Joris Mathijsen aangesteld als Technisch Manager!

34
6005

WELCOME BACK JORIS!

Goed nieuws! Vandaag is bekend geworden dat Joris Mathijsen de nieuwe Technisch Manager van Willem II wordt. Het nieuws kwam wat vroeger naar buiten dan de bedoeling was, maar nu is ook het officiële persbericht beschikbaar:

Willem II heeft Joris Mathijsen aangesteld als technisch manager. De oud-speler van Willem II tekende vandaag een contract voor drie seizoenen en start per 1 juli 2016. Mathijsen (36) doorliep de jeugdopleiding van Willem II en speelde tussen 1998 en 2004 zes seizoenen in de Tilburgse hoofdmacht. Na Willem II speelde Mathijsen voor AZ, Hamburger SV, Malaga en Feyenoord.

Tijdens zijn carrière kwam hij 84 keer uit voor het Nederlands Elftal, waarmee hij in 2010 de WK-finale speelde tegen Spanje. In 2015 besloot Mathijsen een punt te zetten achter zijn loopbaan als actief voetballer.

Algemeen directeur Berry van Gool: ‘We zijn verheugd om Joris als nieuwe technisch manager te kunnen presenteren. Hij heeft jarenlang bij Willem II gespeeld en is een persoon die de regio en club goed kent. De gesprekken die we hebben gehad waren zeer prettig. We kijken uit naar de samenwerking, waarin Joris maximale ondersteuning gaat krijgen van de club.’

Joris Mathijsen: ‘Toen Willem II mij benaderde voor deze uitdagende functie, voelde ik me vereerd. Ik heb vele jaren hier in Tilburg gespeeld en ben daarom blij dat ik terugkeer op het oude nest. Ik heb zin in mijn nieuwe baan en het nieuwe eredivisieseizoen.’

Schermafbeelding 2016-06-14 om 12.28.25

 

 

34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments