Vak E ook tegen VVV uitverkocht; nog 300 kaarten

8
2281
Heerkens wordt weggezet door Post (foto: (c) Toin Damen)

Zaterdag 21 september staat de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo op het programma. Kunnen de Tricolores de drie punten in eigen huis houden tijdens de eerste thuiswedstrijd na de interlandbreak?

Net als de vorige thuiswedstrijden tegen Vitesse, Emmen en Feyenoord is vak E weer uitverkocht. Dat betekent dat de sfeer tussen de KingSide en Vak E weer optimaal zal zijn!

In totaal zijn er nog 300 kaarten beschikbaar.
Voor de lange zijde zijn nog 75 kaarten beschikbaar.

Vak J is uitverkocht. Voor de vakken E,F, G en H zijn nog paar kaarten beschikbaar. Aan de Goolse zijde zijn nog ca. 90 kaarten beschikbaar voor M, L en LS.

Per geregistreerd account kunnen maximaal 4 toegangskaarten besteld worden.
Ga naar www.besteljekaartje.nl

Uiteraard kun je ook langskomen bij de stadionreceptie, die van maandag t/m vrijdag (09.00 – 17.00 uur) geopend is.

8
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
3 Discussie draadjes
5 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
6 Gereageerd
NicK3Rkoen verhoeffTilboRobDirrukRood Wit en Blauw Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Er zijn nog 30 kaarten beschikbaar voor E. Dus niet uitverkocht.

Rood Wit en Blauw
Gast
Rood Wit en Blauw

Martin van Geel maakt werkweken van 60-70 uur…dus aan hem ligt het niet.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Rood Wit en Blauw, Martin van Geel is al anderhalve week op vakantie dus weet niet waarom je deze reactie nu onder dit nieuwsitem zet. Daarbij komt ook nog dat het stadion vanaf wedstrijd 1 redelijk goed gevuld is door de acties en vooral door de sfeer die er rondom de wedstrijden op de tribunes heerst en vooral wordt weggezet door de supporters. Ik heb vertrouwen in Martin van Geel maar zijn taak ligt niet om de korte en lange zijdes vol te krijgen, maar om die lege stoelen op de eretribune te vullen met sponsoren. Dat moet op korte… Lees verder »

TilboRob
Gast
TilboRob

Amen

Rood Wit en Blauw
Gast
Rood Wit en Blauw

Het was een reactie op Henkie 013 ,en wat heeft die tussentijdse vacantie er nu mee te maken dat ik dit vermeld? Ik zeg dit uiteraard niet zomaar.Maar dat zou jij moeten weten .

Dirruk
Gast
Dirruk

@Rood Wit en Blauw,

Waarom vermeld je dit dan wel, want Martin van Geel werkt misschien wel meer dan 60-70 uur in de week, maar die vierkante blauwe blokken op de Eretribune zijn nog steeds niet gevuld, en dat ziet iedere supporter die op de korte zijdes en lange zijde zitten bij thuiswedstrijden van onze club. Dus hoe moet ik dan weten waarom jij dit zegt?

NicK3R
Gast
nick

Amen Dirruk! Verschrikkelijk om te zien die lege stoelen. Liever wat goedkopere stoelen dat het wel vol zit (als het aan de prijs ligt tenminste) dan de situatie zoals het nu is. Volle bak ambiance m.u.v. eretribune, daar slechts een paar krekels.

Henkie013
Lid
Henkie013

Wedstrijd pas over een kleine 2 weken en die kiet bijna vol. Dit gaat de goede kant op!! Nu de sponsortribune nog…