MATCHDAY: Teller 12.600; Kassa vanaf 19.15 uur open

17
1525
tifo top 10 nr 4

Het Koning Willem II Stadion loopt goed vol voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Het uitvak is met 550 supporters goed gevuld en de Tilburgse vakken zijn goed gevuld. Voor de lange zijde zijn er nog ca. 200 kaarten beschikbaar (E, F en G) en in totaal nog kleine 1.000 kaarten voor pubkiekstribune. In totaal zijn er nu 12.600 kaarten verkocht.

De vakken ABC, P, J, K, L en N zijn uitverkocht

Zaterdag 9 maart spelen we in het Koning Willem II stadion de belangrijke wedstrijd Willem II – de Graafschap. Het is de laatste thuiswedstrijd van Willem II voor de volgende interlandperiode.

Kaarten zijn online t/m zaterdag 20.45 uur te bestellen via www.bestejekaartje.nl. Op werkdagen kunnen bij de receptie in het stadion kaarten gekocht worden van 9.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag is de receptie geopend van 14.00 t/m 17.00 uur. De stadionkassa’s zijn geopend vanaf 19.15 uur tot de aftrap.

4 toegangskaarten per account
Voor de wedstrijd geldt een regeling van 1 op 4. Alle geregistreerde supporters kunnen dus 4 toegangskaarten aanschaffen voor de wedstrijd. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat kinderen t/m 12 jaar elke wedstrijd kaarten kunnen kopen tegen een kindertarief? De vakken waar deze tarieven voor gelden zijn hier te vinden

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Opa Henk
Gast
Opa Henk

Best een mooi aantal voor zo’n wedstrijd natuurlijk, maar kom op mensen er kan nog altijd wat bij!!
Straks als we naar de Kuip gaan zijn er ineens meer dan 17500 Willem II supporters. Er zijn al zoveel mensen die aan mij gevraagd hebben van; “Jij hebt toch een seizoenkaart kun jij straks voor mij een kaartje kopen “
Ben wel erg benieuwd nu wanneer het nieuws komt van de kaartverkoop en hoe ze het gaan doen.
Dat gaat ook nu( in 2005 ook al)een grote Tilburgse invasie worden op 5 mei in Rotterdam!

roemir
Gast
roemir

Zal wel even wennen worden zaterdag aanstaande…..andere tegenstander dan AZ.

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron

volle bak eroverheen denk !

Rene
Gast
Rene

Ik haat interlandperiodes. Maar ja, ik zal wel een van de weinigen zijn die Willem II heel belangrijk vindt en het Nederlands Elftal geen moer kan schelen (stel dat Nederland tegen Ierland zou spelen en Crowley speelt mee met Ierland, dan ben ik dus echt voor Ierland, net zoals ik vroeger voor Finland was als Hyypia en/of Kolkka meespeelden en voor Tsjechie als Galasek meespeelde, enzovoort). Alleen toen Budje Brocken en Toine van Mierlo in oranje speelden, toen was ik natuurlijk wel voor het Nederlands Elftal :D.

Ben
Gast
Ben

Je bent niet de enige Rene, zo sta ik er ook in.

SargentD
Gast
SargentD

Heb ook weinig met interlandvoetbal. Al is het in de zomer leuk surrogaat voor het stilliggen van de competitie wel. Als ‘we’ ons plaatsen dan toch tenminste. Maar dat zit voor een groot deel dankzij de opleiding van Willem II de komende jaren wel goed. smile

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Gvd dit zijn nou eens prijzen waar ik u tegen zeg💯🙏💯❤
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WIN 100 KILO FRIET VAN AGRISTOSpeel aanstaande zaterdag tijdens de rust mee met de Agristo Fan of the Match quiz en maak kans op 100 kilo diepvriesfriet van Agristo! De quiz bestaat uit 8 vragen. De supporter die de meeste vragen
goed heeft én deze het snelst beantwoord, wordt gekroond tot Agristo Fan of the Match!
——————————-

Snorro
Gast
Snorro

100 kilo😂😂

Ik neem aan dat je dan ook een vrieskist krijgt en maximale dekking bij je zorgverzekeraar?

kurt zaro
Gast
kurt zaro

heb gehoord dat ze in breda op hun knieen smeken of we zaterdag alsjeblief willen winnen. dus heel breda staat zaterdag achter ons. ja mocht willem ll zaterdag durven verliezen, komt nak op 8 punten achterstand en is practies niet meer in te lopen.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik vind het belangrijker dat Willem II zijn punten pakt dan dat onze zusjes achterstand oplopen. Zaterdag volle bak erop met zijn 12-en.

Lien
Gast
Lien

Eens, die achterstand kunnen ze zelf wel vergroten, alle vertrouwen in 😂 Wij moeten gewoon 3 punten pakken

Snorro
Gast
Snorro

Zo ist. Iemand moet die knuppels helpen. Laat dat dan de grote broer maar zijn.

Krilles
Lid
Krilles

Deze week nog een paar keer de wedstrijd tegen AZ bekeken en ik krijg nog steeds kippenvel van de fantastische sfeer, 120 minuten lang! Als we dat zaterdagavond nog eens dunnetjes overdoen, kan de Graafschap onmogelijk punten pakken!

Sjalalalala
Gast
Sjalalalala

Ben bang dat dit minder zal zijn. Ik zou wel graag mijn ongelijk krijgen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

“Ben bang..”Wij zijn voor niemand bang….

Jan0131
Lid
Jan0131

Waar kijk jij de wedstrijd tegen az terug? Kan hem op fox niet vinden

Zekur
Gast
Zekur

Gewoon op YouTube even Willem II AZ intypen