Kohlert: ‘We moeten dit zaterdag recht zetten’

27
2900
Matchwinner Mats Köhlert 2 keer trefzeker tegen Emmen (foto: (c) Toin Damen)

De teleurstelling droop maandag nog van het gezicht van Mats Kohlert. Een dag na de wedstrijd was de teleurstelling van de forse nederlaag in Almelo nog niet verwerkt. Kohlert was ook strijdvaardig en gaf aan dat zaterdag tegen VVV de nederlaag rechtgezet moet worden.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Martin Coolen
Lid

Wat een dom verhaal van die Robby. Je weet van te voren(en dat is al jaren zo), dat je van clubs als Heracles, ADO Den Haag en Heerenveen en nog een paar veel meer kans hebt om te verliezen dan te winnen. Volgende week zondag tegen FC Utrecht is dat het zelfde verhaal.

Robby
Lid
Robby

Je kunt het zaterdag niet rechtzetten…..Heracles en VVV zouden we allebei moeten winnen en dus 6 punten. Al win je met 20-0 van VVV dan nog komt je 3 punten te kort. Je kan dit alleen rechtzetten als je wint van een club die je 9 van de 10 verliest…..dus je kan het 10 november of 7 december rechtzetten.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Dat is gelul. Van Heracles kun je verliezen, dat is een gelijkwaardige tegenstander.

Het gaat er om HOE Willem II verloren heeft. En dat kun je welzeker recht zetten door ons een heerlijke avond te bezorgen.

Deevitmetdemat
Lid
Deevitmetdemat

Wat een onzin. Vorig jaar wonnen we toevallig eens in Heracles. De jaren daarvoor altijd een nederlaag op dat kunstgras. VVV thuis hebben we ook vaak verloren, ook vorig seizoen. Dus allemaal bonuspunten. Het glas bij mij is in ieder geval half vol

Frank1896
Lid

Robby denkt dat wij alleen van Ajax en PSV hoeven te verliezen. Volgens Robby worden we daarom kampioen met 30 * 3 = 90 punten. Een nederlaag bij Heracles hoort er helaas gewoon bij, als we winnen van VVV zaterdag kunnen we gewoon spreken van een hele goede start van het seizoen. De manier waarop verloren werd in Almelo is wel schandalig en met een goede attractieve pot tegen VVV kunnen ze dit prima goedmaken.

Robby
Lid
Robby

Ik heb even het gedeelte bij het aanmelden op Tilbo gemist dat Frank1896 namens mij mag spreken. Kan ik goed zelf Frank1896 sterker nog laat dat maar aan mij over aangezien jij hier dingen verzint waar ze bij de Efteling nog jaloers op zijn. Maar waarom zouden ze volgens jou dan überhaupt de wedstrijd van afgelopen zondag moeten goedmaken? Tegen Feyenoord speelde we een goede attractieve pot dus kan je de wedstrijd tegen Heracles daartegen wegstrepen. Sterker nog als we een beetje scherper waren voorin hadden we deze wedstrijd nog gewonnen dus ja we hebben zeker een team dat van… Lees verder »

Tja
Gast
Tja

@robby. Flinke lap tekst voor een hoop onzin!

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Ik vind Mats de beste van onze selectie op dit moment.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Ik vind Mats HET bewijs dat we aan het falen zijn als club. En dat vind iedereen hier gezien het aantal duimen omlaag jij krijgt.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Dat valt mij ook tegen. MAAR ik ben fan van Mats.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Zoek een andere naam Nep-wa un beleid!
Kan hier niet iets aan worden gedaan Tilbo?
Gebruikersnamen die al in gebruik zijn maar 1 keer uitgeven bijvoorbeeld?!

Tilbo
Gast
Tilbo

Registreer jezelf dan heb je status lid onder je naam, met avatar nog beter, nu allebei gereageerd als gast, kun je vanalles bij invullen!

jurgen
Lid
jurgen

Ik zou zeggen, laat je voeten spreken.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Inderdaad… praatjes vullen geen gaatjes

Jurgen
Gast
Jurgen

Wa un beleid. wat ben jij een eikel.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Prima hoor. Maar je komt me wat overspannen over. Mijn uitdrukking betekent niets meer of minder dan… Met alleen praatjes kom je er niet, er zal gewerkt moeten worden.
Als dat reden is voor jou om mij voor eikel uit te maken? Leuke medesupporter ben je.

Zekur
Lid
Zekur

Volgens mij heb jij nog nooit van die uitdrukking gehoord, als je hem daarvoor zonodig een eikel moet vinden..

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Het is wel een enorm lege opmerking. En iemand met zo’n naam straalt negativiteit uit.

Zijn tweede opmerking was ook al een stuk beter.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Ben Stegerman, Misschien is bij jou zelf het glas half leeg. Wa un beleid, zie ik heden ten dagen juist als positief. Ik vind het beleid meer dan prima namelijk. Ik schreeuw elke wedstrijd de longen uit mijn lijf en laat briefgeld zakken in de tifosi collecteerbussen. Ik wil mezelf niet op de borst kloppen, maar ik laat me door jou niet als een negatieveling afschilderen. Je oordeelt te snel.

Frolo de gekke Flap
Gast
Frolo de gekke Flap

Nou. Jij bent echt een held. Volgens mij doet het halve stadion wat jij doet.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

1. Dat is niet waar want dan had Tifosi meer geld opgehaald. 2. Ik voel me geen held hoor. Ik doe het voor mezelf en ook nog met plezier. Het is voor mij puur hobby. 3. Ik ga er vanuit dat iedereen doet waar hij zich goed bij voelt. Iemand die de hele wedstrijd zwijgt en 10 ct in de bus gooit is even goed een Willem II-er. Niks mis mee. Het enige punt dat ik wilde maken is dat ik me niet wil laten afschilderen als een negatieveling door iemand die me niet kent en zelf alleen maar negatief… Lees verder »

Vak M
Gast
Vak M

Gast. Neem jezelf niet zo serieus. De wereld draait niet om jou, en ook Tilbo.com niet.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Vak M. Laat me niet lachen vak M. Het meest zielige vak in het stadion. Achter de goal zuipen en vreten en niks doen aan de sfeer.

Ik leef voor onze club. Ik schreeuw voor onze club. En ik heb respect voor jou.. Maar heb respect voor de mensen die de club echt dragen aub

Vak M
Gast
Vak M

We zijn allemaal fan. Ik niet minder dan jij. Ik ging al voordat jij geboren was denk ik.

En ik bedoelde het niet eens lullig. Jij neemt jezelf veel te serieus. Met jouw bijdrage aan onze club. Nou ik heb 40 euro over gemaakt. En ik wil niet eens dat iemand me bedankt. Dat vind ik normaal. Maar jij wil er glorie voor terug. Dan doe je het niet voor Willem II maar voor je eigen ego.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Maar door jouw leeftijd ben je blind.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Het wordt kansloos wanneer er meerdere wa un beleids vreemde berichten gaan plaatsen en zich voordoet als de echte. De echte wa un beleid gaat onder een andere naam verder.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Loop andere mensen is niet te dissen hier. Ik werk al jaar en dag om vak L een sfeervak te maken. Kunde van jou nie zeggen.