Kaartverkoop uitwedstrijden

37
4078

Het leek wel of heel Tilburg en omstreken gisteren om 20:00 klaar zat om kaartjes voor NEC uit te kopen. Wij kunnen ons in ieder geval niet herinneren dat een uitwedstrijd zo snel uitverkocht was. De kaarten voor de autocombi waren weg voordat je met je ogen kon knipperen en ook de busreizen bij stichting KingZine en de Supportersclub leken populairder dan de nieuwste iPhone.

Allereerst willen wij zeggen dat het mooi is dat de uitwedstrijden zo populair zijn, grootste nadeel hiervan is dat mensen achter het net vissen. Zeker nu door de coronamaatregelen maar 2/3 van de capaciteit beschikbaar is, lijkt de vraag groter dan het aanbod. Een vak zoals bij NEC met maar 335 plaatsen is dan zo uitverkocht. Dit zal bij de eerstvolgende twee uitwedstrijden (RKC en Heracles) niet heel veel anders zijn. Wij hebben daarom in overleg met de Supportersclub besloten dat voor de komende uitwedstrijd tegen RKC de verkoop in eerste instantie alleen voor vrienden van stichting KingZine en leden van de supportersclub opengesteld wordt.

Om de verkoop in de toekomst nog wat beter te laten verlopen zijn we aan het kijken of en hoe we onze webshop kunnen upgraden. Bijvoorbeeld met een systeem wat een kaartje 10 minuten voor jou reserveert zodat je rustig de tijd hebt om alle gegevens in te vullen.

Als laatste willen wij aangeven dat het heel vervelend is voor iedereen die naar NEC uit wil maar geen kaartje heeft. Dat NEC uit populair was kwam niet als een verrassing, dat de kaarten binnen enkele minuten weg zouden zijn wel. Wij kunnen boor NEC uit helaas niets meer voor jullie betekenen maar in de toekomst zien wij jullie graag weer bij ons in de bus.

Abonneren
Abonneren op
guest
37 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments