KingZine trakteert bij Tilburg Ten Miles

0
1235

Zondag 2 september zal het grootste loop evenement van Tilburg weer plaatsvinden. Lopers van heinde en verre komen naar Tilburg om 10 km of 10 em (16 km) door onze stad te lopen. Een mooie gelegenheid om te laten zien dat Willem II de club van Tilburg en omgeving is. Dit doe je natuurlijk door te lopen in een Willem II-shirt. Wij roepen dan ook iedereen op om de Tilburg Ten Miles te lopen in een Willem II-shirt. Verschillende bestuursleden van stichting KingZine zullen het goede voorbeeld geven. Als bedankje bieden wij iedereen die in een Willem II-shirt loopt zes gratis drankjes aan bij een busreis van stichting KingZine naar een uitwedstrijd in het seizoen 2018/2019.

Hoe werkt dat dan?
Tijdens de 10km en 10em staan wij in de Piushaven om jullie aan te moedigen. Wij zorgen dat we een fototoestel bijhebben en zullen iedereen die langskomt in een Willem II shirt op de foto zetten. Deze foto’s plaatsen we later op onze facebookpagina. Zie jij jezelf op een van deze foto’s dan mag je je melden bij tickets@tilbo.com. Vermeld in dat mailtje je naam je startnummer en (als je dat hebt) je KingZine-nummer. Als je het ons helemaal makkelijk wil maken vermeld je meteen bij welke uitwedstrijd jij je drankjes het liefste in ontvangst wil nemen.

Waarom niet bij de eerdere loopnummers?
Als je goed in de agenda kijkt zie je dat wij de avond van te voren andere verplichtingen hebben, omdat wij uitgaan van een overwinning in Eindhoven – de vorige wedstrijd tegen PSV ging tenslotte ook niet onaardig – en het vieren van deze overwinning tot in de vroege uurtjes zal duren is het voor ons niet te doen om veel eerder op te staan.

Indien je toch heel graag zes drankjes wil zal je ons moeten voorzien van overtuigend fotomateriaal, in dat geval zijn wij de moeilijkste niet en heb ook jij recht op zes drankjes tijdens een busreis. Dit geldt overigens ook voor lopers van de 10km en 10em die wij niet op de foto gekregen hebben.