KingZine over op tabloid

7
1367

Omdat Willem II’ers een eigen krant verdienen.

Het Parool was de eerste, je had nrc next en het Brabants Dagblad en sinds deze maand is ook De Telegraaf over op tabloid.

Nou, zet de KingZine daar nu ook maar bij. Vanaf zondag 2 november verschijnt ons fanzine niet meer als tijdschriftje, maar als krant. Vonden we wel chique. Willem II was toch een nette club? Nou dan.

Dat doen we omdat we als KingZine op allerlei golven meedeinen maar ondertussen ook graag tegen de stroom in roeien. Stiekem houden we best van kranten. Die hebben het moeilijk, lees je dan. Zie dit als een staaltje solidariteit. Volg het (sport)nieuws via een krant, mensen!

Al die kranten zeggen bovendien dat tabloid zo’n handzaam formaat is. We vonden ons tijdschriftje ook niet zo verkeerd, maar als gevestigde namen er zo zot op zijn, moeten we het op z’n minst eens proberen, niet?

Nou ja, mocht je het allemaal maar niks vinden, een krant op de tribune, dan kun je onze fijne verhalen ook op andere plaatsen krijgen. KingZine is voortaan ook verkrijgbaar op verschillende plaatsen in de stad. De binnenstad is het nieuwe sportpark.

En dan heb je nog de trend van de fanzines. Sommige verdwijnen, verschijnen alleen nog maar online. Ja, lekker makkelijk. Daar doen wij dus mooi niet aan mee. Zie het als een soort Against Modern Football, maar dan anders. Maar wel lekker retro.

Stichting KingZine

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments