Kom in het Rood Wit Blauw !

1
2884

sjaalDe weersvoorspellingen zijn geweldig. De eerste Lentedag van 2016 valt samen met de laatste zaterdagavondwedstrijd van de Tricolores. De hele middag staat de binnenstad in het teken van de Tricolores.

Er is ons alles aan gelegen om de Tricolores vanaf minuut vurig te ondersteunen en aan de Tukkers te laten voelen, dat er in Tilburg niets te halen valt!

In de middag begint er al een mooie pre-match party bij Cafe de Kok (DJ DARKRAVER), en kun je in de Stadhuisstraat terecht bij de Willem II Bierstrasse. Vervolgens zullen we samen vanaf de Heuvel de Corteo lopen naar het Koning Willem II Stadion. Op deze manier kan elke Willem II supporter op zijn eigen manier naar de wedstrijd kan toeleven en in een uitzinnige sfeer komen om onze ploeg tot het bittere eind te ondersteunen.

rwbWat het eindresultaat uiteindelijk ook zal zijn, onze trots en passie voor Willem II zullen ze nooit afnemen. Daarom roepen we alle supporters op om komende zaterdag in het rood-wit-blauw naar het stadion te komen en met trots onze kleuren te dragen! Denk aan de beroemde zin uit ons mooie clublied: ‘t Rood-wit en blauw onzer vad’ren, Kleurt Willem II zo goed!

Haal je shirt, muts, sjaal of vissershoedje uit de kast en laat het stadion bij opkomst zich presenteren als een grote muur van rood-wit-blauw!

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments