MATCHDAY: Laatste 20 tickets lange zijde in verkoop (kassa 18.15 uur open)

23
2629

Alles lijkt erop te wijzen dat Willem II in een goedgevuld Koning Willem II stadion de bekerwedstrijd tegen Spakenburg gaat spelen.  Aan Willem II zijde dendert kaartverkoop door. Inmiddels zijn er bijna 9.000 kaarten verkocht.

KingSide is al enkele weken uitverkocht, en ook de vakken E, F, G en H zijn inmiddels uitverkocht. Voor vak J zijn nog 20 kaarten beschikbaar. Voor D en P nog 800 kaarten.

De thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg in de tweede ronde van het TOTO KNVB-bekertoernooi wordt gespeeld op woensdag 31 oktober. De aftrap in het Koning Willem II stadion is die avond om 19.45 uur.

Tickets bestellen kan online of bij onze stadionreceptie. Daarnaast kun je ook kaarten kopen in het kassagebouw voor aanvang van de wedstrijd.  Het kassagebouw opent dan om 18.15 uur.

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en iedereen van 13 jaar of ouder € 5,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders. SeizoenClubCard-houders die normaliter in de vakken K, L, M, N, of O zitten en de bekerwedstrijd willen bezoeken, worden vriendelijk verzocht een kaart voor een ander vak aan te schaffen.

Minder validen
Aan minder valide supporters en begeleiders die gebruik maken van de overkapping op de korte zijde, is door Willem II een alternatieve plek op de hoofdtribune aangeboden.

Tot woensdag!!!

 

23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments