MATCHDAY: Voor Niemand Bang…vol gas tegen AZ

122
8941

We herinneren ons al die belangrijke wedstrijden nog.
Ajax halve finale beker, FC Den Bosch in de play-offs, de derbys tegen Nac, Dordrecht om het kampioenschap, Go Ahead Eagles in de play-offs en AZ voor de halve finale beker…. allemaal thuiswedstrijden waar de supporters vanaf de eerste tot de laatste seconde lieten merken dat er niets te halen was in Tilburg.

Tegen AZ is het weer hard nodig. Misschien wel meer dan ooit. De Tricolores spelen nog 4x thuis en deze wedstrijden moeten gewonnen worden. Zet alles even aan de kant en ga er volle bak achter staan! Wij zijn Willem II.

Om in de sfeer te komen is iedereen welkom bij Kingsidex Vakkie E feest voor AZ-thuis!

Regel maar alvast vrij voor maandag 21 maart, want de dag ervoor staat er een dik feest op het programma in Tilburg. Het KingSide x Vakkie E feest wordt namelijk op zondag 20 maart van 14:00 – 19:00 uur georganiseerd voor de thuiswedstrijd tegen AZ die om 20:00 uur begint.

Nu de stadions weer vol mogen en ook het uitgaansleven weer op gang komt, is het een mooie aangelegenheid om weer met zijn allen samen te komen. We hebben het immers al lang genoeg moeten missen. Wat je kunt verwachten: een dikke Old School party zoals back in the days. Verschillende dj’s treden op en qua style kun je van alles verwachten. Van techno tot deephouse tot de lekkerste Old school rammers.

Kaarten kosten €25,- en zijn te koop via bijgevoegde ticketlink.

Oorspronkelijk stond het feest in december op het programma. Maar dat kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Heb jij kaarten voor het feest van destijds gekocht en je geld niet teruggevraagd? Dan zijn je tickets geldig voor het feest op 20 maart.

Noteer alvast in je agenda, schaf kaarten aan en laten we er een rammer van een Matchday van maken.

KingSide x Vakkie E

https://eventix.shop/mvzq3sq6

122 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments