Reguliere vakken UITVERKOCHT; Ere Noord/Zuid nog beperkt beschikbaar

59
5978

Ondanks een verkoopregeling die nog zwaarder en strenger is dan een vliegtuigcontrole naar de US zijn de publiekstribunes voor de de DERBY uitverkocht. Op dit moment staat de teller op 14.450. Voor de vakken Ere zuid en Ere Noord zijn nog enkele kaarten. 

Alle andere vakken zijn UITVERKOCHT

Geregistreerde supporters
Supporters uit Tilburg en omgeving kunnen zich eenvoudig registreren via www.besteljekaartje.nl  om vervolgens een kaartje te kopen. Ook kan dit bij de receptie van het stadion.

Online en receptie
Kaarten zijn via www.besteljekaartje.nl te bestellen tot aan de aanvang van de wedstrijd. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij de stadionreceptie op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kkk
Gast
Kkk

Wat hoor ik nu? Serieus ? Op de dag van de match zelf kunnen wij geen 15.000 man binnen krijgen ? Wat zijn we toch een zielig clubje geworden ! Inderdaad we zijn echt de zusjes van Breda ! Triest 

SargentD
Lid
SargentD

Als de tegenstander een beetje speciaal zou zijn en iets extra’s los zou maken, dan zou het stadion wel uitverkopen. Nu zit er gewoon het normale aantal toeschouwers, dat er eerst en vooral zit omdat Willem II er speelt. Niet zo heel raar dus.

Snorro
Gast
Snorro

Heb je ook nog een interessante toevoeging ten aanzien van de wedstrijd zelf of gaat dat niet lukken omdat je de intelligentie van een amoebe hebt? 

Nac breda
Gast
Nac breda

Aan alle mede naccers op dit forum reageer gewoon effe normaal en zeker niet van die domme opmerkingen maken van trap die sol tussen de ballen. De revaliteit is leuk en goed maar ga niet van die onzin uitkramen. Succes allemaal en laat de beste mogen wknnen 

Overal
Gast
Overal

Wauw een uitverkocht stadion, je zal er maar trots op moeten zijn.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Nu komen de ratten uit hun holen….ze weten dat ze zwaar fout zitten en dan gaan ze hetop deze manier rechtbreien..gewoon op zijn Bredaas…goed laf!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Uitverkocht is meegenomen, maar wij gaan maar voor één ding, en dat is winst op het grootste arrogante volkje uit brabant😉

Remember 22-05-2016, en noteer 08(combinatie)-12-2017 ook nog even…

Tot morgen zusje, en doe de groeten aan een aantal herseloze op jullie bsr site👌

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Wees jij maar trots op de tekst te lezen is op die kut site van je : Sol tussen z’n benen trappen en Ogbeche tegen z’n knie trappen…vies volk da ge bent !! 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

pirot Russia…de beheerder van die rattensite zegt dat er wat Sol betreft een grens is overschreden……krijgt hij maar liefst 45 duimen omlaag…45 !!!Wat voor alchohol-depressievelingen zijn dat daar??11 uur in de morgen??????Normale mensen reageren toch zo niet..Je kinderen zouden daar maar groot moeten worden!!

breda
Gast
breda

Ben dr trots op voor het eerst in 2 jaar een keer het stadion vol. 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Ben maar trots op je maatjes daar met hun ziekelijke teksten over een jongen die net genezen is van een-gelukkig goedaardige-tumor…mallooten volk

OSM 187
Gast
OSM 187

Gewoon helemaal rammetje vol !! En prop er nog maar 500 extra bij verdeeld over beide korte zijdes (kan makkelijk) ook het centrum zal goed vol zitten smiddags, heerlijke derby sfeer

Rijenaar
Gast
Rijenaar

Op dit moment zie ik nog de volgende kaarten beschikbaar:G: 8 plaatsen,K: 1 plaats,LS: 96 plaatsen,Ere Zuid: 84 plaatsen.Ere Noord: 158 plaatsen,Nog 347 vrije plaatsen dus, moet goedkomen! Op naar een mooie pot! 

de Koninklijke II
Gast
de Koninklijke II

Ze zouden de nog beschikbare kaarten voor ere noord en ere zuid wat mij betreft wat liberaler in de verkoop mogen doen op dit punt. Zijn toch vakken waar normaal veel losse kaartjes bezoekers zitten, aanhang van de spelers en andere incidentele bezoekers. Met andere woorden, relatief weinig scc houders die nog een iemand kunnen meenemen met hun kaart. Zo geef je de mensen die best graag willen komen maar niet direct mensen kennen ook een kans om bij de wedstrijd te zijn. 

Frank1896
Gast
Frank1896

Willem II heeft besloten de onderste rijen achter de rolstoelplaatsen in de verkoop te doen, hierdoor zijn er iets meer dan 100 kaarten op LS vrijgekomen.

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Volle bak vrijdag, ondanks een klote verkoop regeling

wil
Lid
wil

Volgens mij wordt de wedstrijd a.s. Vrijdag gespeeld, en niet volgende week Vrijdag zoals boven vermeld staat.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Vak O is ook uitverkocht toch? Denk dat die mensen die niet zingen op de Kingside goed hebben geluisterd naar de liedjes wink

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Jammer dat de zusjes gewonnen hebben, maar hier valt niet veel te halen voor ze.

Let op mijn woorden, een snel doelpunt zal er voor zorgen dat de uitslag richting de 5-1 loopt.

Net op t juiste moment de vorm te pakken, Ogbeche Sol en Azzaoui zijn bovengemiddeld…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Dirruk

Wat betreft Sol dat ie weg gaat is zéker.. Maar behoort niet tot de mogelijkheden als ie in de wintetstop verkocht wordt de betreffende club hem nog un half jaar hier stalt? Mijn gevoel zegt dat hij het seizoen nog afmaakt hier en dan vertrekt

Vak F
Gast
Vak F

Spelers zijn goed genoeg. Maar voor een verdedigend systeem wat van der Looi toepast helaas niet geschikt. Dus meer aanvallend spelen dat komen de kwaliteiten van onze spelers echt bovendrijven!

RJ
Lid
RJ

Waarom kan er tegen nac maar 1 kaartje per cc worden gekocht? Willen ze het stadion niet vol hebben of zo?

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Daar lijkt het wel op ja, idd altijd alles moeilijk maken als het ook makkelijk kan

Superkruik013
Lid
Superkruik013

On-topic dan maar: ben ik de enige die €34 voor een kaartje tegen Ajax / NAC veel geld vind?

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

daarom kun je ook beter een seizoenskaart kopen. Dan betaal je per wedstrijd minder. Mensen die azen op kaartjes tegen de Topclubs en De Tobclub betalen maar lekker wat extra.

OldskooL
Lid
OldskooL

Nou ja topclub… nak is geen topclub. Mss aanpassen naar top/tobclubs.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Oldskool, niet vervelend bedoelt maar volgens mij heb je last van woordblindheid.  En dat geldt ook voor je twee likers

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Kan er niet een speciaal topic geopend worden voor iedereen die spelers, trainer, TD en onze club in zijn algemeenheid wil afbranden? Zelfs in nieuwsberichten over kaartverkoop moeten sommigen hierover hun plasje doen.

Baarle
Gast
Baarle

inderdaad zeg. Stelletje eeuwige azijnpissers. Vanaf nu op 3 punten beginnen en allemaal positief naar het stadion. Wie weet wat er dan ontstaat!! 

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Niet zeuren Koen. Deze mening is terecht!! Onze trainer en TD en scout maken er HELEMAAL niks van!!!! Jij moet mensen dekken vanwege je positie binnen de club maar wij hebben een vrije en oprechte mening!

Sprang
Lid
Sprang

@Highway.

Ik heb me een tijd stil gehouden. Maar t enige dat ik tegen jou wil zeggen is.

Man, man, man, man, man, man, man, man. Wat een treurig figuur blijf je toch.

Je mag best je mening geven over t spel. De selectie. De staf. De supporters of wat dan ook binnen Willem II. Maar de manier waarop jij keer op keer een sneer probeert uit te delen aan wie dan ook. Pff. Jij hebt thuis niks te zeggen volgens mij.

bristol_tony
Lid
bristol_tony

Is this Mathijsen’s fault that van de Looi plays with 5 defenders at home versus Den Haag, Sparta or away versus Venlo?

I don’t think so!

Also I want to tell you a little bit about Dan Crowley, who many fans here already label as unsuccesful transfer. I saw this boy playing (live) in Oxford United few times and he was absolutely top player. Technically superb! I would like to see him play also in Willem II because he is surely better than Haye.

Snorro
Gast
Snorro

@ TonyMe Too! Unfortunately our manager is an incredible incompetent dick who doesn’t want to play forward. At least, not as much as I think he should.Maybe next match.

