Jordy Croux in basis bij Willem II

7
1413
Croux kopt de bal door (c) Fotoburo Toin Damen

Jordy Croux staat vrijdag bij de wedstrijd tegen Excelsior waarschijnlijk in de basis van Willem II. Het zou de zesde basisplaats worden voor de Belg dit seizoen, die de geblesseerde Elmo Lieftink (kuit) zal vervangen.

Het opstellen van Croux brengt nog een andere verschuiving met zich mee. Mo El Hankouri verhuist van de linkervleugel naar het middenveld. Croux kwam dit seizoen tot 548 minuten en een doelpunt voor Willem II. Hij fungeerde als basisspeler of invaller elf keer als rechtsbuiten, vijf keer als linksbuiten en twee keer als schaduwspits.

Sinds het aantreden van Reinier Robbemond als hoofdcoach is het de tweede gedwongen wijziging in de opstelling van Willem II. Eerder kwam Timon Wellenreuther in de ploeg om de langdurig geblesseerde Mattijs Branderhorst te vervangen. Er komt nog een derde bij. Freek Heerkens is geschorst. Jop van der Linden lijkt zijn logische vervanger.

Vermoedelijke opstelling Willem II: Wellenreuther; Lewis, Lachman, Van der Linden, Tsimikas; Chirivella, Rienstra, El Hankoui; Haye, Sol, Croux.

Bron: BD.nl

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments