Kali mee naar Leeuwarden; Haemhouts en Van der Velden in basis

20
2655

Anouar Kali hoort tot de groep van twintig spelers van Willem II die is afgereisd naar Beetsterzwaag om zich voor te bereiden op het duel met Cambuur Leeuwarden. Van de zeventien veldspelers zal er nog een af moeten vallen. Dat bepaalt trainer Jurgen Streppel kort voor de wedstrijd.

Uit de laatste training voor vertrek op het kunstgras van VOAB viel op te maken dat Streppel tenminste een wijziging doorvoert. Robbie Haemhouts, tegen ADO Den Haag na de rust invaller, neemt de plaats van Rochdi Achenteh in. Streppel laat nog in het midden of hij de wens van Bruno Andrade honoreert om in de basis te starten.

Dico Koppers maakte de laatste training niet mee. Die is door Guus Joppen al geruime tijd uit de basis verdrongen. Met Achenteh, Van der Struijk en Heerkens zijn er volgens Streppel voldoende alternatieven om Joppen eventueel te vervangen. De trainer beschikt liever over een groter potentieel aanvallers. Daarmee geeft hij aan dat Willem II in Leeuwarden voor de winst wil gaan.

De laatste training verliep niet geheel vlekkeloos. “Wie denk je wel dat je bent”, schreeuwde Streppel tegen een van de spelers. Daarna beende hij weg. “Ik was geirriteerd omdat de betreffende speler tijdens een positiespel verzuimde om te schakelen”, zei de trainer. “Soms neem ik zo iemand apart. Nu been ik weg. Zie het als een signaal aan de hele groep dat iedereen scherp moet zijn.”

Vermoedelijke opstelling: Lamprou; Van der Struijk, Wuytens, Peters, Joppen; Ojo, Falkenburg, Haemhouts; Ondaan, Van der Velden, Andersen.

Bij de groep: Andrade, Nemec, Kali, Achenteh, Braber, Heerkens, Hupperts, Meul, Bertrams

20 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments