Kan Mathijsen weer stunten?

128
11954

Renato Tapia, Diego Palacios en Alexander Isak zijn vertrokken en Daniel Crowley werd donderdag verkocht, maar qua aanwinsten is het voorlopig angstvallig stil in Tilburg. Met de competitiestart voor de deur begint de achterban van Willem II een tikkeltje nerveus te worden. Technisch directeur Joris Mathijsen moet zijn kunststukje van afgelopen seizoen gaan herhalen. 

Fans van Willem II hopen de komende weken ongetwijfeld op een soortgelijk scenario als in januari van dit jaar. Donkere wolken pakten zich samen boven de club toen topscorer en publieksfavoriet Fran Sol na een prima eerste seizoenshelft aan Dinamo Kiev werd verpatst. Joris Mathijsen bleek z’n zaken echter formidabel op orde te hebben. Nadat de technisch directeur van de Tricolores eerder al Renato Tapia (Feyenoord) en aanvallers Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis had binnen weten te hengelen, zorgde hij na de transfer van Sol voor een giga-stunt door Alexander Isak naar het Koning Willem II Stadion te halen.

Het vervolg is geschiedenis: Isak groeide in Brabant uit tot een regelrechte sensatie, het elftal van Adrie Koster maakte tot de laatste speeldag kans op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal en bereikte bovendien de finale van de TOTO KNVB Beker.

Uitgehold
Nu, tweeënhalve maand verder, is Mathijsen weer aan zet. Isak, Tapia en verder onder meer Vurnon Anita, Diego Palacios en Atakan Akkaynak spelen dit seizoen voor een andere club. Donderdag maakte spelmaker Dan Crowley bovendien de overstap naar Birmingham City. Het uitgeholde Willem II heeft dringend behoefte aan nieuwe spelers. De meest in het oog springende transfer tot nu toe vond plaats op directievlak: verloren zoon Martin van Geel keerde terug en is per 1 juli in dienst getreden als algemeen directeur. Verder werden twee vleugelspelers gestrikt: Mats Köhlert en Ché Nunnely kwamen over van respectievelijk Hamburger SV en Ajax.

Mathijsen liet eerder al weten dat de situatie van afgelopen seizoen, met diverse huurlingen, meer noodzakelijk dan wenselijk was. De td van Willem II beschikte niet over de middelen om afkoopsommen te betalen en continuïteit te creëren door spelers te binden met langdurige contracten. Deze zomer moet hij daardoor deels weer op nul beginnen. Het verschil met een jaar geleden: Willem II beschikt nu over een flinke zak geld. Crowley leverde naar verluidt minimaal 800.000 euro op, de opbrengst van Sol (ruim 3 miljoen euro) staat nog op de Tilburgse bankrekening en Willem II hield daarnaast een gigantisch bedrag over aan de megatransfer van voormalig jeugdspeler Frenkie de Jong naar FC Barcelona. Van de 75 miljoen euro die Ajax incasseerde voor de Oranje-middenvelder, stroomt dik 7,5 miljoen euro door naar de Tricolores. Dat bedrag gaat in de komende jaren zelfs nog verder oplopen.

Middenvelders en linksback
Die enorme smak geld wordt door Willem II – heel verstandig – onder meer geïnvesteerd in de jeugdopleiding en de renovatie van het stadion, maar een blik op de huidige selectie

De komst van een nieuwe linksback lijkt een must. Rechtspoten Damil Dankerlui en Freek Heerkens kunnen uit de voeten op die positie, maar dat is geen wenselijke situatie voor Koster; James McGarry komt waarschijnlijk niet in aanmerking voor een basisplaats. Heerkens óf Thomas Meißner gaat in het centrum van de achterhoede een koppeltje vormen met Jordens Peters.

Pavlidis is na een goed halfjaar, met vijf goals en vier assists, definitief overgenomen van VfL Bochum. Hij fungeerde tijdens zijn eerste maanden bij z’n club vooral als hangende linksbuiten, maar op dit moment lijkt de twintigjarige Griek de directe opvolger te worden van Isak. Willem II schijnt nog op zoek te zijn naar een extra goalgetter. Met de connecties van Mathijsen en Van Geel moet een nieuwe transfersurprise mogelijk zijn.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TheOberver
Gast

Niet te hopen dat Joris vanavond over de Tilburgse Kermis slentert… van de kermis kreten als “Komt tie dan ‘ ‘uitzoeken maar ‘ ‘ Are you Ready ‘ ‘Winnen Winnen ‘en ‘Attenzione ‘ …krijgt hij gehaaid koppijn ba weer een week zonder transfer 😁

Rasta
Gast
Rasta

Hahaha geweldig

El Profesor
Lid
El Profesor

Mooi lijste voor Willem II Keeper: Piet Velthuizen – Transfervrij Vorige club: Vitesse Michel Vorm – Transfervrij Vorige club: Spurs Sonny Stevens – Transfervrij Vorige club: Excelsior Rechtervleugelverdediger: Ricardo van Rhijn – Transfervrij Vorige club: AZ Gregory van der Wiel (buitenkansje) – Transfervrij Vorige Club: FC Toronto Todd Kane (Oud NEC en SC Heerenveen) – Transfervrij Vorige club: Chelsea Linkervleugelverdediger: Alexander Büttner – Transfervrij Vorige club: Vitesse Miquel Nelom – Transfervrij Vorige club: Hibernian FC Centrale verdediger: Douglas (Oud FC Twente) – Transfervrij Vorige club: Sporting CP Jonás Ramalho – Transfervrij Vorige club: Girona Sebastian Holmén – Transfervrij Vorige club:… Lees verder »

Plugske
Gast
Plugske

Zeker een mooi lijstje. Jammer genoeg kunnen we van de meeste spelers alleen maar dromen. Zou wel wat zijn om een Michael Vorm, Gregory van der Wiel, Douglas, Johannes Geis en Paulo Henrique hier te zien. #Whisfull thinking.

Mikevh
Lid
Mikevh

Büttner en Ramselaar zojuist gesignaleerd in het ziekenhuis in Tilburg, met staf van Willem II. Mogelijk medische keuring?

LRR
Gast
LRR

Laten we gewoon wachten op de officiële berichtgeving. Er zijn hier de afgelopen weken al zoveel namen de revue gepasseerd dat we 3 elftallen kunnen opstellen als die allemaal gekomen zouden zijn.

Abelvis
Gast
Abelvis

Opmerkelijk, zaakwaarnemer van Ramselaar geeft aan dat het buitenland een reëlere optie is dan binnenlandse transfer.
Als het waar is wat jij zegt is dat wel een hele goede versterking voor onze ploeg en maken we daadwerkelijk stappen ten opzichte van vorig jaar. Persoonlijk vind ik Ramselaar nu nog beter dan Crowley.

TILBAL
Gast
TILBAL

klopt, ik hoorde het ook!. Van de tante van mij buurvrouw. En daar de dochter van , werkt in het ziekenhuis. En daar een collega van! wist het ook te vertellen

Ali Elkhatabi
Gast
Ali Elkhatabi

Had je tante van je buurvrouw en daar de dochter’s collega van die in het ziekenhuis werkt toch gelijk he

Joao Pinto
Gast
Joao Pinto

Zag ook Ard van Peppen voorbij komen

M013W
Lid
M013W

Hoop echt dat beide jongens onze kant op komen, dat kunnen erg belangrijke pionnen worden voor volgend seizoen. Met name van Ramselaar heb ik een hele hoge pet op indien hij een belangrijke rol krijgt net zoals Crowley vorig seizoen.

TILBAL
Gast
TILBAL

smile smile smile

Misidjan
Gast
Misidjan

Haha 100% kak verhaal

Frank van Mosselveld
Gast
Pietertje Vissekom

Laatste keer dat jij een kak verhaal de wereld in hebt geholpen had je net zoveel minnetjes als je vriendin wink

Misidjan
Gast
Misidjan

Is het animatieteam van het hotel aan het pauzeren? Vergeet je zwembandjes niet om te doen, kleuter

Snorro
Gast
Snorro

Ik lig al de hele ochtend kuchend in de bosjes mee mn verrekijker, maar nog niks te zien.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Wachten op buitenkansjes en afvallers bij grote clubs is prima, maar dat wil niet zeggen dat je op zijn minst eerder een acceptabele basis moet neerzetten. Zoiets van een elftal dat zich kan handhaven op tijd samenstellen en een elftal later aanvullen met meer kwaliteit zodat je aan meer mag denken. Wat als je uiteindelijk die buitenkansjes en afvallers niet binnen kunt halen en de wat mindere goden die nog acceptabel geweest zouden zijn inmiddels elders onderdak hebben gevonden. Hopelijk is het niet alleen gokken!

013tilburg
Gast
013tilburg

Laat Joris gewoon zijn werk doen , hij heeft tot nu toe geen enkele redenen gegeven om aan hem te twijfelen als je het lef hebt akkanyak te verhuren en daarna crowley te verkopen wil echt wel zeggen dat hij met zeer goede spelers bezig is
Kan het me eigen echt niet voorstellen dat hij ff beste spelers verkoopt en verhuurd en dat er een bout voor terugkomt tot nu toe waren bijna al zijn transfers een schot in de roos dus gewoon kalm blijven en afwachten alle vertrouwen in Joris !!!
Wij gaan gewoon Europa in dit jaar

Sar
Gast
Sar

Laten we vooropstellen dat ik er het volste vertrouwen in heb. Maar er werd ook gezegd vanuit Willem II dat er een drukke week aankwam. Dan zouden ze vandaag met heel wat moeten komen. Of misschien bedoelen ze volgende week dat kan ook nog😉

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Drukke week wil niet zeggen dat daar meteen (al) resultaten uit komen of dat ze daar bij hebben gezegd dat ze na een drukke week met namen zouden komen, dat hebben wij er van gemaakt, tot transfer window sluit zullen alle weken druk blijven.

FranSol1896
Gast
FranSol1896

Ik heb het artikel niet gelezen, maar werd dit door iemand van Willem II gezegd of door de betreffende journalist opgeschreven?

Kiekas
Gast
Kiekas

Plus zie wanneer de beste spelers bij ons zijn gekomen. Tapia, Vrousai, Isak, Armenterros, Dijks, Sahar kwamen allemaal laat. Hoe lastig het ook is, hoop ik liever op 7x een dergelijke naam dan eerder mindere spelers

Hotseknots
Gast
Hotseknots

Blijkbaar snappen veel mensen nog steeds niet hoe een transfer-window werkt. Spelers willen hogerop of zicht op voldoende speelminuten in de basis-elf. Eerst komt de internationale top aan de beurt. Als die hun aankopen hebben gedaan gaan topspelers zoeken naar de internationale sub-top. Als die clubs uitgewinkeld zijn komt de nationale top aan de beurt en daarna de nationale subtop. En dan pas krijgen clubs als Willem II de kans om talentvolle spelers te contracteren. Heel vervelend als je aan een van de laatste memmen zit, maar met dit budget zul je of geduldig moeten zijn of een legertje tweedehands… Lees verder »

jako
Gast
jako

Allemaal uitprinten voor volgend jaar want zo werkt het precies.Scheelt weer een hele hoop nerveus gedoe dan….

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Ik denk dat veel mensen echt wel begrijpen, hoe één en ander werkt. En inderdaad langer wachten voor een echte versterking, dan de eerste de beste Strihavka binnen halen.

Maar de TD doet uitspraken, die een verwachtingspatroon oproepen bij velen. Communiceer als er (echt) wat te communiceren valt en dan is er nog alle gelegenheid om uitleg te geven, waarom het allemaal zo lang heeft geduurd.

Hotseknots
Gast
Hotseknots

Daar heb je wel weer gelijk in. Communicatie is al jaren niet echt het sterkste punt bij Willem II

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Denk dat we zelf dat verwachtingspatroon creëren, Joris heeft niet meer gezegd als dat er spelers moeten komen en dat ze daar druk mee bezig zijn, vervolgens worden hier en in het BD steeds namen genoemd die mensen uit “betrouwbare” bron hebben vernomen en dat die morgen gepresenteerd zullen worden, als er dan vervolgens morgen niets gebeurt krijgt Joris het op zijn brood. Namen als Sol, Isk, Crowley, onze Griekse vrienden zijn nooit genoemd door de “betrouwbare” bronnen maar toverde Joris wel als verrassing uit zijn hoge hoed, laat Joris maar rustig zijn werk doen en ons weer verrassen…

Willem II
Gast
Willem II

Joris heeft wel degelijk aan gegeven de selectie rond te willen hebben voor begin van de voorbereiding. Dat is een verwachting scheppen. Tuurlijk kreeg hij die niet rond, maar breng zon bericht ook niet. Ik wil ook de staatsloterij winnen. mja

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

ook dat is weer maar net hoe een journalist de woorden van iemand uitlegt, als Joris heeft gezegd dat hij liefst de selectie al rond heeft bij start voorbereiding en de journalist schrijft dat Joris de selectie rond wil hebben bij de start zit daar een nuance verschil in, zelfde verschil als tussen graag de staatsloterij willen winnen en zeggen dat je de staatsloterij gaat winnen, willen en kunnen zijn twee verschillende zaken.

Wiggel
Lid
Wiggel

Dat snappen wij gelukkig wel broer 😁

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Ik ben het niet helemaal met je eens. Als je in april dit jaar al weet dat je veilig bent en je weet ook dat er wat meer geld beschikbaar komt dan moet je alvast gaan bouwen aan het team voor het volgende seizoen. je zult toe moeten werken naar een basisteam. Je weet welke spelers er weg gaan en je had kunnen weten dat Crowely ook zou gaan vertrekken, dan moet je in mijn inzicht op anticiperen in bv de maand Mei. Ik ben het wel met je eens dat de extra kwaliteit waarschijnlijk in de maand September erbij… Lees verder »

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

in de maand Mei gaat niet één fatsoenlijke speler ergens tekenen, die wachten allemaal lekker af wat er voorbij gaat komen aan aanbiedingen, bovendien is in Mei het transferraam nog dicht en kan je alleen contractvrij spelers aantrekken en juist die hebben alle tijd om eventuele betere aanbiedingen af te wachten.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

“Heel vervelend als je aan een van de laatste memmen zit”.

Vroeg of laat, ik zit altijd graag aan memmen. Maar dat ff ter info. smile

Dre
Gast
Dre

Ik krijg steeds meer het gevoel dat Willem II voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. Als je de stap wil maken naar een constante middenmotor dan zul je daar ook voor moeten betalen of het salarishuis aanpassen want anders komen die spelers never nooit naar Tilburg. Ik begin me wel een beetje zorgen te maken want Zwolle uit en Vitesse thuis kunnen met een selectie op oorlogssterkte zeker 4 of 6 punten zijn. Met deze selectie 0 punten. Oefenwedstrijden zijn er om een ingespeeld team te vormen maar wij hebben twee oefenwedstrijden weggegooid, afgelopen woensdag en morgen… Lees verder »

FranSol1896
Gast
FranSol1896

Ik denk juist dat het eerder andersom is. Clubs en spelers vragen meer aan Willem II dan normaal is, omdat ze denken dat Willem II geld zat heeft na de transfers (Sol, Frenkie en Crowley). Voornamelijk Nederlandse spelers zijn op dit moment gewoon erg duur. Dat zie je in de hele eredivisie. De goede spelers gaan bijna allemaal naar het buitenland, omdat ze daar meer (kunnen) betalen.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Natuurlijk komt het goed. Verschil met andere jaren is alleen dat je je complete as moet vervangen. De spelers en positie die je normaal als eerste op pappier zet zijn vertrokken. En dat was vorig jaar niet zo. De kapstok waar je de rest om heen bouwt heb je nog niet. Dat maakt dat ik me wel wat meer zorgen maak over de start over 2 weken dan voorgaande jaren. En ja, ik kan het rationeel verklaren (liever wachten en kwaliteit halen dan snel kwantiteit waar we geen stap mee vooruit zetten) maar zo groot zijn de verschillen in de… Lees verder »

Invictus
Gast
Invictus

Ik herinner me een mediabericht van JM eerder deze week. Het zou wel eens een drukke week kunnen worden. Tot nu toe is het alleen druk geweest met een uitgaande speler. Ben benieuwd of JM nu ook naar de media gaat verklaren waarom deze drukke week geen resultaten heeft opgeleverd.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Waarom zou Joris zich moeten verklaren? Laat die man lekker in alle rust zn werk doen.

Invictus
Gast
Invictus

@Tricolores1896@ Hij hoeft helemaal niets. Ik vrees dat over twee weken de druk op Joris zal toenemen. Is het niet van de supporters dan is het van de media. Want via de media zijn uitlatingen gedaan die tot dit moment niet zijn nagekomen.

TheOberver
Gast

Communiceren is geen doodzonde.!! Erg raar dat er GEEN een naam openlijk naar de media wordt gelekt, maar als Crowley in no-time wordt verpatst ineens WEL de naam.van Ramselaar in het openbaar verschijnt ??? Kwestie van toch ee klein beetje een benarde positie ?? En ik snap dat we voor kwaliteit ipv kwantiteit gaan…en geduld een schone zaak is,echter op 6 a 7 voltreffers rekenen is riskant. Ik ben absoluut geen fan van een type Dankerlui, maar zijn inzet en zijn multi functionaliteit is een verademing…zo’n types lopen er in de KKD, belgische en duitse 2e en 3e divisies vast… Lees verder »

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Dus als Joris jou geen verklaring aflegt over zijn werkzaamheden zit ie aan het Blauwe Meer met zijn piemeltje te spelen ?

Vvetilburg
Gast
Vvetilburg

Dit is by far de slechtste voorbereiding in 10 jaar. Ook al komen er last minute nieuwe spelers, het team is totaal onvoorbereid.

jako
Gast
jako

weer zo’n jaloerse nakker die komt stoken….ga naar boeimeer of cluzeno.Ook leuke sites

Thomas
Gast
Thomas

Je kan jezelf toch niet serieus nemen hè?

013
Gast
013

Straks zal het wel zo zijn dat heel het geld geïnvesteerd gaat worden in huurspelers en spelers op leeftijd , weg miljoenen

ftricolores1
Gast
ftricolores1

Vrijdagochtend, het einde van de week. Mooie dag om eens 1 of 2 spelers te presenteren?!?!…. Can’t wait!

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

3 of 4 zou ook nog wel mogen😉

Sooike
Gast
Sooike

5 en 6 heb ik ook geen probleem mee

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ftricolores1

Anders is 12 augustus ook een mooie dag om spelers te presenteren (op de verjaardag ons clubske) 🍻🎂😁

kees
Gast
kees

Een bron vertelde me dat tjaronn chery transfervrij is. 🤫

013gekske
Gast
013gekske

een bron vertelde mij dat die vent 31 is lekker toekomstig teampje bouwen noemen ze dat maar prima speler voor kozakkenboys 7

013gekske
Gast
013gekske

weet nie welke lijn jij gesnoven hebt maar die moet ik ook eens proberen !!

Wally58
Lid
Wally58

Obbi Oulare komt eraan ?

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Nee geblesseerd na een heeeeel matig seizoen in belgie met veel blessures las ik

013gekske
Gast
013gekske

liever niet die lange lul pik alle vrouwkes weg man

😁tillywood
Gast
😁tillywood

Magallan, twijfelt nog over Willem II Perr Schuurs krijg de voorkeur bij Ajax

Cuco Martina, afgelopen jaar bij Feyenoord. Komt via van Geel deze kant op

Nillis
Gast
Nillis

Dat zou niet verkeerd zijn volgens mij..

Pilske
Gast
Pilske

Blijf eens van de drank af….

013gekske
Gast
013gekske

magallan naar ons wa denkte gij nou snuivert

Huphuphup
Gast
Huphuphup

Laten we in plaats van zeuren over een lege bank er in ieder geval voor zorgen dat het uitvak gevuld is in Zwolle! Kaarten kopen!

LRR
Gast
LRR

Eens. En voor de mensen die nog geen seizoenskaart hebben; laten we zo snel mogelijk de 10.000 aantikken ;).

Ibo
Gast
Ibo

Dat zou wel n stunt zijn, zeker alsxze die kunnen kopen. Keep on dreaming vrees ik

Superspits
Gast
Superspits

Novakovich die vorig jaar bij Fortuna Sittard speelde…. zou die haalbaar zijn?
Die zie ik graag bij ons spelen

Ero
Gast
Ero

Ik heb net de handtekeningen van de volledige selectie gekregen! Op een golfbal…

Ravio
Gast
Ravio

Hahaha! Hoeveel kunnen er nog bij?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En ik heb handtekeningen van de volledige selectie op een skippybal gehad. En die was helemáál vol..Ero Ze hebben jou voor de gek gehouden aan de Goirleseweg

El Profesor
Lid
El Profesor

Zie dat Miquel Nelom op proef is bij Vitesse, misschien wel iets voor Willem II en die Nick Venema mag bij FC Utrecht op huurbasis weg!

TheOberver
Gast

Venema Ja Nelom Nee…

frankwie
Gast
frankwie

Nelom heeft bij Feyenoord bewezen eredivisie-niveau te hebben, Venema nog niet. Bovendoen erg jong en dan leiden we iemand met vallen en opstaan op voor de (hopelijk) concurrent

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Je gaat toch geen spits van Utrecht huren als Willem ll zijnde

UNITED
Gast
UNITED

Gullie moet ammel nie zo zenuwachtig doen. Joris heeft iedere transferperiode nog prima spelers gehaald en die gaat nu ook gewoon weer minimaal 22 man bij elkaar schrapen uit alle hoeken van de wereld.

kees
Gast
kees

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er nog spelers bijkomen deze zomer.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het morgen Vrijdag is🤫

Kruikske
Gast
Kruikske

En dan begint de Bouwvak! 👍

kees
Gast
kees

Ik heb vernomen dat het dan tijd voor Pils is?

Henkie013
Lid
Henkie013

Akkaynak, Ozbiliz, Crowley, Tapia, Anita, Isak en Palacios. Dat zijn 7 spelers waarvan 5 belangrijke basisspelers vertrokken. Daar zijn slechts 2 jeugdige spelers voor terug gekomen, die nog geen zekere basisspelers zijn. 2 weken voor aanvang competitie moeten er dus nog 5 spelers bij en is een centrale vedediger en doelman ook nog wenselijk. Zeven dus. Het is dus nu al zeker dat bij aanvang van de competitie het team of nog niet op volle sterkte is en/ of totaal niet op elkaar ingespeeld. Daar mag je best je vraagtekens bijzetten gezien het feit dat we niet alleen afhankelijk zijn… Lees verder »

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Heb uit zeer betrouwbare bron vernomen, die Dirk persoonlijk kent, dat de club bijna een akkoord heeft met Danny Post van VVV.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Poolse vrachtwagen chauffeur,

Dat zou een aanwinst zijn voor ons cluppie maar ik juich pas als ie binnen is.

Henkie013
Lid
Henkie013

Die heeft vorig jaar tot 2022 bijgetekend in Venlo. Mits geen clausule in contract niet haalbaar, maar laat me graag verrassen.

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Eens, maar teveel Amsterdammers is niet goed. Gerry Vink is eigenlijk al genoeg.

Wally58
Lid
Wally58

Met deze staf komen er alleen maar Amsterdammers en staan meteen in de basis !!

frankwie
Gast
frankwie

Ik weet niet of ik die wel zo goed vind. Lang istie wel.

JayJay
Gast
JayJay

Is rond de 30, dus geen restwaarde. Lijkt me niet dat je daar een flinke transfersom voor gaat betalen.

Boske
Gast
Boske

Las het net ook op voetbalprimeur, prima speler
voor ons!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Kwatskut

Boske
Gast
Boske

Vanavond witte rook😀

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Heb je weer aan die waterpijp gezeten ?

Oscar
Gast
Oscar

Zwatsert

Vini
Gast
Vini

Tjaronn Chery is transfervrij.

Vini
Gast
Vini

Hij gaat naar Turkije. Next!

Bogie
Gast
Bogie

Ik zie zomaar 2 of 3 jonge spelers die (voorlopig) bij ajax buiten de boot vallen
naar Willem II komen. Ajax kan 2 volledig Eredivisie waardige teams op de been brengen. Deze spelers leren meer bij Willem II dan in de Keuken Kampioen divisie.
Nog even wachten totdat de laatste internationals terug zijn !
Schuurs-Dest-Ekkelenkamp bv.