KingSide ook komend seizoen uitverkocht

40
3755

Ook komend seizoen is de KingSide stijf uitverkocht. Het belooft weer een sfeervol seizoen te worden. Helaas moesten er ook een hoop supporters op de wachtlijst van de KingSide teleurgesteld worden. Overigens is er voor hen nog genoeg plek elders in het stadion.

Op vak E bijvoorbeeld, of de Goolse zijde (L,M,N). Dat de KingSide (en met name vak C) inmiddels fungeert als aanjager van het stadion, weten we allemaal. Tijd om die sfeer door te trekken naar de rest van de tribunes. Laten we komend seizoen weer massaal achter de Tricolores gaan staan en het een sfeervoller seizoen dan ooit maken.

Lees hier alles over de seizoenskaartverkoop.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Oud Noord
Gast
Oud Noord

Een groot gedeelte van de supporters op vak A en B hebben een vrij passieve houding als het gaat om het meedoen bij sfeermomenten. Ik zit al jaren op de lange zijde en mag deze conclusie stilaan toch wel trekken. Het beste voorbeeld is het “sjalalalala 0.. 1.. 3..” liedje waar je ziet dat C volledig meedoet, op B tot aan de helft en op A geloven ze het wel. Deze verdeling in het actief meedoen met sfeermomenten zie je al jaren, dat is jammer want daar valt ook wat winst te halen. Adviseren om op een ander vak te… Lees verder »

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Hout boven aan de tribune weg, voorkant uitbouwen en daar een bierstraße. Kan op de uitbouw mooi een tweede ring gezet worden.

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron

ekkes naar de Hornbach denk

vakkieB
Gast
vakkieB

@KeesKruik
Leg jij het verschil in euro’s bij, bijdehandje?

Frietmet
Gast
Frietmet

LMN zijn even duur… geld is het ding niet

Opa Henk
Lid
Opa Henk

De grachten dempen en dan van de onderste helft van ABC een staantribune maken, dan kunnen de mensen die hier al jaren zitten in het bovenste gedeelte blijven zitten (als ze willen)en kunnen er veel meer mensen in. Zo is iedereen tevreden en ga je de sfeer automatisch doortrekken over de volle breedte, en de mensen bovenin gaan dan vanzelf meedoen. Kunnen de mensen op de wachtlijst ook tevreden gesteld worden, en ja dan ontstaan er elders misschien lege plekken, maar dat blijf je denk ik toch houden vooral op ere-zuid en ere-noord omdat daar de prijzen van de losse… Lees verder »

Polonaise
Gast
Polonaise

Misschien dit haar beginnen met vak m

poppels
Gast
poppels

Dat komt omdat je lekker op de tribune zit, opgezweept wordt en dan bij opkomst een liedje uit 1923 hoort, dan zakt alles wel weer weg ja. Je hebt een goede DJ in Tilburg die hier echt iets van kan maken dat de sfeer erin blijft!!

Keeskruik
Gast

Vak a en b moet op t schop
Te veel zitteblijvers ..tijd voorde jeugd

Nie gelijk ammel boos worden ..

Lekker naar de lange zijde verkassen

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Volgens tilburgerke mag jeugd thuis blijven 😂

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Jij leest niet pannenkoek. Meiden van 14 die hun make up en het doen zijn en selfies aan het maken . Die meiden die plekken van andere fanatieke supporters bezet houden. Die ben ik liever kwijt dan rijk ja.

vak-a
Gast
vak-a

Zit er al dik 20 jaar en blijf er nog dik 30 jaar zitten.

Polonaise
Gast
Polonaise

Maar hoe fanatiek ben je?

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Hoorde in de wandelgangen dat De KS79 naar Vak E zou gaan. Weet niet of dat dit klopt. En of dat dit al gerealiseerd is? Anders zouden er toch ook nog een redelijk aantal kaarten vrij komen op ABC.

Frietmet
Gast
Frietmet

Niet waar , heb ik in de wandelgangen vernomen.

Snorro
Gast
Snorro

Is voorlopig afgeblazen.

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Benieuwd hoeveel 90 minuten lang telefoon-kijkende, selfies makende dames er dit seizoen weer bij zijn gekomen!

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik hoop inderdaad dat die gastjes die die meiden van 14 jaar met bondkraagjes meenemen ze voortaan thuis laten.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ben je bang dat je plassertje dan 90 minuten lang tegen je broek klopt ?

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Als jij daar aan denkt bij 14 jaar…. zegt meer over jou dan over mij.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wat is het volgende……wat weg moet blijven….hoe oud ben jezelf dat je hoopt dat mensen thuis gelaten moeten worden!

VakkieC
Gast
VakkieC

Precies dit.

Ook vind ik persoonlijk dat het sws een 16+ of 18+ vak moet worden. Teveel kinderen op de kingside afgelopen seizoen

Polonaise
Gast
Polonaise

Ik ken genoeg fanatieke die onder de 18 zijn die bijna alle awayday pakken. Hier ben ik het niet mee eens

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Die kinderen in dat capo bakje, tenenkrommend

Dropkick Murphy
Gast
Dropkick Murphy

Waarom? Slecht voor je imago?

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Tis toch ons willem II…..ultra of geen ultra hooligan of geen hooligan zitten of staan what ever….. je kunt niet alles afdwingen sommige dingen groeien gewoon….zoals Willem II in alle geledingen….
.

jako
Gast
jako

Tijd voor uitbreiding !

John Nr1
Lid

Uitbreiding kingside had 5 jaar geleden al gerealiseerd moeten zijn. Met beetje visie had je nu voor 5e seizoen 600 extra man op kingside gehad.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ john Nr1

Maar 600 meer op de KingSide is elders in het stadion 600 minder

Laar we het voorlopig zou laten. Lekker volle KingSide. Want een uitbreiding is geen geantie dat het de sfeer verbeterd.

En hoe groter de KingSide des te groter is dat in de toekomst lege plukjes gaan ontstaan. Zeker als die groep die Einglijk wilde verhuizen naar vak É het komende seizoen. Het in de tokomst wel gaat doen

Peper
Gast
Peper

Is natuurlijk niet 600 minder. Supporters moeten zich gewoon afvragen of ze nog wel op abc thuishoren. Als er per jaar 300 van abc naar een ander vak gaan komen er echt 300 supportersweer bij op ABC. Ik zit een jaartje of 20 op kingside maar vond het tijd om te verhuizen en plaats te maken voor “de jeugd”. Ik ga naar N met mijn zoon dus kunnen er 2 vd wachtlijst naar ABC. Maar iedereen moet het zelf weten natuurlijk. Kingside is eigenlijk C en gedeelte B vind ik, ik zit op het A gedeelte en menne moat schreeuwt… Lees verder »