KNVB: FC Utrecht-Willem II zondagavond 20.00 uur

12
917

De KNVB heeft contact opgenomen met Willem II omdat ze bij wijze van pilot een eredivisiewedstrijd op zondagavond 20.00 uur willen spelen.

In eerste instantie was de bedoeling dat de wedstrijd Vitesse – Willem II zou worden verplaatst naar zondagavond 17 februari om 20.00 uur. De gemeente Arnhem heeft hier een stokje voor gestoken. Nu is het oog van de KNVB gevallen op de wedstrijd FC Utrecht-Willem II. De wedstrijd staat nu gepland op zondagavond 14.30 uur.

Verplaatsing van de wedstrijd zou inhouden dat Willem II-supporters pas tegen middernacht zullen terugzijn in Tilburg, terwijl de maandag een gewone school- of werkdag in. Stichting KingZine ziet niet in dit onzalige idee en roept Willem II dan ook met klem op om hiertegen te protesteren.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
barry
Lid
barry

Zeer slecht idee. Hij staat al in mijn agenda om erheen te gaan, maar niet op zondagavond om 20:00 uur!

pietertje
Lid
pietertje

Lekker man, thuis op het bankie, laatste weekendpils in de hand.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Off Topic..van ’t Schip ontslagen bij Pec…ze zoeken nog een trainer…Heb een superkandidaat…Adri Koster…breng hemzelf wel weg…geen enkelprobleem

Jerry_32
Lid
Jerry_32

“Ik ben eerder anderhalf jaar werkloos geweest, toen ik bij Feyenoord wegging. Er was geen club die me wilde hebben. Ik heb wel een gesprek gehad met Willem II maar die namen een ander. Dus ik ken deze tijd”, blikt hij terug. Bosz ziet door zijn prestaties in het verleden echter wel meer opties dan toentertijd: “Anders dan toen ben ik op dit moment in de omstandigheid dat ik kan zeggen: ‘Ik wil naar een club toe waar ik het voetbal kan spelen dat ik wil spelen.’” Als hij er nog voor openstaat opteer ik liever voor Bosz, die het… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Wat een ongelooflijk dom idee. Het wordt met de dag erger met de KNVB

JTW
Lid
JTW

20:00 op zondag is te laat. 16:45-18:30 is de laatste wedstrijd. Laat dan de wedstrijd op zijn minst om 19:00 starten en hang er een maximale reisafstand aan vast voor de uitsupporters. Geen Groningen-Fortuna om 19:00 op zondagavond.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Het lijkt me wel iets hebben op dat tijdstip. Laat maar weten door een duimpje te zetten…… wink

Rene
Gast
Rene

Ik was vanochtend te laat op m’n werk. Had me verslapen. En dan was het gisteren al om 20:30 afgelopen. Als we nou ook al voor de competitie op zondagnacht gaan spelen, dan moet ik afhaken.

Sooike
Gast
Sooike

Je kam gewoon nee zeggen toch?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat kut idee zondag om 20.00 idd
Maar het zal wel meer van fox afkomen dan van de KNVB

wil
Lid
wil

Hoe verzinnen ze het.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wil
Tja dan heeft fox heel de zondag gevuld

12.15 un wedstrijd
14.30 wedstrijd(en)
16.45 un wedstrijd
En 20.00 un wedstrijd