Koster: “Lijkt me duidelijk dat de optie van Trésor wordt gelicht”

39
4449

Mike Trésor speelde vanavond tegen Sparta Rotterdam een uitstekende wedstrijd. Hij liet het Tilburgse publiek genieten door een prachtige goal, assist en acties (hakje in de tweede helft).

In gesprek met FOX Sports liet Adrie Koster na afloop van de wedstrijd weten dat de optie tot koop van Trésor gelicht gaat worden!

Klik hier voor de video.
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kleiberg
Lid
Kleiberg

ol dirty bastard shimmy shimmy ya

Misidjan
Gast
Misidjan

Wat een team… en dan te bedenken dat we na winterstop Lewis er nog bij krijgen. We zitten er met de kerst warmpjes bij!

franszon
Lid
franszon

Als Heerkens zo door blijft bikkelen lijkt er mij geen reden om Lewis erin te zetten. Maar Lewis is natuurlijk ook een goede back. Word nog een hele puzzel straks

Korvel013
Lid
Korvel013

Lewis ligt er 9 maanden uit. Die speelt dit seizoen niet meer

Kluitje
Gast

Proberen Nieuwkoop over te nemen van Feyenoord prima speler

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Kluitje

Zou mooi zijn Maar dat gaat niet gebeuren (denk ik) denk zelfs dat ze bjj Feyenoord spijt hebben dat ze hem verhuurdt hebben. Want Nieuwkoop is zeker niet minder wat daar nu rond loopt

Rene
Gast
Rene

Hopelijk heeft Nieuwkoop er zelf ook iets over te zeggen. En hopelijk kijkt hij dan ook even naar Tapia. Wil je bij Feyenoord weer nummer 15, 16 of 17 zijn, en chagrijnig weer verliezen, of wil je bij Willem II de gevierde man zijn, gewaardeerd door de supporters, en spelvreugde kennen?

Frank1896
Lid

Nieuwkoop heeft net voor zijn verhuur aan Willem II zijn contract verlengd. En ik denk dat hij een flinke smak geld per jaar gaat inleveren om hier te kunnen spelen.

Robby
Lid
Robby

Zo snel zijn we Lewis toch nog niet vergeten? hoop en verwacht eigenlijk ook dat hij volgend seizoen zijn vertrouwde plekje weer inneemt. Moeten we wel zn contract ff verlengen.

M@k@S
Lid
M@k@S

Nou nog een paar aflopende contracten verlengen en je kan met deze ploeg nog 2 jaar door.
En niet te lang mee w88 voordat ze straks te veel noten op hun zang krijgen omdat we nu subtop staan. En dan loopt van de zomer niemand voor unne kwatta en een broodje unox de deur uit.

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

En wie speelt er bij Willem II? Mikey Ndayishimiye, Mikey Ndayishimiye, Mikey Ndayishimiye!!!

roemir
Lid
roemir

Ik zeg: Doen! Sportief en ook financieel hele interessante investering

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Mooi om iedereen lovend te zien! Potentiële parel is onze Mike.

Ps. Ook mooi om nog even de reacties uit augustus terug te lezen na het aantrekken van Mike als nr 10 (“geen 10 maar buitenspeler”, “te licht als opvolger crowley”, “te licht voor eredivisie”)😂

Frankwie
Gast
Frankwie

Tja, voetbalsupporter zijn is toch vaak je frustraties die je ergens anders opdoet afreaheren. Dat is vaak niet redelijk. Misschien kan Evert hier nog iets over kwijt.

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Tresor is een meesterzet van Joris, de drie ton die genoemd wordt is iets minder, 250.000. Laten we aub niet vergeten dat Ché en Mats ook vast liggen. Vrousai is een invaller met absolute kwaliteiten. Dankerlui rechts, Heerkens links(wat is er met hem aan de hand, speelt de sterren van de hemel) Nieuwkoop op de plek van Driess, en een echte spits in de winterstop, dan staan we gewoon plek 7-8 in de zomer… Zou Kiev onze Sol willen verhuren? Scoort helemaal niet daar…

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Ho ho… Driess wordt ook steeds belangrijker voor dit elftal..Onze kilometervreter,puinruimer,corrector.Ook die heb je 1 nodig.

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

0,0 Voetballend vermogen, zodra Damil fit is, zet Nieuwkoop daar maar neer. Heb je een fantastisch middenveld

yoko
Lid
yoko

De werklust van Saddiki is heerlijk. Maar als je in de winterstop zou kunnen doorselecteren en een echte versterking vh niveau Tapia zou kunnen halen zou ik het op die positie doen. Nieuwkoop vind ik op back sterker.

RobinV
Lid
RobinV

Driess is een perfecte speler om achter de hand te hebben, maar is idd wel de minst goede speler uit de huidige basis. Als we echt next level willen, zijn de linksback, de spits, en de positie van Saddiki de posities waar we als eerst versterking kunnen gebruiken.

Frankwie
Gast
Frankwie

Spits zeer mee oneens. We hebben een van de betere spitsen van de eredivisie. Een waar de meeste concurrenten jaloers op zijn.

John Nr1
Lid

Volledig mee eens.
Pavlidis is 20 en wordt iedere week beter. Loopt 1 op 2 bij Willem II en inmiddels Grieks A International. Ligt nog 2,5 jaar vast en gaat de volgende speler worden waar we miljoenen aan gaan verdienen.

Top werk van de scouting!

Rene
Gast
Rene

Ik vind eigenlijk dat dit team het verdient om het seizoen af te maken. We hebben misschien wat minder individuele kwaliteiten dan vorig jaar, maar als team zijn we stukken beter dan vorig jaar. Ik heb liever dat de centen worden gebruikt om de spelers die er nu zijn, en die nu belangrijk zijn, langer aan ons te binden. Incusief Timon, inclusief Dries.

dn Baaierd
Lid

De opstelling van gisteren was de sterkste met Nieuwkoop op rechts en Heerkens op links. Nelom mag van mij wel op de bank blijven. Wat een verademing om naar te kijken. Sadikki en Lonch lekker laten staan, die maken echt veel vieze meters. En die 2 voelen elkaar prima aan en die slopen het middenveld van de tegenstander. Dan de bal inleveren bij Mike Tresór en die brengt de aanvalslinie instelling. Met Pavlidis als werkpaard voor in en dan van die vlugge Jaapies die daarom heen dansen👌🏼👌🏼 een genot om naar te kijken. Dus Adrie laat dit elftal nog maar… Lees verder »

wil
Lid
wil

Voor dit soort jongens kom je naar het stadion.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Benieuwd hoeveel we moeten dokken.

wil
Lid
wil

3 ton.

Frankwie
Gast
Frankwie

Koopje. Gaan we 20x terugverdienen.

Robby
Lid
Robby

Wat is eigenlijk de reden dat ie bij NEC weg mocht/moest? Salaris zal het niet zijn en ze hadden hem daar goed kunnen gebruiken.

Frankwie
Gast
Frankwie

Salaris was het wel.
Was al anderlecht-talent, kwam niet voor een app en een ei en moest helpen bij promotie en verkocht worden.
NEC moest dit jaar flink bezuinigen…

Robby
Lid
Robby

Onverantwoord risico genomen dus als NEC zijne. Je lot in 1 speler leggen die je eigenlijk niet kan betalen. Maar mooi die 2,5 a 3 ton is een koopje voor ons voor een speler van dit kaliber. Hopelijk ligt er een meerjarig contract voor hem klaar en als we hem dan wat minder egoïstisch kunnen maken gaat hij zo 10x of meer opleveren. Heerlijk Tot nu toe heeft onze scouting weer perfect werk opgeleverd. Alleen onze collombiaanse vriend hadden we meer van verwacht/gehoopt de rest stuk voor stuk weer goeie spelers in de basis (Griekse spits en onze Portugese vriend… Lees verder »

Rocky
Gast
Rocky

Begreep van enkele NEC supporters dat hij daar ook qua gedrag beetje onhoudbaar werd? Bleek typetje Avdijaj te zijn. Weet niet in hoeverre dat mee heeft gespeeld.

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Waar staat deze meens nu onder contract?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tilly-Centraal

Bi j Nec

Vak M
Gast
Vak M

Nijmegen Eendracht Combinatie

Ravio
Lid
Ravio

Lijkt mij al langer duidelijk, ondanks dat hij nu even moet wachten op zijn kans, dat dit ook moet gelden voor Vroussai!!

Cmon w2
Lid
Cmon w2

Daar twijfel ik wel over. Ja, het is een goede speler die wat toevoegd, maar is hij zijn afkoopsom waard? Dat was toch iets van 7 ton?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Die jongen is beter als heel nak bij elkaar en de waarde van dat spul is nog geen 7 ton…dus ik zeg Doen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

,@ Rood wit blauw

Wat heeft dit nieuwbericht met Nak te maken?🤷‍♂️

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Schiet toch niet altijd meteen in de stress..eeuwige dorpspastoor