Joris Mathijsen wil nog 3 of 4 versterkingen halen

52
5135

Donderdagavond waren Martin van Geel en Joris Mathijsen te gast bij het VOAB Voetbalcafé in Goirle. De Goirlese club viert dit weekend het 90-jarig bestaan. Joris Mathijsen, voormalig speler van VOAB, beantwoordde de vragen van de vele aanwezigen. Daarbij ging hij op de ontwikkelingen op de transfermarkt. De vele Willem II-ers in de kantine wilde vooral weten of er nog versterkingen kwamen. Uiteraard noemde Mathijsen geen namen, maar hij gaf wel aan dat voor het sluiten van de markt de supporters nog 3 a 4 versterkingen kunnen verwachten. Daarbij ligt de prioriteit op het halen van een linksback en middenvelders.

Eén van die middenvelders zal naar alle waarschijnlijkheid de Ecuadoriaanse middenvelder Jhonny Quinonez van Aucas worden. Er wordt momenteel hard gewerkt om de werkvergunning in orde te maken.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Gast
jbj.ot

Jordy Tutuarima is een linksback van de graafschap, ook een interessante speler.

Pilske
Gast
Pilske

Ik heb begrepen dat er deze week 1 speler bij gaat komen. Dit zou om een LB gaan….we gaan het zien.

Dtevd
Gast
Dtevd

Ik ben echt benieuwd of dit nog gaat gebeuren…

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Deze week verwacht ik niet

ftricolores1
Gast
ftricolores1

Dolberg op huurbasis naar Hoffenheim waarschijnlijk. Diegene die in dat sprookje geloofde kunnen eindelijk wakker worden.. Onrealistich geouwhoer telkens maar weer!

SargentD
Gast
SargentD

Ja, straks denken ze nog dat ze zo’n type Isak van Borussia kunnen halen ofzo! grin Niet geschoten is altijd mis. En voetbaltechnisch gezien zou het ook niet eens zo’n rare zet van Ajax geweest zijn natuurlijk. Hoffenheim heeft ongetwijfeld wel meer te besteden. En het zal allicht helpen dat Schreuder daar inmiddels de trainer is.

LRR
Gast
LRR

Buttner, v/d Boomen en Diemers halen en nog kijken of we een buitenkansje kunnen toevoegen eind augustus. Aantal Nederlandse jongens waarbij zeker v/d Boomen en Diemers nog door kunnen groeien en tegen een mooi bedrag doorverkocht kunnen worden. Gaan niet voor een appel en een ei weg bij Eindhoven en Fortuna maar zullen hier echt van toegevoegde waarde zijn.

Robby
Gast
Robby

V/D Boomen…Je bedoelt toch niet Branco van den Boomen he?? Die gast is niet voor niets weer teruggekeerd naar FC Eindhoven. Prima hoef ie zich absoluut niet voor te schamen maar deze competitie is wel zijn niveau!

Peper
Gast
Peper

Vd Boomen is ouder geworden en zich prima ontwikkelt. We kunnen of wille deze jongen niet betalen. Eindhoven vraagt 4 a 5 ton, waardoor enkele eredivisieclubs zijn afgehaakt. Maar deze gast heeft een fantastische vrije trap is zijn poten.

LRR
Gast
LRR

Speler van het jaar in de Keuken Kampioen Divisie en speelde afgelopen week ook weer prima uit bij NEC.

TheOberver
Gast

Geloof best dat van de Boomen aardig kan ballen, ging niet voor niets in de jeugd van WillemIII naar Ajax.
Maar 4 of 5 ton is geen optie, Branco is type voor nummer 12 tm 16 in de huidige selectie van WillemII ..niet voor vervanging positie Tapia…het niveau ligt hoger, als we structureel linker rijtje willen spelen.

Robby
Gast
Robby

Zowel door Heerenveen als door ons zelf getest en te licht gevonden voor de ED. Daarnaast onze jeugdopleiding doorlopen en toen naar Ajax gegaan en ook daar afgestoten en naar Eindhoven. 1se divisie is zijn niveau en daar moet ie lekker blijven.

LRR
Gast
LRR

Spelers kunnen zich ook ontwikkelen en hij heeft toch meer dan 20 wedstrijden voor Heerenveen gespeeld. Hoeveel spelers zetten niet 1 stap terug om er vervolgens 2 vooruit te steppen? Ik denk zeker dat het een goede aankoop is. Heeft loopvermogen, zowel verdedigend als aanvallend sterk (2 doelpunten vorige week) en met zijn lengte 1,88m ook nuttig. Huidige selectie kan wel wat lengte gebruiken.

Ravio
Gast
Ravio

Chrivella, Ramselaar, Kohn en Quinonez en we lullen nergens meer over, Joris….

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Ramselaar zou alleen huur basis zijn dan. Is niet te betalen qua salaris

Ravio
Gast
Ravio

Maar zo’n goede speler huren is ook geen probleem… Ik heb meer moeite met breedtespelers huren…

UNITED
Gast
UNITED

En pietje

fran is fran
Gast
fran is fran

dolberg
verbeek (den bosch)
chirivella
malacia

Carlos Cojones
Gast
Carlos Cojones

Ik zou overal mee kunnen leven, maar Verbeek van Den Bosch moet een grapje zijn.

johanneke
Gast
johanneke

Laat die Malacia lekker in Rotterdam, meest overschatte linksback van de eredivisie sinds Nelom er niet meer speelt.

Vanmiddelbareleeftijd
Gast
Vanmiddelbareleeftijd

Isak, Kristinsson , Lieftink, Akkaynak, Crowley, Anita, Tapia, Palacious, Meissner, allemaal weg.

Isak – ??
Kristinsson – Paul Gladon
Lieftink – Queiros
Akkaynak – Zuiderwijk
Crowley – ??
Anita – Quinonez
Tapia ??
Palacious ??
Meissner – Holmen

Ik tel nog 4 plaatsen die over zijn, en dat zijn niet de minste spelers.
1 op 1 dient nog vervangen te worden:
Isak, Crowley, Tapia en Palacious.

TommyV
Gast
TommyV

I.p.v. Isak zal Pavlidis zijn kans krijgen en is Gladon als pinchhitter gehaald. Bovendien vergeet je voor het gemak even Kohlert en Nunnely.

Vanmiddelbareleeftijd
Gast
Vanmiddelbareleeftijd

Klopt TommyV maar per saldo ga je er dus op achteruit.
Pavlidis had je al in de selctie.

Korvel013
Gast
Korvel013

nunely en mats vergeet je

Korvel013
Gast
Korvel013

Isak – Pavlidis. Hij heeft een contract gekregen en is van buitenspeler naar 1e spits gepromoveerd. Nunely en Mats zijn vervanger op de vleugels. Verder ben ik het eens met je lijstje.

Willem II
Gast
Willem II

2 september weet je het.

dtevd
Gast
dtevd

Moeten ook gewoon realistisch zijn. De koek is bijna op en er zijn nog slechts wat kruimels beschikbaar op de transfer markt. Ik vind nog steeds dat ze teveel risico hebben genomen om crowley zo makkelijk te laten gaan. Mochten er nieuwe versterkingen komen en ze zijn ook echt versterkingen dan zijn ze pas in ronde 8-9 beschikbaar. Veel te laat gewoon.

Mind
Lid
Mind

Die kruimels kunnen voor Willem II gewoon goede versterkingen zijn. Spelers vallen af bij top clubs, willen gaan voor een nieuwe start om zich zelf in de picture te spelen. Dan is Willem II een goede tussen stap. En in een aantal landen waren ze deze week nog bezig met oefenwedstrijden.

Denk dat Joris daar ook op mikt. Kijk na Dolberg die deze week te horen kreeg dat die mocht vertrekken en bij geen interesse verhuurd mocht worden een voorbeeld daar van.

dtevd
Gast
dtevd

Met welk doel? Een ingespeeld team met spelers van minder kwaliteit is nog altijd veel beter dan een team met wat talenten. Het kan vaak weken duren voordat spelers zich aanpassen aan de speelwijze van de trainer. Willem II is een hele goede nr 10 kwijt zonder de zekerheid te hebben dat er een nieuwe voor terug komt.

Mind
Lid
Mind

Winterstop is ook maar een aantal weken, je raakt Sol kwijt en haalt een hele goede vervanger Isak terug. Die heeft ook geen weken hoeven wennen toch?

Zal vast wel goed komen, het gaat al aantal jaar zo dat we op het laatste moment toch nog met leuke spelers te maken hebben zo ook toen met Tapia.

John Nr1
Lid

Dit meen je toch niet?
Competitie duurt 34 wedstrijden en liever nog 2 wedstrijden spelen met huidige groep en dan juisye spelers halen dan nu genoegen nemen met mindere kwlaiteit …
Als spelers fit zijn dan haken ze binnen 1 week aan

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Laat Vrousai maar eens op 10 staan achter Pavlidis, dan weet ik vrij wel zeker dat zowel Pavlidis en Vrousai op 10 a 15 doelpunten pp staan met de winterstop. Die 2 voelen elkaar perfect aan en dan met Nunnley en Kolhert op de flanken hebben wij een dodelijke aanval. Het enige wat ontbreek op het middenveld is iemand voor langs Lonch die daar ook het hele vuile werk mee opknapt. En ik verwacht dat dat onze Ecadoriaan gaat worden. En Buttner heeft ook nog steeds geen club dus wie weet😉

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

De grote clubs werken voor het sluiten van de transferwindow nog met grote selecties, daar vallen er altijd een aantal van af. Die komen dan in aanmerking voor verhuur/ontbinding contract/verkoop. We zijn (nog smile geen topclub die in juli met de centen kan zwaaien. Ons geduld wordt op de proef gesteld, net als alle voorgaande jaren.

Mind
Lid
Mind

@Tilly-centraal

Precies jij snapt hem!

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

clubs als Emmen hebben al snel de kruimels binnen gehaald, bij start voorbereiding tien nieuwe spelers maar staan nu al stijf onderaan en de knip waarschijnlijk al leeg. wat hier al gezegd wordt, tegen einde window komen de net niet spelers van de grote clubs in beeld, de buitenkansjes….

Zekur
Gast
Zekur

Jan-Arie als verdedigende middenvelder? Dat heeft hij hier in het verleden als eens prima ingevuld..

TommyV
Gast
TommyV

Ik bel Bud Brocken ook wel even op. Die heeft in het verleden ook prima gepresteerd in de spits.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ zekur

Ik denk meer dat jan Arie naar het buitenland gaat om daar nog ff zijn zakken te vullen.omdat ie zo graag weg wil bij Feyenoord.

Willem II Boven Alles!!
Gast
Willem II Boven Alles!!

Ik begrijp de negativiteit op deze optie niet? Hij is als verdediger te traag maar zowel verdedigend als voetballend nog steeds een buitenkans. Op deze positie is pure snelheid niet zo van belang en je haalt een dijk aan ervaring binnen

TriColores1896
Gast
TriColores1896

Maar het is daarbij wel essentieel dat deze speler al zeker 6 seizoenen niet meer op die plek speelt. Wij moeten nu spelers halen die er gelijk staan en ons gelijk sterker maken op de positie waar ze voor komen. Met alle respect voor het verleden van Jan Arie; die is nu niet meer interessant voor ons.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

wat ik gisteren van Jan-Arie zag tegen Dinamo was niet best, is weliswaar momentopname maar toch….

Vanmiddelbareleeftijd
Gast
Vanmiddelbareleeftijd

“Eén van die middenvelders zal naar alle waarschijnlijkheid de Ecuadoriaanse middenvelder Jhonny Quinonez van Aucas worden.”

Die had ik eerlijk gezegd al meegerekend.

Het zal dus gaan om een linksback, een nummer 10 (ik hoop op een nr 10 uit de buiten categorie , om de doelpunten van Isak / Sol op te vangen)
En waarschijnlijk nog een verdedigende of all round middenvelder.

Ik persoonlijk had ook nog graag een goede keeper zien komen.

Invictus
Gast
Invictus

Te vaak zijn er toezeggingen gedaan via de media. Ik wacht liever de daden van J.M. af dan dat ik de hoop vestig op woorden. Het voordeel is wel dat de datum 1 september in rap tempo dichterbij komt. Dan kunnen we oordelen of de woorden van J.M. gebakken lucht zijn of dat hij goed werk heeft geleverd.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Toezeggingen via of door de media? vertrouw toch meer op woorden die we daadwerkelijk uit zijn mond horen en zien komen dan halve waarheden in de media en uit de zogenaamde betrouwbare bronnen.

SargentD
Gast
SargentD

Daarnaast zou ik niet wachten op 1 september, want 2 september heeft ie ook nog tot 23:59. wink

Invictus
Gast
Invictus

Nog langer wachten😂 Geeft J.M. een dag extra om een eredivisiewaardig en uitgebalanceerd elftal te presenteren. Want de afgelopen periode is veel tekort geweest.

Invictus
Gast
Invictus

Het is via en door de media. Ik ben ook niet van de zogenaamde betrouwbare bronnen. Maar ik zie uitgesproken woorden ook graag omgezet worden in daden.

Guillaume1896
Gast
Guillaume1896

Ik heb Joris nog geen gebakken lucht horen verkondigen. Alle geruchten en speculaties kwamen van externe bronnen.

Robby
Gast
Robby

Precies dit, Willem II houdt altijd zijn kaken stijf op elkaar als het om lopende transfers gaat. Pas op de dag dat een speler tekent wordt bekend gemaakt wie er gaat tekenen en tot op heden zijn het altijd spelers die niet eerder genoemd zijn. Er zijn dus juist geen toezeggingen gegaan er is enkel posities benoemd die er gehaald gaan worden. Nr 10, Linksback, Spits, Linker centrale verdediger, verdedigende middenvelder.

marianobombarda
Gast
marianobombarda

Oussame Assaidi ook nog transfervrij. Kan ook op 10 uit de voeten. Wel een speler met risico gezien zijn blessureleed, maar eenmaal fit zeker een meerwaarde.

TommyV
Gast
TommyV

Prioriteiten moeten inderdaad liggen bij een verdedigende middenvelder, nummer 10 en linksback. Als eventuele vierde aankoop zou ik graag nog een keeper willen zien.

marianobombarda
Gast
marianobombarda

3 keepers op contact lijkt me onzin. Pas als er 1 vertrekt kun je een vervanger halen die beter is.