Bart S
Lid
Bart S

100 % mee eens.
Nelom geheel niet meer opstellen svp.
Elk ander alternatief is beter.

Dre
Lid
Dre

Nelom is de nieuwe pispaal op Tilbo? Laat ik voorop stellen: ik ben ook geen fan maar op zich is die jongen mij tot nu toe alles meegevallen. Ik dacht echt dat we een tweede pressel in huis hadden gehaald. Waar nelom wel op moet letten is het moment dat hij naar voren gaat, in de omschakeling moet peters vaak uitstappen en dan komt er centraal ruimte. Zo zijn er idd al een aantal gevaarlijke situaties ontstaan. Maar dat was bij onze vorige linksback Palacios niet anders. Verder kunnen we moord en brand schreeuwen en deze jongen elke keer neerhalen… Lees verder »

C1896
Gast
C1896

En weer starten we met nelom dan…eye-opener na Groningen koster?

Laat Zuijderwijk het maar laten zien, zo’n jongen moet je kansen geven. Niet eentje die te beroerd is om z’n eigen fout te herstellen en overal achteraan sjokt.

Heerkens-Holmen-peters-Nieuwkoop
Llonch- ndayisimiye – zuijderwijk
Nunnely-pavlidis-kohlert

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Zuiderwijk heeft het de laatste tijd aardig lastig. Heeft moeite met het tempo op trainingen en heeft daardoor vaak kleine pijntjes. Het is niet voor niks dat hij geen minuten meer maakt. Die jongen gaat er 100 % zeker komen en ook Koster heeft heel veel vertrouwen in hem. Grote probleem zit hem zondag denk ik in het opstellen van Nelom..

Trots op de club
Gast
Trots op de club

Mee eens! Maar zie zelf toch liever een hardwerkende Zuijderwijk op het middenveld zodat Nieuwkoop voor nelom kan spelen ipv een niet geacclimatiseerde Ecuadoraan

Berkel
Gast
Berkel

Exact my thoughts. Maar toch liever nieuwkoop op rechts en freekie op links. Anders dankerlui op het middenveld?

wil
Lid
wil

Volgens mij is Dankerlui geblesseerd.

Wilhelm Deux
Lid
Wilhelm Deux

Lijkt me op zich een prima opstelling echter net tegen een topploeg wat te aanvallend. Vijf aanvallend ingestelde spelers is een beetje teveel van het goede.
Dat neemt niet weg dat ik wel een fan ben van Zuijderwijk en ik hoop dan ook dat hij nog vele kansen gaat krijgen. Ik zou toch beginnen met Jhonny. Mogelijk verrast hij ons positief.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Willem II mag, PSV moet, daar staat de druk vol op, maar één opdracht meegeven, lekker vrijuit voetballen, winnen of gelijk zijn bonuspunten, verlies is ingecalculeerd, gewoon vooral het thuispubliek vermaken…

Korvel013
Lid
Korvel013

Een middenveld met ndayisimiye en zuiderwijk is te licht, zeker tegen PSV