Koster baalt van foutenfestival

18
2465
EINDHOVEN - 01-09-2018, Philips stadion. Dutch football Eredivisie season 2018 / 2019. Willem II trainer Adrie Koster during the match PSV - Willem II 6-1.

Willem II heeft zondagmiddag een flinke nederlaag te verduren gehad uit tegen Heracles. De Tilburgers kregen in Almelo vier doelpunten tegen. Alleen Vangelis Pavlidis wist een bal binnen te schieten.

Trainer Adrie Koster baalde van de fouten die werden gemaakt. “Het was een opstapeling van fouten. Bij de doelpunten waren het iedere keer meerdere momenten die fout gingen. Dan kun je hier geen goed resultaat halen.” Aanvoerder Jordens Peters sloot zich daar na afloop bij aan. Al wil hij niet te negatief doen nu, zoals hij ook geen polonaise liep toen Willem II aan kop van de ranglijst stond.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Plugske
Lid
Plugske

Atakan Akkaynak snel terug halen die jongen. Krijgt bij Rizespor geen kans, kan hij beter hier zijn minuten gaan maken. Zal Sadikki zeker uit de basis houden, mag toch wel duidelijk zijn onderhand dat die het Eredivisie niveau nog niet aan kan.

Robby
Lid
Robby

En waarom krijgt ie bij Rizespor geen kans? we weten allemaal dat die jongen goed kan voetballen maar als ie daar ook al niet aan de bak komt vraag ik me toch af wat er met hem is. Twee verschillende omgevingen met een verschillende technische staf en toch exact dezelfde situatie……

Plugske
Lid
Plugske

@Robby,

Kijk voor de gein eens even naar de Turkse ranglijst. Rizespor staat tweede op het moment. Kijk ook dan gelijk even naar de selectie. Ze spelen 4-3-3 met de punt naar voren en twee controlerende middenvelders. Er zijn inclusief onze Atakan 11 middenvelders in de selectie, voor 3 posities. 4 verdedigende, 2 centraal, 2 rechter en 3 aanvallende. Tel uit je kansen. Laten wij nou net krap zitten in de middenvelders.

De13e
Gast
De13e

Dit wordt weer zo”n typisch vdLooi seizoen…

Henkie013
Lid
Henkie013

Lekker thuisblijven dan!

Robby
Lid
Robby

Ook al een geheugen van een goudvis. Ervaringen van de laatste wedstrijd uitsmeren over 1 seizoen. Net zoals we niet hoog van de toren bliezen toen we met 3-1 van PEC wonnen moeten we dat nu ook niet doen. 6 wedstrijden gespeeld waarvan er nu 1 slecht is. als we die trend doorzetten zitten we goed!

Ravio
Lid
Ravio

Pietje Velthuizen is nog steeds clubloos…. Met hem erbij heb je gelijk een bonk ervaring en coaching van achteruit wat het functioneren van de verdediging ook zou verbeteren… Ik had zo’n goede hoop dat Timon de lijn van de laatste weken door zou trekken… tot ik hem als een blinde dwaas naar de zijlijn zie rennen op een bal die hij never nooit kon hebben… En door die idiote actie tast ie daarna zelf in de vrije trap mis waarschijnlijk… Haal Piet als 2e keeper en laat ze de concurrentie maar aan gaan… Als Piet 1e keeper is beloof je… Lees verder »

H013E
Lid
H013E

Want Nelom kan prima functioneren in een elftal waar geen speler zijn niveau haalde. Zeker maakte Nelom (net als de rest) geen geslaagde start, maar was ook niet de minste.
Wellenreuther ging aardig de fout in, maar onze aanvoerder was deze wedstrijd ook niet een toonbeeld van rust voor de doelman.

Ik heb er iig nog alle vertrouwen in dat we een mooi seizoen gaan doormaken.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Ik vond Nelom één van de betere

Robby
Lid
Robby

Ik was ook positief verrast inzake Nelom een goed begin ben benieuwd zaterdag.

tomvk
Gast
tomvk

Dat is merkwaardig. Indirect bij 3 goals betrokken en direct bij 1 goal.
4 vuurpijlen gegeven en staat continu verkeerd te dekken. Op basis van die 3 goeie slidings vond je hem een van de betere?

Nogmaals, apart??!

UNITED
Lid
UNITED

Idd en Freek linksback en nieuwkoop rechtsback. Vrousai terug op 10 en nunnely weer op rechts. Tresor en nelom mogen zich op de training onderscheiden om zich in de basis te knokken.

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Ndayishimiye was zondag de enige die het nog probeerde en waar zijn acties nog enigszins lukte.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

We gaan weer lekker met het aantal tegendoelpunten! Verdediging en keeper zijn zo lek als een mandje. Nelom was slecht, peters nog slechter en Holmen en Heerkens redelijk. Maar met Wellenreuter in de goal ga je never nooit geen extra punten pakken.

Laat de minnetjes maar komen, maar hier had echt een heel ander elftal moeten staan!!

stadion
Gast
stadion

Zeker geen minnetje. Let’s face it: het elftal is zwakker dan vorig jaar. Daar moet je gewoon eerlijk in zijn. Taak voor de technische staf om daar wat mee te doen, maar ik denk dat ze geen kant op kunnen met deze matige selectie. Elftal mist gewoon een nr. 10, een leider.

Peerke donders
Lid
Peerke donders

Ik denk dat die nummer tien wel in te vullen is met de aankopen.maar de positie van wellenreuther Peters en sadiki kan echt niet meer.

9jan
Lid
9jan

Laten we er geen drama van maken, toen W II met 5-0 PSV oprolde, was het ook een off-day van PSV. Kan gebeuren, uithuilen en zaterdag proberen 3 punten erbij te halen.

Sylla Forever
Gast
Sylla Forever

Ok, misschien was het een off-day van PSV toen, maar….. wat waren we goed die Looi-loze dag!!!!!