Willem II – Sparta is UITVERKOCHT!

34
7094
TILBURG - Willem II - Roda JC 0-0, koning Willem II stadion, 27-08-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Tifosi spandoek 120 jaar Willem II. Sfeer.

Het Koning Willem II Stadion zal voor de thuiswedstrijd tegen Sparta (zaterdag 30 november, 18.30 uur) vol stromen. De reguliere tribunes zijn voor de wedstrijd Willem II – Sparta Rotterdam volledig uitverkocht. Vrijdagmiddag werden de laatste kaarten voor de wedstrijd tussen de twee clubs uit de negentiende eeuw verkocht.

INHAKEN!!!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Fonske
Gast
Fonske

Met z’n alle achter onze ploeg morgen en knallen..

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Inhakuh !!!!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Zelden vertoond. Een uitverkocht stadion voor een wedstrijd tegen een middenmoter. Onze club blijft stappen maken. Nu het Tilburgse bedrijfsleven nog.

wil
Lid
wil

Het was vandaag een ongekende gekte in de fanshop. Echte BLACK FRIDAY.

roemir
Lid
roemir

Is ook een mooi nostalgisch affice. Begrijpen in ieder geval 14.600 mensen….

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Uitverkocht, tegen Sparta. Moet niet gekker worden! Heb d’r wel zin in. Aad de Mos zou zeggenL: “1896-1888 = 8-0”. Kortom: halve liters, inhaken en gas er op!

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Hoe vet zou het zijn om juist nu massaal in te haken!!
Kom op lange zijde, Gôôlse kant, ere-kant: laat je niet kennen, doe mee en laat iedereen weten dat wij met z’n allen een Rood Wit Blauw hart hebben. Dat heeft iedereen, anders zou je ook niet naar het stadion komen, maar laat het ook eens zien en horen!! Trots!!

Fonske
Gast
Fonske

Ik zal er staan…vak H gaat los!

gejes
Lid
gejes

Gooise kant doet al een paar wedstrijden mee met inhaken en is de laatste jaren ook steeds fanatieker met aanmoedigen. Alleen horen jullie dat op de Kingside niet omdat je er steeds doorheen zingt 😉

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Netjes hoor!
Is er nog nieuws over de koop/ verbouwing van het stadion.
Nu moetten we (van geel) doorpakken als ook de gewone wedstrijden uitverkocht raken.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Dafkuh, Het nieuws is dat deze plannen voorlopig in de ijskast zijn gezet. Martin van Geel heeft in zijn eerste weken als algemeen directeur namelijk geconstateerd dat er helemaal geen concreet plan is voor de verbouwing/terugkoop van het stadion, en dat het zogenaamde paradepaardje van Berry van Gool vooral bestond uit luchtfietserij. Dit soort zaken dien je als club goed aan te pakken door er bijvoorbeeld een commissie op te zetten die alle zaken die bij zo’n ingrijpende kwestie horen bekijken, financieel doorberekenen door deskundigen, en met bouwkundige specialisten en andere kundige personen planmatig uitwerken. Berry van Gool had dit… Lees verder »

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Jammer dat er dan achter de schermen minder grote stappen zijn gemaakt dan op de tribunes afgelopen jaren

UNITED
Gast
UNITED

nog 4 kaarten in heel het stadion

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

nog 3… het bordje UITVERKOCHT ligt klaar wink

Korvelsekaant
Lid
Korvelsekaant

wat zeg ik, nu is het UITVERKOCHT zo te zien!!

Wil
Gast
Wil

Off Topic: Kabangu vandaag vrijgesproken.

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Ben echt benieuwd hoe we t na de winterstop doen.
Hopen dat Joris ons weer kan verassen🤗

Shoukov
Lid
Shoukov

Ik wordt toch liever begraven dan verast

Breinbreker
Lid
Breinbreker

De eretribune ook zo goed als uitverkocht. Zou de nieuwe commerciële afdeling nu al zijn vruchten afwerpen? Ben benieuwd. Knallen zaterdag.

Henkie013
Lid
Henkie013

Op de eretribune zitten de sponsors niet! Kans zit er dus dik ik in dat het lege blauwe vak nog steeds leeg is, ondanks dat het uitverkocht is.

dn Baaierd
Lid

Voor deze wedstrijd zijn allemaal adverteerders / klein bedrijven uitgenodigd door Willem II. Deze zullen plaats nemen op het blauwe ere tribune vak zodat dat morgen ook vol zit.

Pilske
Lid
Pilske

Nu staat er op de bestelsite dat er voor vak LS ineens 100 kaarten beschikbaar zijn???

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Voor de liefhebbers nog 16 op E.

ramon
Gast
ramon

Uitverkocht tegen Sparta? Toch maar een ring er op aan de King Side dan. Daar mag de gemeente best wat xtra aan bijdragen! Hebben we veel meer en langer lol van dan weer een nieuw plein, park, aanpassing aan de Cityring of een veel te duur gemeentehuis.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Dat weggegooide geld van de MIDI..of die 150.000 euro voor die roestletters op de Schouwburgring …en zo zijn er nog legio blunders….Als ze bij de les waren gebleven daar op het Stadhuis hadden we nu in een echt paleis gevoetbald..Willem II waardig.

Relativist
Lid
Relativist

Er zijn anders legio voorbeelden van gemeenten die in het verleden veel geld in de plaatselijke club pompten en waar vervolgens spelers op het veld stonden die tonnen per jaar verdienden. Je moet het van twee kanten bekijken.

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Top dit ! Het is goed toeven in het Koning Willem II stadion. Erbij zijn is meemaken, we schreeuwen het team naar de overwinning

Henkie013
Lid
Henkie013

En dat is grotendeels te danken aan de goede sfeer in het stadion. Deels ook aan de prestaties, maar die zijn ook weer voor een deel te danken aan de support. Best wel apart dat er telkens zo vroeg voor een wedstrijd zoveel kaarten worden verkocht. Denk dat er wel wat mensen bijzitten die beter een seizoenskaart hadden kunnen kopen. Maar de penningmeester zal er niet om touwen. Die losse kaarten brengen per wedstrijd meer op dan een seizoenskaart. Het is dit seizoen voor het eerst in ons bestaan dat het stadion behoefte heeft aan meer plaatsen. Als we de… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Het is dit seizoen voor het eerst in ons bestaan dat het stadion behoefte heeft aan meer plaatsen.

Lees https://www.willem-ii.nl/node/2060:

De belangstelling in Tilburg is enorm. De club verkoopt alle beschikbare (12750) seizoenkaarten en alle thuiswedstrijden voor de KPN Telecompetitie zijn reeds vóór aanvang van het seizoen uitverkocht.

Stekou
Gast
Stekou

Hier heb je helemaal gelijk in. Echt top! Alleen zag ik tot mijn verbazing dat de kaartverkoop van de bekerwedstrijd slecht verloopt. Zelfs voor vak ABC zijn er volop kaarten

LK1896
Lid
LK1896

Is nog bijna een maand, zitten gewoon weer minimaal 8k toeschouwers.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mooi dat het weer bijna uitverkocht is. Sowieso is het heel het seizoen goed gevuld het stadion lang geleden dat we structureel aan deze aantalen zaten.

wil
Lid
wil

Dit geeft weer eens aan hoe goed we in de picture staan.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Niet te manisch Wil…we moeten nog tegen Sparta.