KingZine blikt terug

0
1619

Met een hele grote glimlach, zo kijken we terug op afgelopen seizoen. Het was een seizoen met vele hoogtepunten. Zowel op het veld – de eerste uitoverwinning in 5 jaar, de overwinning op nac – als naast het veld. De mannen van Jurgen Streppel wisten met mooi voetbal een plekje in het linkerrijtje te veroveren. Dat kon op veel waardering rekenen op de tribunes in Tilburg en daarbuiten. Zoals gebruikelijk de afgelopen jaren reisden elke uitwedstrijd weer honderden supporters de Tricolores achterna. Bij de terugblik op de busreizen is hier al bij stilgestaan.

Stichting KingZine is echter veel meer dan alleen busreizen. Achter de schermen hebben we bijvoorbeeld overleg over de behandeling van DE supporter. Helaas is het resultaat hiervan niet altijd zichtbaar, omdat bepaalde instanties het nodig vinden om supporters over een kam te blijven scheren. We zullen ons echter hiervoor blijven inzetten.

Denk bijvoorbeeld daarnaast aan de feesten in en rond D’n Beitel die KingZine in samenwerking met Bonheur heeft georganiseerd of onze KingZine-krant. Een nieuwe initiatief. In plaats van ons oude, vertrouwde boekje hebben we dit seizoen een krant uitgebracht die is verspreid in het stadion en in Tilburg en omgeving. Het is een schot in de roos gebleken, om ons maar even onbescheiden uit te laten. We hebben vele positieve reacties gehad.

En vergeet ten slotte Tilbo.com niet. Het opvangcentrum voor Willem II-verslaafden. Aan het begin van het seizoen is een nieuwe versie gelanceerd. Goed, we weten ook wel dat er verbeterpunten zijn. Daar gaan we ons tijdens de zomerstop eens goed over buigen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door talloze vrijwilligers die veel tijd, energie en geld in ons cluppie steken. Dit zullen we uiteraard blijven doen. We zijn blij dat vele Willem II-supporters ons ondersteunen door als “vriend van KingZine” € 18,96 per seizoen te betalen. In juni zal dit bedrag weer worden afgeschreven van je bankrekening. Wil jij ons ook ondersteunen? Meld je dan aan door het aanmeldformulier elders op deze site in te vullen. En wil je ons niet langer steunen – dat staat je natuurlijk vrij –afmelden op deze site is ook mogelijk (al gaan we ervan uit dat hier geen gebruik van zal worden gemaakt).

Ook komend seizoen zal Stichting KingZine zich weer blijven inzetten voor de Willem II-supporters. Dat kan alleen met jullie steun. We zijn er immers door en voor Willem II-supporters. We zijn dan ook heel blij dat jullie ons zo massaal steunen.

Bedankt en tot volgend seizoen in Diessen, tegen Longa in De Kuip of waar ons cluppie ook het veld zal betreden!

Stichting KingZine