Koster erg blij met komst Ozbiliz

16
1822

Na de vroege ochtendtraining (09.30 uur ivm de hitte) verscheen een blije Adrie Koster voor de camera’s van Fox Sports. Koster is tevreden en blij met de komst van Ozbiliz. De speler van Besiktas heeft de volledige voorbereiding meegetraind bij Besiktas en liet op de eerste training een fitte indruk achter. Koster geeft aan dat de aanvaller op alle posities voorin uit de voeten kan.

Naast de komst van Ozbiliz is Willem II nog naar een andere aanvaller (tweede spits) op zoek. Vooralsnog is er geen beslissing genomen over de toekomst van Velikonja.

Koster meldde tevens dat er tot op heden nog geen concrete interesse is in Fran Sol. Alles lijkt er dan ook op dat Sol aanstaande zaterdag tegen VVV nog gewoon in het Koning Willem II Stadion te bewonderen zal zijn.

Klik hier voor het volledige interview op Fox Sports >>>

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Solleke
Gast
Solleke

Als Fran blijft en er nog 1/2 spelers bij komen kan het wel eens een heel leuk seizoen worden. Ozbiliz kan ons heel veel plezier bezorgen .

Adrie Koster straalt veel rust uit , bevalt me allemaal prima.

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik begrijp het nog steeds niet. Fran schijnt een zeer bescheiden salaris te verdienen hier. Waarom niet een verbeterd contract aanbieden tot 2021 met salaris waar waardering uitspreekt. Clausule erin dat hij voor 5 miljoen weg mag. Niet geschoten is altijd mis. En Joris krijgt er wat fans bij. wink

wil
Lid
wil

Hoe weet jij dat hij een bescheiden salaris heeft? Alsof Willem II dat bekend maakt.

Hans
Gast

Ik heb mijn mening, ik weet dat er vele duimpjes weer omlaag gaan, Willem II is een vreemdelinge club geworden, ik heb al eerder aangegeven na 4 wedstrijden weten we meer.

Solleke
Gast
Solleke

Lekker blijven janken -1

Zekur
Gast
Zekur

Ahhh koesie koesie, ga maar lekker fan worden van een andere club dan. Alle andere eredivisie teams bestaan alleen maar uit Nederlanders, dus je hebt keus genoeg..

bogie
Lid
bogie

Wat een genot. Een rustige trainer met een goed realistisch verhaal.

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

We ❤ Fran Sol….

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Kunnen Fran niet 90 minuten toezingen in de hoop dat hij NOOOIT meer weg wilt?

Robby
Gast
Robby

Nou als het niet lukt om voor 1 september een andere club te vinden zouden we dat serieus kunnen overwegen om hem weer op te vrolijken.