UPDATE: GRATIS naar Willem II – Excelsior (Al 30 teams aanwezig)

3
2814

UPDATE:
Al 30 teams (met jongeren tussen 14 en 19 jaar) hebben gebruik gemaakt van de KingZine actie om de wedstrijd Willem II – Excelsior van zaterdag 15 september gratis bij te wonen.

Deel deze actie in jouw omgeving, en samen zorgen we dat het Koning Willem II Stadion zaterdag vol zit met nieuwe fanatieke supporters!

Stichting KingZine en de Willem II Voetbalacademie slaan de handen in aanloop naar Willem II – Excelsior ineen. Omdat alle jongeren in Tilburg en omstreken minstens een keer bij een thuiswedstrijd van de Tricolores moeten zijn geweest, kunnen voetbalteams uit de regio Tilburg (14 t/m 19-jarige spelers) gratis naar de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Voetbal jij in de regio Tilburg en wil jij met jouw teamgenoten en trainers op zaterdag 15 september (20.45 uur) naar Willem II – Excelsior? Meld jouw team nu aan! Stuur een e-mail naar info@willem-ii.nl en vermeld daarin de clubnaam, om welk team het gaat en de naam en het e-mailadres van de trainer/teammanager. Aanmelden is mogelijk tot 13 september (12.00 uur). Na aanmelding ontvangt de trainer/teammanager een invulformulier waarin wij om aanvullende gegevens vragen.

De mooie bijdrage die Stichting KingZine levert, wordt gedoneerd aan de Willem II Voetbalacademie. Wij danken Stichting KingZine voor dit mooie initiatief!

WIJ ZIJN WILLEM II

 

 

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments