MATCHDAY:Kassa’s om 13 uur open; teller richting 13.000

18
2120
Foto: Toin Damen

Update:
Kaartverkoop voor Willem II – FC Utrecht loopt goed. Inmiddels zijn er ruim 12.500 kaarten verkocht. Alleen voor de vakken EZ/EN en O zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar. Vakken A/B/C/P/K/L zijn uitverkocht. Voor de overige vakken E/F/G/H/M/N zijn per vak nog enkele tientallen kaarten beschikbaar.

Kaarten te koop via www.besteljekaartje.nl (tot zondag 14.30 uur), en kassa’s zijn zondag vanaf 13.00 uur geopend

Zondag 28 oktober vindt de volgende thuiswedstrijd plaats in het Koning Willem II stadion. Ditmaal komt FC Utrecht op bezoek. De aftrap tegen de Domstedelingen is om 14.30 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn gemakkelijk online te bestellen via www.besteljekaartje.nl tot zondag 28 oktober 14.30 uur. Uiteraard kan je ook kaarten aanschaffen bij de receptie in het Koning Willem II stadion, deze verkoop loopt tot en met vrijdag 26 oktober (elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur). Op de wedstrijddag zijn tickets vanaf 13.00 uur verkrijgbaar bij het kassagebouw, de receptie blijft deze dag gesloten.

Vier kaarten per geregistreerde supporter
Voor de wedstrijd tegen FC Utrecht kunnen geregistreerde Willem II supporters maximaal vier kaarten bestellen. Als je een SeizoenClubCard hebt of als je al eerder een los kaartje aangeschaft hebt, sta je al in ons systeem en ben je dus geregistreerd. Nog niet geregistreerd? Geen probleem! Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie in het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat er voor kinderen t/m 12 jaar voor elke wedstrijd kindertarieven gelden? Het kidsvak (vak K) wordt elke wedstrijd druk bezocht en uiteraard hanteren we ook op andere vakken vaste lage prijzen voor kinderen, zo zit je vanaf €10,50 al achter de goal!

Vorig seizoen wonnen we na een spectaculaire inhaalrace met 3-2. Bekijk hieronder de samenvatting van de editie van afgelopen maart:

18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments