UPDATE: Willem II – Vitesse UITVERKOCHT

35
5935

Update:
Willem II zal de laatste wedstrijd van het seizoen op zondag 6 mei tegen Vitesse spelen in een uitverkocht stadion. Waar de KingSide verplicht leeg zal moeten zijn, zijn alle andere vakken UITVERKOCHT. Dat betekent dat er buiten uitvak 11.600 Willem II supporters aanwezig zullen zijn

Supporters van de KingSide die geen kaartje hebben voor de wedstrijd kunnen op een groot scherm bij buitenlocatie van den Beitel de wedstrijd live zien.

Check www.besteljekaartje.nl

Zoals iedereen inmiddels wel weet, moet de KingSide leeg blijven tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vitesse. Dit naar aanleiding van een straf die is opgelegd door de KNVB. De SeizoenClubCards van supporters op de KingSide zijn voor deze wedstrijd geblokkeerd. Is het voor deze supporters onmogelijk om de wedstrijd te bezoeken? Nee! Zo kom je als supporter met een seizoenskaart op de KingSide alsnog op de tribune tegen Vitesse:

Optie 1: laat je vrouw/vriendin/oom/tante of wat dan ook een account aanmaken op besteljekaartje.nl

Zo kunnen zij alsnog voor jou kaarten bestellen voor een ander vak en ben jij alsnog bij de wedstrijd.

Optie 2: vraag aan supporters van een ander vak om een kaart te bestellen

Supporters met een seizoenskaart op een ander vak of een reguliere clubkaart, kunnen kaarten bestellen voor de wedstrijd tegen Vitesse. Vraag eventjes aan een bevriende supporter of kennis of zij een kaart voor je bestellen.

Optie 3: vraag of bevriende supporters op andere vakken hun seizoenskaart nu al verlengen

Wanneer je jouw seizoenskaart voor een ander vak dan de KingSide verlengt, krijg je een gratis kaartje voor Willem II – Vitesse. Oftewel: allemaal rap je seizoenskaart verlengen en gun je gratis kaartje aan een supporter van de KingSide.

Optie 4: zelf een nieuw account maken op besteljekaartje.nl met een ander mailadres

Maak een nieuw mailadres aan en ook een nieuw account op besteljekaartje.nl. Dan kun je ook kaarten aanschaffen.

En voor degene die nu gaan zeggen: ik ga geen kaarten beschikbaar stellen voor de raddraaiers die ervoor zorgen dat de KingSide leeg is en Willem II een voorwaardelijke staf met een wedstrijd zonder publiek boven het hoofd hebben hangen: die hebben allemaal hun straf al gehad. De goedwillende supporters op de KingSide worden nu onterecht gestraft. Help je mede-supporters aan kaarten en laten we samen het seizoen prachtig afsluiten!

35 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments