UPDATE: Het gaat door !

58
3586

Update:

De halve finales om de TOTO KNVB Beker AZ – FC Twente en Feyenoord – Willem II gaan definitief door. Na goed overleg met de clubs en weerdeskundigen is besloten dat het, onder de huidige omstandigheden, ook voor supporters in het stadion voldoende verantwoord is om de wedstrijden door te laten gaan.

Omdat bij een gevoelstemperatuur van -15 graden de omstandigheden voor supporters in het stadion ondraaglijk kunnen worden, heeft de KNVB vanaf maandag intensief contact gehad met Meteo Consult over de gevoelstemperatuur in Alkmaar en Rotterdam. Uit een laatste meting bleek dat de gevoelstemperatuur op de tribunes van de stadions altijd boven de kritische grens blijft.

De KNVB raadt iedereen die naar het stadion gaat aan zich warm aan te kleden met muts, sjaal, handschoenen, thermokleding en warme schoenen. In Rotterdam worden verder gratis handwarmers en warme chocolademelk verstrekt. In Alkmaar kun je je tweede warme drank gratis scoren. Ook wordt aangeraden om beperkt gebruik te maken van alcohol.

 

SPRINGEN, DANSEN EN KWEKEN !!!

58 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments