Koster: ‘Feyenoord is een topploeg’

3
605

Aras Özbiliz keert tegen Feyenoord terug in de wedstrijdselectie. Dat vertelde trainer Adrie Koster vrijdagmiddag in het persmoment, waarin vooruitgeblikt werd op de ontmoeting met de huidige nummer drie van de Eredivisie. 

Naarmate de competitie vordert, lijkt de ziekenboeg van de Tricolores meer en meer te krimpen. Özbiliz is na twee weken met hamstringklachten weer volledig hersteld en maakt onderdeel uit van de wedstrijdselectie. Het herstel van Dimitris Kolovos verloopt goed, al liet Koster nog in het midden of de Griek wel of niet tot de wedstrijdselectie behoort. Coulibaly en Peters ontbreken nog.

Feyenoord
Vandaag werd bekend dat de rode kaart van Robin van Persie geseponeerd is, waardoor de aanvaller zondag mag spelen. De Rotterdammers staan met zestien punten uit zeven wedstrijden gedeeld tweede, samen met Ajax en Heracles Almelo. Koster erkent de kwaliteiten van Feyenoord. ‘Feyenoord is een topploeg. En topploegen straffen ieder foutje dat je maakt af. Daar hebben ze specifieke en individuele kwaliteiten voor. We zullen zeer geconcentreerd moeten spelen en onze afspraken nakomen om het Feyenoord lastig te maken.’

Thuispubliek
Wat daaraan bijdraagt is volgens Koster de steun van het thuispubliek. ‘Aan de steun van het thuispubliek hebben we echt een twaalfde man. We gaan proberen onze huid zondag zo duur mogelijk te verkopen om met een goed resultaat van het veld te stappen.’ Over de wedstrijd in Doetinchem is volgens Koster de afgelopen week voldoende gezegd en geschreven. ‘In sommige situaties moeten we nog wat slimmer zijn en betere keuzes maken. Voetballend gezien gaat het steeds beter. We gaan er alles aan doen om zondag de punten hier te houden.’

Kaartverkoop
Kaarten voor Willem II – Feyenoord zijn te bestellen via www.besteljekaartje.nl of tot vrijdagmiddag 17.00 uur bij de stadionreceptie. Zondag is er géén fysieke verkoop!

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments