Joris Mathijsen: ‘Frenkie-miljoenen worden aan lange termijn doelen besteed’

18
1368

Gisterenavond stond er bij hoofdsponsor DESTIL een sponsoravond gepland. Hier kwam onder andere technisch directeur Joris Mathijsen aan het woord.

Uiteraard werd hem gevraagd waar de transferinkomsten van onder andere Frenkie de Jong aan worden besteed. Hij gaf aan dat dit voornamelijk in lange termijn doelen wordt besteed. Denk bijvoorbeeld aan het jeugdcomplex en de verbouwing van het stadion.

Lees hier verder.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ringo Rdk De Kroon
Lid

De jeugdcomplex en de stadion is een goed investering , Beetje goede spelers zijn meestal te duur en die vragen ook veel loon dus kom je met die miljoenen niet echt. op lange termijn kan een goed jeugdwerking wel meer geld opleveren, goede spelers met goed kaliber kost veel geld en veel salaris en dat is zelfs nog korte termijn.. of je uberhaupt winst maakt ermee is maar een vraag. als die 2 jaar tekenen is nog te vraag of je er nog veel geld voor kan vangen , clubs als ajax psv kan veel vragen maar als willemii is… Lees verder »

Wally58
Lid
Wally58

NAC opkopen en daar de jeugdopleiding van Willem II maken !

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Opkopen?? Die moeten geld meebrengen bedoel je….

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Geld hebben ze niet. Ze hebben alleen bier en bluf

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Als het goed is willen ze op vak O enP de skyboxxen doortrekken van de hoofdtribune,dit levert dan weer meer inkomsten op.ben wel benieuwd wanneer rr definitief iets bekent wordt.we wachtten er al zo lang op

Kruik013
Gast
Kruik013

Wordt t jeugdcomplex ook naar Frenkie vernoemd?

Nielske
Lid
Nielske

Ik ben blij dat we nu verstandige mensen aan het roer hebben zitten. De Champions League miljoenen en het geld wat we daarna niet hadden verbrassen aan slechte spelers.

De ingeslagen weg doorzetten op technisch beleid en de miljoenen investeren in een goed fundament en we hebben de de komende jaren nog veel plezier van ons Willem II.

Robby
Lid
Robby

Zijn de Champions League miljoenen toen der tijd niet besteed aan het uitbouwen van de voorgevel van het stadion? bij de hoofdingang. En zijn de skyboxes er toen ook niet gekomen alsmede een congrescentrum met een aantal zalen?

Nielske
Lid
Nielske

Niet allemaal, ik weet wel dat destijds de gemeente een garantie af moest geven voor de verbouwing van 10 miljoen gulden. Ook dat er een hoop geld in het spelerfonds is gestopt en dat we daar oa Youssuf Mariana van gekocht hadden. Met een salaris van 750.000 gulden destijds.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Ik zou toch graag zien dat er ook een deel wordt gebruikt om de komende jaren een selectie die zich kan staande houden in de eredivisie samen te stellen. Anders zit je straks met een verbouwd stadion en een goed jeugdcomplex In de kkd zoals FC Twente. Een mix van lange termijndoelen en een eredivisiewaardige selectie voor de komende jaren graag!

Grenzen
Gast
Grenzen

Onderschrijf dit ten zeerste. We moeten en en doen.

Robby
Lid
Robby

Met de selectie die er nu staat (met doorlopende contracten) en de 3,5mln van Sol moet dat ook zeker lukken.

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Twente speelt in de KKD omdat ze te dure spelers aantrokken, gokten op transfers die niet kwamen en omdat ze dit niet konden volhouden en vervolgens de zaak flesten. Soms is een bvo net een bedrijf. Zorgen dat je van de zes of zeven miljoen er 8 maakt dan doe je het goed.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

En bovendien, een hoge positie op de ranglijst brengt ook de nodige inkomsten vanuit de KNVB Dus kapitaal op het veld levert ook geld op. Zorgt tevens weer voor meer supporters en meer sponsoren. Mits het kapitaal presteert natuurlijk

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Heel dat geld wat eraan komt kun je idd besteden aan jeugdcomplex en stadion!maar ook investeren in een goede directie die de boel uit kan bouwen want met een een vernieuwd stadion een top jeugd complex met een slechte kapitein verdampen de miljoenen snel!En niet vergeten een gedeelte van het kapitaal op het veld te zetten om een stabiele middenmotor te worden en blijven.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Heel verstandig om het “fundament” stadionfaciliteiten en jeugdopleiding prioriteit te geven….maar niet alleen dat….voetballen in de keukenkampioen divisie is geen optie en kost je op termijn ontzettend veel centen en goodwill

Zekur
Lid
Zekur

KKD is de komende jaren niet meer aan de orde lijkt me. Zeer verstandige lange termijn visie van de club. Over de balk gooien en over 2 jaar weer per ongeluk degraderen is nog veel erger. Dit is prima zo en er blijft heus wel genoeg geld over om ook de selectie sterk te houden!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Zekur….ben daar nou niet zo ZEKER van….het blijft een dubbeltje op zijn kant,we hebben thuis praktisch niets gewonnen en uit vaak met wat geluk gezegevierd…vooral door SOL en die is weg…dit seizoen kom je daar nog mee weg….maar het blijft niet mooi staan.