Kansloos verlies in Groningen

129
5857
Pavlidis onzichtbaar in Groningen (foto: (c) Toin Damen)

Fc Groningen had er zin in, Willem II niet! Totale offday vandaag in Groningen, vanaf de eerste minuut liepen de Tricolores achter de feiten aan. Geen druk naar voren, als een handbal opstelling gegroepeerd wachten op Groningen. Een doelpoging van Pavlidis voor rust en een van Gladon na rust waren de wapenfeiten! Voor Fc Groningen scoorde Sierhuis tweemaal en bracht daarmee de eindstand op 2-0. Een aantal spelers zakte vandaag ver door het ijs!

(verslag: willem-ii.nl)
HET LUKT WILLEM II NIET IN GRONINGEN
Wat Willem II zo goed lukt de laatste tijd in uitwedstrijden, lukte vandaag in Groningen niet. De Tilburgers zijn op vreemde bodem voor veel ploegen een lastig te nemen horde, maar daar was in het hoge Noorden geen moment sprake van. Willem II zat vanaf de aftrap niet lekker in de wedstrijd en kon daarom geen aanspraak maken op de punten. Kaj Sierhuis was met twee treffers de gevierde man bij de thuisclub: 2-0.

Willem II speelde een moeizame en matige wedstrijd in Groningen. Dat kwam niet alleen omdat de thuisclub de Tricolores meteen bij de keel greep, maar ook omdat er bij Willem II veel niet lukte. Het lukte Willem II ook niet om zich alsnog in de wedstrijd te knokken. Het mocht van geluk spreken dat de Groningers de Tilburgers al niet snel op achterstand zetten.

Openingsfase overleefd
De eerste tien minuten kreeg de thuisploeg een handvol kansen. Timon Wellenreuther hield zijn doel schoon bij schoten van Kaj Sierhuis en Joel Asoro. Na een kwartier ging de Groningse storm enigszins liggen, al bleef de thuisploeg het gevaarlijkst. Een fout van Ko Itakura, die zich de bal af liet snoepen door Vangelis Pavlidis leidde in de 30e minuut tot de grootste kans van Willem II, maar de inzet van de Griek ging naast. Ondanks het matige spel leken de Tricolores zonder kleerscheuren de rust te halen. Sierhuis stak daar een stokje voor en rondde in de 40e minuut een voorzet van Django Warmerdam succesvol af: 1-0. Dat leek de wake-up call die Willem II nodig had. In de door scheidsrechter Pol van Boekel toegevoegde extra minuut van de eerste helft liet Willem II eigenlijk zijn beste spel van de eerste helft zien, maar het leidde niet tot een doelkans.

Snel beslist
Trainer Adrie Koster bracht aan het begin van de tweede helft Jhonny Quiñonez voor Ché Nunnely binnen de lijnen, ongetwijfeld met als doel om daarmee de wedstrijd meer in handen te krijgen. Of dat ook zou zijn gelukt was binnen twee minuten eigenlijk al niet meer relevant omdat Sierhuis het strafschopgebied binnenliep en de bal hoog in de bovenhoek achter Wellenreuther ramde: 2-0. Met Quiñonez en later ook Bart Nieuwkoop en Paul Gladon binnen de lijnen, zij vervingen respectievelijk Driess Saddiki en Miquel Nelom, lukte het Willem II niet de wedstrijd alsnog te kantelen. Met alle goede bedoelingen ten spijt, lukte het de ploeg niet om gevaarlijk te worden voor het doel van Sergio Padt. Een schot van Gladon dat naast ging, was eigenlijk het enige wapenfeit van Willem II in de tweede helft, maar toen stond de klok al op 90 minuten.

Niet thuis
Adrie Koster gaf in de persconferentie na afloop van de wedstrijd aan het collectief aan Tilburgse zijde te hebben gemist. ‘Dat is onze sterkte, maar daarin gaven we vandaag niet thuis. We zaten eigenlijk geen moment in de wedstrijd en dan is een nederlaag het resultaat.’ Willem II handhaaft zich ondanks de nederlaag in het linkerrijtje.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ftricolores1
Lid
ftricolores1
Dre
Lid
Dre

Willem II was aan de bal dramatisch, we missen echt een speler als Crowley die de lijntjes uitzet. En dan kan je uit bij Groningen tegen een tik aanlopen. Sommige spelers kunnen het niveau (nog) niet alle wedstrijden aan. Köhlert mist fysiek en is in uitwedstrijden geen schim van de Köhlert in Tilburg. Saddiki en Nelom maar ook Peters weer gisteren tillen Willem II niet naar een hoger niveau. Dat is niet erg want ik zag begin dit seizoen al dat met deze selectie een tiende plek het hoogst haalbare is. Die tiende plek is prima gezien de begroting maar… Lees verder »

Giant
Gast
Giant

Je kunt je ambities wel hoog stellen, maar om die dan te verwezenlijken moet je toch echt t juiste materiaal op t veld hebben staan. Daarvoor is nodig dat je begroting meegroeit.

Je kunt een seizoen veel geluk hebben dat het allemaal je kant opvalt, maar met n rechterrijtje-begroting kun je een linkerrijtje- ambitie niet kansrijk inlossen.

Met een matige raceauto ga je in de F1 ook niet vooraan eindigen.

UNITED
Lid
UNITED

Manmanman. Die Nelom die heeft gewoon in het Nederlands elftal gespeeld hé. Ik weet zeker dat er bij de amateurs een betere linksback rondloopt. En piet de visser bedankt dat je een opvolger van Leonardo Veloso hebt gevonden voor ons.

Toch heb ik alle vertrouwen dat we het psv moeilijk gaan maken komend weekend. Ff het zand uit de machine halen en dan volle gas er tegenaan met nieuwkoop en gladon. Misschien kan elmo lieftink even een videoboodschap inspreken voor de boys.

barry
Lid
barry

Sol huren!! Die speelt toch niet.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Ben je meteen klaar en die zoon kan dan meteen weer terug naar waar hij geboren is..De mooiste stad van het land met de beste supporters

UNITED
Lid
UNITED

Het is weer kut kut, always believe in Fran sol

Rene
Gast
Rene

Afgelopen weekend stond hij tegen Lviv in de basis. Hij werd gewisseld omdat een medespeler rood kreeg …

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Complete Offday. Kan gebeuren, en door. Laten we aub niet doorslaan en iedereen hier af gaan lopen kraken. Als het draait hebben we een hele leuke ploeg, als het even niet loopt is het gewoon niet zo best. Wij zijn Willem II en staan 6e… kom op gasten! Volgende week weer volle bak tegen de lampen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Vorige week stond de verdediging beter…met heerkens op links en nieuwkoop op rechts!waarom die nelom erin dan?Die loopt rond alsof hij Roberto Carlos zelf is!

Zekur
Lid
Zekur

Inderdaad begrijp ik ook helemaal niks van. Heerkens is op links gewoon klasse beter dan die hele Nelom. Maar misschien was Nieuwkoop niet fit?

Henkie013
Lid
Henkie013

Wat bedoel je met geluk? Ik vind het een manco dat we wedstrijden waarin we voorkomen niet kunnen neslissen, dat is ook een kwaliteit. Met hangen en wurgen de 3 punten binnenslepen tegen Emmen, RKC, Fortuna en VVV bewijst dat we niet heel veel beter zijn dan hen. Maar dat we de winst toch over de streep trekken is ook een compliment aan het team en ook een kwaliteit. Dat heeft niet zozeer met geluk te maken. Daarbij hebben we het tegen Feyenoord en Utrecht ook zelf laten liggen en in de slotfase een punt gemist. Tegen AZ heb je… Lees verder »

maxtrash
Lid
maxtrash

een vrij kritisch en cynisch stuk, maar je haalt wel een aantal juiste punten naar voren (Pavlidis). Een simpele blik op de ranglijst toont ook al aan dat het scorend vermogen matig is dit jaar. We hebben voor de combinatie 14 voor en 17 doelpunten tegen extreem veel punten.
Alleen Venlo en RKC scoren minder. De verdediging staat dit jaar wel echt beter.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Henkie ,
ik ben hele helemaal met je eens ! het grootste kwaliteit van dit team is het collectief en als je dit niet kan brengen dan is het niveau Willem ll erg mager

Appel
Lid
Appel

Ook ik was vandaag in Grunn. De wedstrijd was dramatisch en we hebben geen aanspraak gemaakt op winst.
Zijn we vorige jaar niet te veel verwent? Het is niet makkelijk om spelers als Isak, Tapia en Sol te vervangen.
Het Willem II van nu heeft al meerdere malen het geluk aan zijn zijde gehad. Volgende wedstrijd is PSV, laten we die pakken!

Berkel
Gast
Berkel

Als je vorige week de 2e helft hebt gezien kan je niet zeggen dat we verwend zijn.

Vak M
Gast
Vak M

Mensen die Joris de schuld geven snappen het echt niet. Hij heeft hier voor onze middelen een hele mooie ploeg neer gezet.

Geef alsjeblieft de spelers de schuld. En loop verder niet te janken.

voetbalfan
Lid
voetbalfan

Of jij snapt het niet vak M. We waren in april al veilig. Hij wist dat de huurlingen weggaan en er voor crowley interesse was. Zeker na dat debacle van de bekerfinale. Er is dus meer dan genoeg tijd geweest om fatsoenlijke vervangers te zoeken. Zelfs in de voorbereiding is hij met de neus op de feiten gedrukt tegen sparta. Dat was niet om aan te gluren. Als er nu geen geld was kon ik hier mee leven maar er is veel geld binnengekomen. Dit moet niet allemaal op maar de 1ste ploeg is het vlaggenschip. Goede resultaten lokken meer… Lees verder »

sooike1973
Lid
sooike1973

Ik kan jou zeggen dat tresor een goudmijntje gaat worden. Kohlert en nunnley zijn ook spelers die beter gaan worden en prima spelers zijn voor ons. Al zal 1 vd 2 zijn plek wel kwijt gaan raken aan vrousai. Nieuwkoop is een prima versterking. Van Johnny ben ik geschrokken maar wil ik nog niet helemaal afschrijven. Is niet voor niks een international. Gladon is voor Willem II begrippen een prima back up. Wat voor naam denk jij dat bij ons op de bank wil zitten? De enige echte mispeer is Nelom. Maar daar kan heerkens prima spelen. Ik vind echt… Lees verder »

RobinV
Gast
RobinV

KOSTER OUT. JORIS OUT!!!!!!!!!!

Henkie013
Lid
Henkie013

RobinV out!!

RobinV
Gast
RobinV

Wat loop jij opeens te slijmen Henkie013

Vak M
Gast
Vak M

ROBIN V OUT!!!!!!!!!!!!!!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

IDIOOT !!!!!

RobinV
Gast
RobinV

@Tilbo Kan het IP adres geven van deze persoon die kansloos op mijn naam loopt te reageren een ban krijgen? Volgens mij is dit dezelfde persoon die ook op andere namen loopt te stoken. SVP inloggen anders verplichten, het is niet handig als iemand die zichzelf erg grappig vind zich op deze manier voor kan lijven doen (waarschijnlijk iemand uit Breda die het plezier op derat.nl kwijt is).

RobinV
Lid
RobinV

@Tilbo Kan het IP adres geven van deze persoon die kansloos op mijn naam loopt te reageren een ban krijgen? Volgens mij is dit dezelfde persoon die ook op andere namen loopt te stoken. SVP inloggen anders verplichten, het is niet handig als iemand die zichzelf erg grappig vind zich op deze manier voor kan lijven doen (waarschijnlijk iemand uit Breda die het plezier op derat.nl kwijt is).

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Robin V

Jij eigen ff registreren en een afbeelding toevoegen bij je naam dan weet je het verschil tussen de ene Robin.v en de ander

Robby
Lid
Robby

Inderdaad even inloggen afbeelding toevoegen en je bent klaar met dit gezeik.

RobinV
Lid
RobinV

Ik was al geregistreerd maar te lui om in te loggen, bij deze gedaan. Thnx.

Henkie013
Lid
Henkie013

Mogen we niet zeuren of kritiek geven omdat we 6e staan? Wat een onzin. Je beoordeelt het team op haar mogelijkheden en vandaag zakte het team zwaar door de ondergrens. Het is geen schande om uit in Groningen te verliezen maar het gaat erom dat je er alles aan hebt gedaan om dat te voorkomen. Precies zoals we de 2e helft thuis tegen AZ speelden , met passie en vol overgave. We willen toch omhoog met Willem II? Het maximale eruit halen? Dan moeten we ook stoppen met die zesjescultuur en het zo makkelijk accepteren als we niet thuis geven… Lees verder »

John Nr1
Lid

3…..2……1
We spelen een bagger wedstrijd en verliezen en de spelers zijn kut en de trainer kan er niets van

We staan na 12 wedstrijden zesde !!!!

In de eredivisie kan iedere ploeg vanaf plaats 6 tm 18 van elkaar winnen als de andere ploeg een off day heeft.

Tot op heden heeft onze ploeg naar behoren gepresteerd

Rijen sluiten en volgende week volle bak achter de ploeg … INHAKEN

Bram1979
Lid
Bram1979

Maar als jij alle spelers kut vindt en de trainer er niks van kan beter doe jij het dan even dan winnen we zomeren de eredivisie zou ook een keer leuk zijn.

VanAsven
Gast
VanAsven

Spelertje hoor, die Nelom. Pareltje van joris!

Sooike
Gast
Sooike

Joris stelt m niet op toch? Vorige week Bart op rechts en Freek op links. Ging goed. Waarom nu weer wisselen?
Tis toch echt op het conto van koster hoor

TommyV
Lid
TommyV

En wie als VM? Saddiki is geschorst. Gisteren is duidelijk geworden dat die Ecuadoriaan er geen pepernoot van bakt. Ik denk dat Koster zal kiezen voor Heerkens als VM, Nieuwkoop RB en Nelom (helaas) LB.

UNITED
Lid
UNITED

Wadillie is er weer bij toch.

sooike1973
Lid
sooike1973

Zuiderwijk erbij op het middenveld?

RobinV
Gast
RobinV

Degene die trots naar de stand van de eredivisie staren, mogen even screenshots scoren. Vandaag heb ik helaas vernomen waar ik bang voor was, een tekortkoming op meerdere posities en een waardeloze tactiek van Koster die zich boet in een kansloze nederlaag! Eens houdt het natuurlijk op dat Saddiki, Nelom en Pavlidis boven hun kunnen spelen. Inderdaad speelde iedereen vandaag dramatisch, maar de zwaktes in de selectie waren vandaag duidelijk zichtbaar. Ik ben enorm blij dat we al wat punten bij elkaar hebben gesprokkeld, die gaan we nog hard nodig hebben.

Zekur
Lid
Zekur

Vergeet niet dat je de 14e begroting hebt hè als je naar teletekst kijkt. Kijk even waar PEC en ADO staan en weet dat wij daar ook zouden kunnen/ moeten staan! Wees daarna blij als je per clubje de ranglijst omhoog gaat en Willem II op plaats ZES tegen komt. Misschien zijn we zo goed niet maar ook plaats 9 of 10 is een enorme prestatie. Wat is jou verwachtingspatroon dan?

RobinV
Gast
RobinV

Die zesde positie ziet er leuk uit voor nu, maar laten we realistisch blijven dat je daar met dit spel en materiaal niet hoort. Ik ben daarom erg blij dat we meerdere wedstrijden nipt over de streep hebben kunnen trekken, wat ook anders had kunnen zijn. Ik ben vrij realistisch en ik denk juist dat de verwachtingen te hoog zijn omdat we nu zo hoog genoteerd staan. We gaan nog ver wegzakken verwacht ik helaas, en dat is toch te danken aan een falend aankoopbeleid op enkele cruciale posities. Joris en veel supporters kunnen zich nu mooi schuilen achter onze… Lees verder »

Std
Gast
Std

Ben zo klaar met deze K coach. Het stond vorige week prima met nieuwkoop en heerkens. Waarom nelom???????

Frankwie
Gast
Frankwie

En we zijn er weer…
Maar nette wedstrijden gespeeld en punten gepakt, maar ja, je verliest een keer (Met slecht spel) en dan komt het vaste riedeltje weer:

– gelijk 100+ reacties (bij winst veel minder)
– Koster slecht en eruit
– Nelom slecht en eruit
– Pavlidis en Saddiki ook niet goed genoeg
– let maar op, zo degraderen we
– Mathijsen moet aan het werk
– Ik neem aan dat Peters ook weer niet meer kan.

Wat een droef gedoe zeg.
Leer je verlies te nemen als Willem II-supporter…

We staan gewoon 6e!

sooike1973
Lid
sooike1973

Je reageert op Std. Een heel verhaal. Maar geen antwoord op zijn vraag….

Vorige week ging het prima met Bart en heerkens. Waarom wisselen?? Ik vind die vraag compleet terecht!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Waarschijnlijk omdat hij een linkspoot op links wil. Dat is geen hogere wiskunde.

Sooike
Gast
Sooike

Is idd geen hogere wiskunde.. maar als blijkt dat een rechtspoot het op links beter doet dan nelom moet je die gewoon opstellen!

Ook dat is geen hogere wiskunde

Std
Gast
Std

DANK JE sooike1973. We hebben gewoon een K coach.

Shoukov
Lid
Shoukov

Weet je wat het is met types als Std? Die voelen zich heel wat als ze mogen mauwen en zeuren – nadenken is wat moeilijker.

Bram1979
Lid
Bram1979

Jongens we hebben er keer verloren. En als je deze reactie ziet dan is tilbo eigenlijk niet sireus te nemen. We staan 6de dit is gwn fucking goed voor ons clubje

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Bram…verliezen is echt het punt niet.Zelfs Barcelona verliest dit weekend met 3-1. Het is de manier waarop…futloos,steeds 3 stappen te laat,niet dekken,niets creeren,niet aansluiten etc. en dat is wat de meesten steekt.En terecht.

Zekur
Lid
Zekur

Ook Barcelona was futloos en steeds 3 stappen te laat. Kom op, een voetbalwedstrijd blijft mensenwerk. Volgende week erop tegen een gehavend PSV met 14.500 man er 200% vol achter! Inhaken! We staan 6e!!!

Relativist
Lid
Relativist

Het lijkt er op dat de supporters soms voor punten moeten zorgen, zoals twee weken geleden in Enschede. Nu is Groningen wel erg ver weg, dus ik begrijp het gebrek aan animo om ook daar heen te gaan.
Dus geniet ervan dat je ook als supporter Willem II aan punten kunt helpen. Volgende week weer drie punten.

Bram1979
Lid
Bram1979

500 man mee naar ADO moet lukken wanneer begint de verkoop

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Adrie is ook gewoon een laffe coach gewoon Nieuwkoop ipv Nelom starten! En dan die wissels….En nog iets die Griekse toneelspeler heel rap eraf gewoon gladon erin!
Veel werk aan de winkel Joris!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Ga nu niets verwachten van Gladon…desnoods straks een fitte Vrousia in de spits…maar Gladon?? Kom op zeg.

Wally58
Lid
Wally58

Heb je Gladon dan al een keer een hele wedstrijd zien spelen ? Mag nu weer 10 minuten invallen !

Willem II
Gast
Willem II

Zou iemand zich kunnen indenken dat het voor Nieuwkoop gewoon nog teveel is om 3 wedstrijden in de week te spelen na zijn blessure?

sooike1973
Lid
sooike1973

Als dat echt zo was had een beetje coach hem op de bank gehouden tegen amateurs hè?
Dat is dus niet het geval

Willem II
Gast
Willem II

Niet in de gedachtegang van Koster. Die neemt de beker heel serieus en wil daar de samenstelling zoveel mogelijk hetzelfde houden. Omdat Peters al weg viel uit de basis, koos hij er waarschijnlijk voor om wel met Nieuwkoop te beginnen.

Sooike
Gast
Sooike

Prima dat koster de beker serieus neemt. Maar als Bart geen 3 wedstrijden in de week aan kan hoor je hem als coach toch echt tegen wat amateurs rust te geven. En niet tegen Groningen!
Volgens jou redenering neemt koster dus de competitie minder serieus?

Frankwie
Gast
Frankwie

Tegen de amateurs kon Nelom niet meedoen, toch?

Vak M
Gast
Vak M

Klopt. Hij was niet fit.

Bavel
Gast
Bavel

Griekse toneelspeler…. goed kijken naar herhaling, had minimaal geel moeten zijn die elleboog… en ja… laten zich dan altijd wat gaan…. leren de heel jonge voetballertjes niet voor niks al zo snel…maar elleboog was het…

Vak M
Gast
Vak M

Goed verhaal man. Lekker duidelijk ook. En nu terug naar Bavel jij.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Is er 1 van ons die zijn mening geeft…Een verstandig persoon die in Bavel woont…de rest gaat naar dansles.

Nedsit
Gast
Nedsit

Alleen Llonc en Wellenreuther een voldoende

Robby
Lid
Robby

Tegen fysiek sterke tegenstanders gaan we dit zien. Nunnely, Köhlert en Trésor kunnen hier niet mee omgaan en vielen dus ook zwaar tegen. Dan mis je en Vrousaj toch wel die is veel sterker. Pavlidis voetbalde op zich nog prima alleen afwerken lukt momenteel niet. Heeft een paar mindere wedstriiden gespeeld en worsteld met zichzelf. Op het middenveld hebben we echt een serieus een probleem. Daar moet creativiteit en voetballend vermogen bij. Met Saddiki en Llonch heb je 2 bal afpakkers maar geen spelverdeler en iemand die de boel neer kan zetten. Onze Colombiaanse vriend zou dat moeten doen maar… Lees verder »

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Nou…misschien iets meer in de goal blijven staan en zijn arm tenminste bewegen…dan is het net of je nog moeite wil doen om deze inzet te keren..ben je tenslotte eredivisiekeeper van Willem II voor. Vond het maar magertjes van onze Duitse vriend.

Relativist
Lid
Relativist

Nou, die 2e van Sierhuis was onhoudbaar hoor!!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Dus dat staat blijkbaar dan maar synoniem voor niet reageren??

Relativist
Lid
Relativist

Daar had hij geen tijd voor. Je weet als keeper niet of de aanvaller voor de korte of verre hoek gaat kiezen. Hij stond gvd op anderhalve meter!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Hij stond verder maar dat maakt nog niet uit..Hij ging 100 procent voor de korte hoek. En onze vriend stond erbij keek ernaar en deed geen enkele moeite verder…en dat heeft hij wel meer.Daarom mag onze Griekse stand-in het van mij gerust eens overnemen.En gaan vloeken Relativist?? Dan doe je je nickname niet bepaald eer aan.

Sooike
Gast
Sooike

Stop toch met die onzin!! Kon aan beide goals niks doen. Was 1 van de betere en persoonlijk verantwoordelijk dat we in de rust al niet met 3-0 achterstonden.

In sommige ogen kan deze jongen niks meer goed doen. Lachwekkend gewoon

Rood Wit Blauwl
Gast
Rood Wit Blauwl

Sooike. Als je niks nuttigs te zeggen hebt, hou je mond. Beetje zielig dit..

sooike1973
Lid
sooike1973

Ik ben blij dat jij wel een nuttige reactie geeft.

Over zielig gesproken 🤣🤣

Vak M
Gast
Vak M

Rood Wit Blauwl, hou eens op met “onze vriend” en “onze Duitse vriend”.

Ik wordt een beetje misselijk van dit soort balletjes taal.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Dat maak ik helemaal zelf uit stumper. Hup en nu weer gauw terug naar de afdeling jij

@win
Lid
@win

Sinds wanneer hebben wij Colombianen in ons team….

Daan
Gast
Daan

Vergeet onze slappe Griek niet !!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Sinds hij gedebuteerd heeft in het Grieks nationaal elftal,lijkt hij wel verlamd…of hij is alvast zijn geld aan het tellen en vergeet te voetballen.Wat een Grieks drama.

Relativist
Lid
Relativist

Ik vind het onbegrijpelijk dat ze bij Studio Sport blijven zeggen dat Pavlidis ‘al’ 6x gescoord heeft, terwijl hij ál een aantal wedstrijden niét meer heeft gescoord. Nogmaals, wij hebben geen echte spits. Maar wel een bij vlagen heerlijk voetballend elftal, wat mooi 6e staat.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

bij vlagen..je zegt het goed…vandaag waren die vlagen in ieder geval niet aanwezig.

Relativist
Lid
Relativist

Klopt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Daan

Onze Palvlidis speelt idd niet gelukkig vergelijken met het begin van het seizoen. Maar sommige lijken te vergeten te zijn. dat hij geen spits is.

Grenzen
Gast
Grenzen

Inderdaad,hij is geen spits,en vandaag geen toevoer van de bal.

Daan
Gast
Daan

Slecht inkoop beleid dus van onze Joris . Geen spits en een noodgreep spits die veel te log en te traag is .

Sooike
Gast
Sooike

Idd echt lomp dat hij lewandowski niet heeft te kunnen vastleggen…

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Haha…die sukkels.Dwz: Onze sukkels !! Blijven na deze wanprestatie gewoon 6e want Heerenveen wint niet van Den Haag.

Ravio
Lid
Ravio

Nelom, Saddiki en Johnny kunnen niet mee… Nu niet, volgende maand niet en volgend seizoen nog steeds niet… Brandhout die 3!!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Ravio…met pijn in mijn hart….je hebt helemaal gelijk dit keer

Ravio
Lid
Ravio

🤣

Sooike
Gast
Sooike

Die eerste 2 was al lang duidelijk. Van Johnny ben ik echt geschrokken vandaag

Wil
Gast
Wil

Tip voor Piet de Visser: Breng die Jhonny zo snel mogelijk terug naar Ecuador. Die jongen kan echt geen spat voetballen.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Rustig ,rustig Wil…denk aan je hart.Hij is international dus het is geen lamlul.Alleen door allerlei zaken ( heimwee,taal,weer ??) is het vanaf het begin helemaal 0,0…gewoon in de winterstop netjes afscheid van elkaar nemen en Piet de Visser eens streng aankijken..hahaha

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wil

Geef die jongen gewoon un kans is nog jong komt uit een land wat hier niet om de hoek is. Ik ga niet roepen dat het een succes wordt. Maar om hem nu al afteschrijven slaat helemaal nergens op

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Forza….hij bakt er werkelijk iets van…hoe erg dit ook is.Gun hem nl in ons WII -shirt het allerbeste.Maarr echt hij komt op alle vlakken zwaar tekort…dat ziet mijn kleine neefje nog wel.

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Een kans kredde op de training of in het twidde, niet in de Eredivisie, aldus Co Adriaansen in een van onze glorieperiodes.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Volgens mij sprak Co deftig Utrechts en geen plat Tilburgs.. lol lol

Relativist
Lid
Relativist

Hij heeft blijkbaar meer moeite met wennen als onze vriend Palacios destijds. Maar die persoonlijkheid en dat karakter is wel nodig om te slagen en ‘groot’ te worden.
En, belangrijker, hij moet er zijn voor Willem II, en niet alleen maar andersom.

wil
Lid
wil

Ik heb hem ook al diverse keren bij de reserves zien spelen. Daar is het ook bagger.

Wil
Gast
Wil

Radeloos,reddeloos, redeloos, hopeloos.

TTB
Lid
TTB

Het was weer eens ouderwets slecht. Nelom volgende week banken, heeft werkelijk niets goed gedaan. Nieuwkoop op RB en Heerkens op LB dan maar. Verder was er gewoon gebrek aan heel veel dingen. Geen strijdlust, geen concentratie (veel foute passes) en nog meer van dat soort ongein. Echt iedereen stond onder z’n niveau te ballen. Johnny lekker terugsturen naar Aucas. Hij zal best kunnen voetballen, maar tegen de tijd dat hij dat bij ons daadwerkelijk gaat etaleren zitten we in speelronde 29. Die jongen heeft vandaag ook 0,0 laten zien. Hoe kan het nou toch dat je je in zo’n… Lees verder »

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Wat een slechte pot,
Peters die geen duel won
Holmen die er 2 x niet goed uitzag
Nelom verdedigend in dromenland
Freek die geen schim was van de afgelopen weken
Tresor matig
Nunnelly matig
Sadikki matig
Pavlidis>wanneer gaat hij weer scoren ??

Hoop om te beginnen dat koster Nieuwkoop op rechtsback gaat zetten en Freek op linksback, Nelom eruit.

En dan Jhonny:

Het wordt hieronder al geopperd, wat was die slecht zeg, die heeft werkelijk waar niets, maar dan ook niets goed gedaan. Lijkt wel of ze de verkeerde speler gestuurd hebben. Ben niet zo snel voor afschrijven van talentvolle spelers, maar Jhonny/Willem II lijkt een 100%mismatch…

Relativist
Lid
Relativist

Het was dus gewoon een collectieve wanprestatie? Dat mag één keer gebeuren, maar het is na Heracles uit aal de 2e keer. Strijdlust moet de basis en dus normaal zijn, jongens. Kom op!

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

We staan nog steeds boven Feyenoord met hun begroting van 65 miljoen.En complimenten voor onze supporters 90 minuten vocaal wel de bovenliggende partij.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Als Heerenveen gelijkspeelt of verliest staan we nog steeds 6e….dat dan weer wel na deze ellende

Koen de Kort
Gast
Koen de Kort

Nelom contract ontbinden aub

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Onzin…dan weet ik er nog wel 3

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik zeg plat en vooringenomen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frankwie

Jij kunt nou toch niet meer met drogen ogen beweren dat je Nelom het liefst LB ziet? zoals je elders schreef. Laat Nelom zich maar bewijzen door middel van invalbeurten evt. Maar starten in de basis met deze man niet doen. Heeft me nog steeds niet kunnen overtuigen

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

Punt met Nelom is dat hij mensen achter zich heeft die zijn debiele gedartel over het veld zien als “briljante loopacties”. Nogmaals onzoma dropt meer skills dan dat mee haar gebreide truien. Zouten die Nelom en in laten vallen en NIET starten als basisspeler.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Slechte pot van Willem II vanmiddag. Dik verdiend verloren. Dat we flink boven onze stand leven was natuurlijk al langer duidelijk. We moeten echt top zijn om tegen dit soort tegenstanders punten te pakken. Vandaag was het matig op alle fronten. Dan ben je kansloos.

PS negentien punten uit twaalf wedstrijden is prima, maar wie denkt dat Willem II wel eventjes mee gaat doen om Europees voetbal moet echt zijn verwachtingen eens wat bij gaan stellen.

Giant
Gast
Giant

Inderdaad….weer met beide benen op de grond.

Collectieve off-day….dan moeten de schouders eronder en je op karakter en inzet gaan voetballen. Dat gebeurde ook niet.

Aantal spelers zakte volledig door het ijs: Nelom, Quinonez en Saddiki. De rest had t daardoor extra zwaar. Timon behoedde ons voor een totale afgang.

Positieve is…hier kun je van leren en het kan een volgende wedstrijd alleen maar beter gaan dan dit!?

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Na Vitesse en Heracles dacht ik al genoeg collectieve off-days te hebben gezien. Het was bedrog.

Tomvk
Gast
Tomvk

Vergeet FC Utrecht niet waar je na 87 min met een man meer nog op 0-0 staat. En 2-0 de bietenbrug op gaat. Dat was ook een collectieve wan/schijt prestatie.

Relativist
Lid
Relativist

Onderschat Vitesse niet. Dat speelde in Tilburg érg goed.