Kapitaal… Op het veld of op de bank?

29
3197
Foto: Toin Damen

Willem II is landelijk nieuws vandaag. Ja, ook omdat Andersen in het team van de week staat van La Gazetta dello Sport (met een 9, het hoogste cijfer) maar dat bedoelen we niet…

Willem II is landelijk nieuws omdat het weer (of nog steeds?) hommeles is aan de Goirlesweg. Het BD, altijd in staat om slecht nieuws op goede momenten te brengen, pakt vandaag groot uit. Landelijke media volgt… Kortom, genoeg om over te discussiëren.

Er is veel aan de hand, wat precies is niet helemaal duidelijk maar e.e.a. heeft geleid tot een “onhoudbare situatie”. Achterkamertjespolitiek, interne verstandhoudingen, precies wat met dit weer erg makkelijk is, het modder gooien is begonnen. Twee kampen die woensdag, onder begeleiding van een mediator om tafel gaan.

Maar… de kern van het verhaal is eigenlijk een verschil van mening welke erg zwart-wit is. Kapitaal.. Hoort dat op het veld of op de bank?

Weegt financiële zekerheid zwaarder dan sportieve prestaties of mag je best wat financiële risico’s nemen om de stap naar stabiele middenmoter makkelijker te maken?

Wij zijn benieuwd naar de stem van de supporter. Wat vind jij?

Kapitaal... Op het veld of op de bank?

  • Op het veld! (55%, 244 Stemmen)
  • Op de bank! (38%, 168 Stemmen)
  • Boeit me nie! (7%, 31 Stemmen)

Totaal stemmers: 443

Laden ... Laden ...

29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments