Home Headlines Keeper Roy Ko...

Keeper Roy Kortsmit in beeld bij Willem II

32
5044
Voetbal: Sparta Rotterdam - FC Groningen

Rtv Rijnmond weet te melden dat oud-Spartaan Roy Kortsmit in onderhandeling is met Willem II. De keeper is sinds deze zomer clubloos.

Hieronder het bericht op de site van Rtv Rijnmond.

Roy Kortsmit gaat mogelijk voor Willem II spelen. De doelman die deze zomer na een langdurig dienstverband Sparta moest verlaten, is in onderhandeling met de club uit Tilburg. “Ik weet nog niet zeker of het rond komt,” laat hij aan RTV Rijnmond weten.

De 27-jarige Kortsmit vertelt dat er de laatste tijd meerdere opties voorbij zijn gekomen. Dit waren vooral clubs uit het buitenland. “Ik wilde ook wel naar het buitenland, maar de dingen die voorbij kwamen, zag ik niet zitten of het kwam niet rond.”

Na zijn vertrek bij Sparta traint Kortsmit voor zichzelf en werkt hij samen met krachttrainingsdeskundige Hans Kroon.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jeroen
Gast
jeroen

Bryan Janssen, ex Dordrecht is zonder club dat lijkt me meer wat voor ons

Martin Coolen
Lid

Wat een gezeur van sommige supporters. Een speler kan weer opleven. Ryan Babel b.v. werd ook door de “kenners” afgeschreven, en zie nou, hij is de gangmaker van Oranje.

Janus
Gast
Janus

Het niveau waar wij uit hebben gevist is armoetroef! 10 mio op de bank en een onbekende nummer 10 halen, een uitgerangeerde linksback, een houtenklaas als pinchhitter, een rechtsback die niet fit binnenkomt en niet tegen zijn oude club wil ballen. Nahhhh had er meer van verwacht!

TTB
Lid
TTB

Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Mensen moeten eens stoppen met denken dat wij zomaar miljoenen kunnen uitgeven. Spelers budget voor dit seizoen was “maar” 3.8 miljoen. Daarvan moeten (please correct me if I’m wrong) transferbedragen én salarissen betaald worden. Wij zijn helemaal niet in de positie om een miljoen te betalen voor één speler. Onbekende nummer 10? Quiñónez is niet gehaald als 10. Had jij tot aan begin vorig seizoen ergens van Palacios gehoord? Gok van niet. Nu levert hij ons naar verluidt een kleine 5 ton op. Als dat de maatstaaf is, wil ik best tekenen… Lees verder »

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Spelersbudget 3,8 miljoen is alleen voor salarissen. Transfersommen komen ten laste van eigen vermogen dat flink is opgeschroefd door transferinkomsten. Als Willem II dat zou willen kunnen ze zo maar een transfersom van enkele miljoenen betalen. Maar zo´n speler komt niet voor een salaris van twee of hooguit drie ton. Reservespelers van Ajax of PSV , Ramselaar bv,verdienen het dubbele. Dat vergeten veel mensen.

Robby
Lid
Robby

Toch kan willem II niet zo maar een transfersom van enkele miljoenen betalen. Transfersommen komen op de balans te staan en worden afgeschreven over de looptijd van het contract (zie verslaggevingsregels KNVB) en in die 2jaar vallen deze kosten binnen het spelersbudget van 3,8mln. Als je nu zomaar enkele miljoenen gaat betalen voor een speler met een contract van 2 jaar. Bijvoorbeeld een nr 10 aantrekt van 2mln dan gaat er de helft (1 mln) van die 3,8mln af en blijft er nog maar 2,8mln over voor de andere spelers. Tenzij we er voor zorgen dat we onze inkomsten kunnen… Lees verder »

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

misschien valt er voor nieuwe sponsoren gewoon te weinig te behalen, ze moeten wel hun naam zichtbaar en onder de aandacht kunnen krijgen, shirt is bezet, en op de led boarding is wellicht ook geen ruimte meer (er van uitgaande dat er met de huidige sponsoren al afspraken zijn hoe lang en vaak hun naam voorbijkomt) ik denk dat wij er wel eens te makkelijk over denken wat je potentiële sponsoren kan bieden voor hun centen…

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Een uitgerangeerde linksback😂
Volgens mij ben jij een van de weinigen (als je het voetbal een beetje volgt tenminste) die de nieuwe 10 onbekend vindt. Bayern had m graag aangetrokken. Dat willen ze niet als het een lul is. Dat nieuwkoop niet wilde spelen is een zuivere aanname. Feit dat ie zondag waarschijnlijk ook niet meedoet onderstreept dat w.m.b. Ik ga haast denken dat jij beschikt over een uitgerangeerd beoordelingsvermogen.

Wiggel
Lid
Wiggel

Het niveau van sommige ‘supporters’ is nog veel bedroevender. Maar het stadion raakt steeds voller, misschien dat we daar ook op door kunnen selecteren de komende jaren.

Frank
Gast
Frank

Als Wellenreuter geblesseerd raakt, kan je beter Kortsmit op doel hebben dan de onervaren Woud. Voor Woud lijkt een verhuurperiode in de KKD de beste optie om ervaring op te doen.

Robby
Lid
Robby

Op zich met die vele penalties die we tegen krijgen is Kortsmit wel een handige keeper om erbij te hebben.

Nillis
Lid
Nillis

off topic: Thom Haye naar ADO… mooi wink weer een tegenstander verzwakt…

Ravio
Lid
Ravio

Wat een onzin! Haye is een hele goede voetballer die in de huidige selectie op 10 niet zou misstaan met 2 werkpaarden achter hem… Heeft een steekbal in huis en een prima afstandsschot!

JVS
Lid
JVS

Klopt was altijd wel fan van de voetballer Haye. Maar hij scoorde veelste weinig en was, laat ik het zo zeggen, niet de snelste..

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Haye scoorde op hele belangrijke momenten. Tegen PEC Zwolle de 2 – 0 toen Willem II onder druk stond en die prachtige vrije trap tegen FC Utrecht was de 1 – 2 en die wedstrijd winnen we met 3 – 2. Er zijn nog meer voorbeelden waar ik even niet op kom

Jerry_32
Lid
Jerry_32

1-2 assist op Sol, wedstrijd laat zich raden wink

Haye op 10 zou goed zijn geweest, nu twee échte werkers achter hem. Niet de snelste, des te meer techniek en inzicht had hij. Jammer dat hij naar ADO vertrekt

Robby
Lid
Robby

zn handelingssnelheid is wel wat traag maar hij kan de meest mooie voorzetten geven! Had liever een betere op 10 zien komen maar toen dat niet lukte hadden we een transfervrije Haye best mogen oppikken. Zie Vrousai liever op de vleugel daar is ie veel dreigender.

Wellicht hebben we dat ook geprobeerd maar kiest Haye voor ADO. Iets wat ze bij ons de laatste jaren erg goed kunnen is in het diepste geheim met spelers gaan praten. Maar zelden dat dit uitlekt.

Nillis
Lid
Nillis

Ok prima, de meningen mogen verdeeld zijn, maar ik heb me bijna altijd groen en geel geërgerd.. maar goed.. nu worden dat zijn kleuren…

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Onzin inderdaad, had Haye hier ook wel op 10 willen zien. Eerder speelde hij meestal rechts op het middenveld en deed dat niet onverdienstelijk. Ik denk dat hij op 10 beter uit de verf gaat komen. Heeft ADO gewoon een goede aan.

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Ben geen fan van Velthuizen maar als er behoefte is aan een extra keeper hadden ze hem toch beter een contract kunnen bieden. Kortsmit maakt erg veel fouten en voegt niets toe aan onze selectie.

Robby
Lid
Robby

Denk niet dat Piet de functie als 3e keeper ambieert.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Zullen wij m niet beoordelen op het verleden. Ik heb sterk het idee dat we elkaar maar wat na-papegaaien hier. Als je in een kutteam zoals Sparta in KKD had speelt, maak je sneller fouten.

D'n Beijtel
Gast
D'n Beijtel

Ervaren knoeier. Wat moeten we hier mee? Te duur voor een 3e keeper en te slecht om te laten spelen, zelfs als stand-in.

Briegel
Lid
Briegel

Hmm, lijkt me geen verrijking. Van den Berg is een meer dan prima derde keeper, dus beter hem een contractje aanbieden.

Deevitmetdemat
Lid
Deevitmetdemat

Ik vind dit een prima reserve keeper. Heeft genoeg wedstrijden in de benen. Vond Woud heel onrustig vorig seizoen. Kortsmit heeft ervaring, mijns inziens belangrijk voor een reservekeeper

UNITED
Lid
UNITED

Waar zijn ze toch allemaal mee bezig aan de goirleseweg. Piet heeft groot gelijk dat hij bedankt voor een plek achter wellenreuther. Nu nemen ze maar een nog slechtere keeper erbij dan we al hebben.

Ben
Lid
Ben

Wat valt er te onderhandelen met een werkeloze keeper. Gewoon contract aanbieden, als hij weigert, uitkering stopzetten. Wie denkt hij dat ie is?

Vak M
Gast
Vak M

Nee, gewoon nee. Wat maakt die gast veel fouten

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Ik ken de kwaliteiten van onze 18jarige 3de keeper Connor van den Berg niet. Maar een 3de keeper die er in geval van nood kan staan is natuurlijk wel noodzaak. Niet verrast dat er nog gekeken wordt naar deze positie.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Prima om erbij te hebben! Salaris van Velthuizen zal gewoonweg te hoog geweest zijn, dus dit lijkt me een prima oplossing om na een duidelijke en goede nummer 1 (Wellenreuther), 2 keepers te hebben die er bij een blessure kunnen staan!

drobs
Lid
drobs

Als 3e doelman oké, want ik schat hem niet heel veel beter dan Woud!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Niet heel veel beter, maar wel iets beter dan? Mij lijkt het helemaal geen verkeerde keeper.