JTW
Lid
JTW

Slecht Engels voor iemand uit Bristol…

Peter van Meel
Gast
Peter van Meel

Vrij en oprecht is niet meteen ook heel slim 

Bjorn013
Gast
Bjorn013

Moet je dan eerst degraderen om te concluderen dat deze spelers bagger zijn? Ik wist dit al voordat ze 1 wedstrijd in het WII tenue hadden gespeeld! 

Vak F
Gast
Vak F

Niet serieus op reageren.  Hij is geen Willem II supporter! 

Pisbak
Gast
Pisbak

Wat nou ouwe droplul? Iets meer respect is wel op zijn plaats kerel.

Jasper
Gast
Jasper

Geen respect voor zijn prestaties als TD in ieder geval.
Is verantwoordelijk voor de samenstelling van deze selectie. Ondanks alle tijd heeft hij geen meerwaarde aan kunnen trekken, geen daadkracht getoond en staat er geen kapitaal op het veld.

Vd Looij veranwoordelijk voor opstelling & instelling, maar Joris voor selectie. Daarin heeft hij dik, maar ook echt heel dik gefaald. Behalve dat de selectie kwaliteits arm is, is er ook geen balans en ontbeert het aan wilskracht, stootkracht en creativiteit Dit mag hem aangerekend worden.
Hierdoor mag een waarschijnlijke degradatie voor een groot deel op zijn conto geschreven worden.

appelnaldo
Lid
appelnaldo

Grote onzin wat je hier roept. Hoe kan je spelers als Crowley, El Azouzi, Coulibally en El Harkouri nu beoordelen als die jongens max 1 of 2 wedstrijden hebben gespeeld in een veel te verdedigend systeem. Deze spelers zijn ingekocht omdat de trainer riep dat hij dwingender en aanvallender wilde spelen. Ik ben ervan overtuigd dat er meer dan genoeg kwaliteit in deze selectie zit als de trainer maar aanvallender durft te spelen.

SargentD
Lid
SargentD

Met de selectie is volgens mij helemaal niet zoveel mis inderdaad nee. Enige positie waar we er niet direct op vooruit zijn gegaan is wellicht die van de keeper. En het is mij nog niet helemaal duidelijk of die nu echt weg wilde, of dat die weg moest. En in het laatste geval, van wie.

Jasper
Gast
Jasper

@ appelnaldo.  Coulibally op training, in voorbereiding en in eerste wedstrijd gezien. Komt in alles te kort voor eredivisie.El Hankouri is een jeugdspeler, komt niet in aanmerking voor eredivisieEl Azzouzi heeft nog maanden nodig om ritme op te bouwen. Tot op heden nog geen hoogvlieger, zit wel ergens iets van klasse in,Crowley veel te licht (ook al gezien bij GAE). Wellicht komt hij beter tot zijn recht bij een Utrecht.@Sargent. Keeper is mij om het even. Begint beter dan Lamprou begon. Lamprou had, van de nu tegen gekregen goals, geen goal voorkomen. Doet niets af aan kwaliteit Lamprou.Rechtsback is een stuk… Lees verder »

Jasper
Gast
Jasper

Wat hij heeft bereikt heeft als voetballer in het verleden staat hier helemaal los van. Het gaat er om dat hij nu als TD verantwoordelijke is voor een selectie die volledig uit balans is. Hij heeft een half jaar de tijd gehaald en gefaald. Daar mag en moet hij op afgerekend worden. Je moet zelf ook zien dat dit de minste selectie van de eredivisie is en dat we helaas maar waar terecht onderaan staan. Opstelling op zich ok. Alleen hoort Croux absoluut niet in de basis, is puur jupiler league niveau. Daarnaast trekt hij van daaruit niet naar binnen… Lees verder »

appelnaldo
Lid
appelnaldo

Jasper, ik zeg nogmaals dat je deze spelers niet kan beoordelen als je niet aanvallend speelt. Waarom kon Lamprou vorig jaar excelleren, omdat hij per wedstrijd 70 ballen op doel kreeg, als hij er maar 2 kreeg was hij nooit zo opgevallen. Zo is dat met aanvallers ook. als ze 70 ballen krijgen is er niemand die erover valt als er 40 acties mislukken, maar als ze maar 5 ballen krijgen en er mislukken 3 acties van krijgen ze iedereen over zich heen terwijl het qua percentage hetzelfde is. Als je aanvallend speelt kunnen ze ook makkelijker combineren of een… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Hi John Nr 1. Jouw mening is bekend en niet onlogisch. Jij bent namelijk erg close met Joris en zal hem dus niet afvallen. Maar zonder die oogkleppen zou je de meeste gelijk moeten geven dat Joris en ome Gerard er NIKS van gemaakt hebben!!!

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Beste Appelnaldo, zonder geschreeuw naar elkaar wil ik wel inhoudelijk reageren op jouw post, ik vind ook dat Mathijsen heeft gefaald met zowel aanstellen trainer ( in samenspraak met) maar zeker bij het samenstellen van deze selectie.

bij de  namen die jij noemt zitten ook miskopen bij zoals , Coulibaly, maar ook Crowley. en daarbij komen ook nog de volgende spelers in aanmerking voor miskopen , Lewis, van de Linden, Lachman ( had nooit een contract mogen krijgen) en Wellenreuther. Daarnaast vind ik het nog steeds onbegrijpelijk dat als je 6 buitenspelers hebt en je speelt er met 0.

Snorro
Gast
Snorro

@ keiebaantCrowley een miskoop! (waar zitten de smileys die janken van het lachen) Je kunt Crowley hooguit een miskoop noemen o.b.v. het feit dat ie niet speelt.Maar ik zeg jou dat het aan die angstvallige priester ligt die per toeval een punt overhield aan Sparta thuis omdat ie wel moest wisselen. En dan kom je ook nog een keer goed weg in venlo dankzij Ogbeche en 4-3-3, na 70!!! minuten kutvoetbal.Dat 5-3-2 is helemaal nergens op gebaseerd.heerkens-lachman(linden)-peters-Tsimikas Chirivella- Crowley- Rienstra Ogbeche (hangend van recht)-Sol- Azzaoui Haye kan 1 tempo dus die is stand in voor Van Amelsfoort

Snorro
Gast
Snorro

Fijn ook dat ie spaties niet meeneemt in mijn post! dat leest lekker weg zo.

Krilles
Lid
Krilles

Ik word niet goed van dat gezeik op Joris Mathijsen. Jarenlang roepen we hier om ‘kinderen van de club’ binnen te halen, en als dat gebeurt en het gaat even wat minder, is hij (in elk geval één van de) pispaal(tjes). Dat de selectie zeker niet minder is dan vorig jaar blijkt wel uit het feit dat als we eens een keer durven te (mogen) voetballen, we ook vrij gemakkelijk achterstanden kunnen wegwerken (Twente, Sparta en VVV). Dat is iets wat jarenlang niet meer is gebeurd. Uiteraard is niet elke aankoop een ongelofelijk succes. Maar bijvoorbeeld d’n Dico (niks ten… Lees verder »

Victoria
Gast
Victoria

weh respect flikker een end op man pisnicht 

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

en in de spiegel zag hij zichzelf…

Victoria
Gast
Victoria

heee joris ouwe droplul Mounir el Hamdaoui transfervrij haal op sla je slag naast sol en we zijn uit de problemen was laatste jaar van de neuzen beste van elftal maar de boer kon er nie mee omgaan doe wou alleen ja knikkende spelers 

Snorro
Gast
Snorro

ja inderdaad lekker met 4 spitsen spelen. zeg dan maar niks.

Dirruk
Lid
Dirruk

Jammer dat Sol ons over een paar weken gaat verlaten.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Daar ben jij zeker van ?

En mocht dit zo zijn, betreft dit dan een binnenlandse club ?

Dirruk
Lid
Dirruk

En wat betreft de opmerkingen over Joris Mathijsen. Hij heeft redelijk aangekocht. Alleen heeft hij aangekocht op de vertrouwde Willem II strategie met fris aanvallend voetbal met buitenspelers. Als de trainer vervolgens een compleet ander systeem invoert, moet men zich bij Willem II eens afvragen waar het fout is gegaan. Bij het aanstellen van de trainer, of is er ergens iets fout gegaan in de communicatie tussen trainer en technisch directeur. En als je daar antwoord op hebt mag je pas oordelen wie er in dit verhaal de fout ingaat. Feit is echter dat het zo niet lang meer door… Lees verder »

Krilles
Lid
Krilles

Mounir El Hamdaoui voetbalt maar voor één persoon, en dat is Mounir El Hamdaoui.

Peter van Meel
Gast
Peter van Meel

Jee, Victoria, wat ben jij een lomp wezen!