UPDATE Teller: Willem II – AFC op 8.400 (kassa’s om 17.00 uur open)

9
5332

Inmiddels zijn er 8.400 kaarten verkocht voor de 1/8e finale tussen Willem II – AFC. De wedstrijd zal op dinsdag 18 december om 18.30 uur worden gespeeld in het Koning Willem II Stadion. De KingSide, vak E, F en G zijn UITVERKOCHT. Voor lange zijde (H en J ) zijn nog voldoende kaarten. (10euro). Ook vak P  en alle overige vakken zijn er nog voldoende kaarten.

AFC krijgt steun van Ca 500 supporters die met 10 bussen naar Tilburg reizen.

Op naar de Kuip!!!!!

Klik hier om je kaarten KingSide te bestellen>>>

De thuiswedstrijd tegen AFC in de achtste finales van het TOTO KNVB-bekertoernooi wordt gespeeld op dinsdag 18 december. De aftrap in het Koning Willem II stadion is die avond om 18.30 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start donderdag 8 november om 09.00 uur.

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Zowel voor de lange als korte zijdes betalen kinderen t/m 12 jaar € 5,00 en iedereen van 13 jaar of ouder € 10,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders.

Vak K en O blijven deze avond gesloten.

Tickets zijn vanaf donderdag online of bij onze stadionreceptie te bestellen. De receptie is op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ADA
Gast
ADA

Zit t uitvak nu wel vol van AFC?

Frietmet
Lid

500

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik vind deze situatie echt weer illustratief voor waarom ons stadion nooit vol zit. Willem II leeft enorm onder jonge en fanatieke supporters. Kingside zit altijd vol, uitvakken puilen uit met fanatieke en jonge fans. Allemaal super. Maar de supporters met een wat passievere houding lopen ver achter. Die staan al twintig jaar stil. Op de Kingside kunnen ongeveer 2600 mensen, dat is bijna de helft van wat er totaal verkocht is. Er zijn dus pas 2900 kaarten verkocht buiten de Kingside. Twintig jaar geleden, toen we met max 200 man met den Bels (leeft die nog?) op vak M… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Je moet er ook rekening mee houden dat er mensen zijn die vanwege hun werk niet voor 8uur in het stadion kunnen zijn doordeweeks.

013 support
Gast
013 support

Dinsdag begint het al om 18.30 en niet eens om 20.00 uur. Maar 7.000 man tegen AFC om 18.30 uur vind ik zelf helemaal zo gek nog niet. Het is nog niet zo lang geleden dat we bijv. thuis tegen Dordecht voor 2.000 man speelden in de beker. Tuurlijk, het mag van mij ook vol zitten maar volgens mij is het bij andere clubs niet anders dan bij ons.

wil
Lid
wil

Met het voetbal van de laatste weken trek je natuurlijk ook geen toeschouwers.

TricoEques
Gast
TricoEques

Onzin natuurlijk he want er zijn nog zeker 800 Kingside kaarten beschikbaar! De tijd 18:30u is verre van ideaal en het is gewoon een doordeweekse dag. Ik vraag zelf vrienden mee (kaartjes weggegeven) en ik weet dat er meer supporters zijn die dat doen om hun clubke mee te promoten. En ik kan je zeggen dat die passievelingen waar jij het over hebt die dat doen op lange zijde en vak N en M zitten wink Dus oordeel niet te snel.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Na rust groep van mannetje of 50 schat ik die de sfeer kwam verhogen in vak M: Wat mij betreft mag dat elke thuiswedstrijd. Komt er ook aan onze kant wat leven in de brouwerij. Klasse mannen!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Voor de KingSide zijn nog z,on 900 kaarten beschikbaar. Wacht niet te lang het kan zomaar zijn dat het voor maandag al uitverkocht is