UPDATE: Geen extra (auto-) kaarten voor Volendam (buskaarten te koop)

4
1280

Supporters van Willem II krijgen niet de beschikking over extra autocombikaarten tegen FC Volendam. De lokale driehoek van Volendam wees een verzoek om meer autocombikaarten tweemaal af. De wedstrijd in Volendam leeft onder Willem II supporters. Alle beschikbare autokaarten waren binnen drie uur uitverkocht.

Reden die de overheden in Volendam opgeven om geen extra autokaarten toe te kennen: te weinig parkeerplaatsen bij het uitvak en de lokale driehoek wil niet dat er wordt geparkeerd in het centrum.

Bedroevende reden en weer een blijk van supporter pesten.

Wil je er toch bijzijn? Zorg dan dat je een kaartje voor de buscombi bemachtigt. De bussen vertrekken op dinsdag 25 september om 16:15 uur bij het Koning Willem II Stadion. Kaarten zijn te koop via onze webshop en de online kanalen van de supportersclub.

Autocombi De Graafschap

Ook naar De Graafschap is het mogelijk om de wedstrijd per auto te bezoeken. De autokaarten voor deze wedstrijd vliegen ook de deur uit. Wil jij daar niet naast grijpen? Zorg dan dat je snel je kaarten besteld.r

Bericht 12.13 uur

Willem II Leeft!
De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen Volendam (dinsdag 25 september, 19.45 uur) ging dinsdagochtend van start. Al vroeg liep het storm bij het Koning Willem II stadion. Met name de autokaarten vlogene de deur uit. Inmiddels zijn alle kaarten voor de autocombi al uitverkocht.

KingZine heeft een verzoek voor extra kaarten voor deze wedstrijd ingediend. KingZine wil snel duidelijkheid over de redenen voor de beperking op het aantal autokaarten. Gezien het feit dat de wedstrijd op een dinsdagavond zal worden gespeeld, is de busreis (vroeg vertrekken ivm files) voor veel supporters geen optie. Tevens is KingZine van mening dat deze wedstrijd geen risicowedstrijd is en dat het opleggen van een verpichte combi voor Willem II supporters buitenproportioneel is.

KingZine wil extra autokaarten, en waar mogelijk ook extra kaarten voor Willem II-supporters. Hopelijk krijgen we snel duidelijkheid.

De Graafschap away

Het weekend na Volendam away, staat De Graafschap away op het programma. Ook hier hebben we de mogelijkheid om af te reizen per auto. Naar verwachting zijn de autocombikaarten snel uitverkocht. Hier is het hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk om extra autokaarten aan te vragen. Zorg dus dat je ook voor deze wedstrijd snel je kaarten bemachtigd als je deze wedstrijd in het uitvak wilt zien.

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments