Kees Jansma: Joris Mathijsen op lijst Feyenoord

5
531

‘Joris Mathijsen is een van de kandidaten om Martin van Geel op te volgen als technisch directeur van Feyenoord’. Dat verklaarde voetbalanalist Kees Jansma zondagavond in Studio Voetbal. De Goirlenaar zou een van de drie kandidaten zijn die deze week een gesprek bij de Rotterdamse club krijgt.

Jansma, die ook Ferry de Haan van Excelsior noemde, was eerst heel stellig. Daarna zwakte hij zijn beweringen af en kwam er ook andere namen op tafel zoals Marcel Brands en Earnest Stewart.

Mathijsen zelf was zondagavond laat niet bereikbaar voor commentaar. Maar indien Feyenoord de 38-jarige voormalig international van Willem II over wil nemen zal het flink in de buidel moeten tasten. Het contract met Willem II is tussentijds opengebroken en tot 2022 verlengd.

Mathijsen heeft sinds het seizoen 2016-2017 de technische leiding bij Willem II in handen. Hij werd eerst aangesteld als technisch manager en promoveerde een jaar later tot technisch directeur.

De verwachting is dat hij mogelijk samen met Martin van Geel in de rol van algemeen directeur de toekomst van Willem II verder gestalte gaat geven. De Raad van Commissarissen van de Tilburgse club is momenteel druk op zoek naar een directeur die op termijn interim-directeur Jan Hijzelendoorn op gaat volgen.

Bron: BD.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TricoEques
Gast
TricoEques

Van Geel komt als algemeen directeur en Mathijsen blijft TD

Nol1896
Gast
Nol1896

Zie het niet gebeuren. Joris heeft echt niet de ervaring en de capaciteiten om als directeur van zo’n BVO te opereren. Veel keuzes van hem hebben goed uitgepakt, maar dat is bij WII niet te vergelijken met een club/bedrijf als Feyenoord.
Van Geel zie ik wel komen als Alg. Directeur. Of het een goede keuze is weet ik niet. Ik zou hem wel het voordeel van de twijfel geven. Veel ervaring, groot netwerk, Koningskind…

Bomba
Lid
Bomba

Zou het niet zo kunnen zijn dat Piet de Visser belangrijk is geweest bij een aantal versterkingen?

Robby
Lid
Robby

Dat zou wel echt een dikke vinger naar de supporters zijn als Feyenoord Mathijsen aan zou trekken. De supporters hebben met man en macht Van Geel daar weg gekregen en Feyenoord stelt een TD aan die Van Geel juist als mentor gebruikt.

Pilske
Lid
Pilske

Kees Jansma moet eens van de drank afblijven om te voorkomen dar hij dit soort onzin gaat uitkramen.