Jong Willem II krijgt pak slaag in Almelo

11
2457
Foto: Toin Damen ©

Jong Willem II speelde gisteren een uitduel met Jong Heracles, en deed dat in zo ongeveer de sterkst mogelijke opstelling. Jong Willem II stelde ernstig teleur en ging met 3-1 onderuit in Almelo.

Trainer Arno Arts begreep niets van de inzet die geleverd werd. Hij liet op de officiële website van Willem II optekenen: ‘In de rust heb ik aangegeven dat ik de beleving miste bij ons,’ blikt trainer Arts terug. ‘Ik miste de passie, de bereidheid om te knokken voor iedere meter. Dat begrijp ik niet.’

Michael Woud onderscheidde zich met een aantal prima reddingen en voorkwam een grotere nederlaag. Paul Gladon maakte in de blessuretijd de eretreffer uit een strafschop.

Willem II haalde slechts drie punten uit de eerste vier wedstrijden in de kampioenspoule.

Opstelling Willem II
Woud / Queirós / Ryan / Spijkers / McGarry / Voutsas / Zuijderwijk / Kabangu / Gladon / Saglam / Vrousai

Opstelling Heracles Almelo
Brouwer / Schoofs / Rossmann (81. van Benthem) / Van den Buijs / Quagliata / Jakubiak / Leemhuis (46. Niemeijer) / Bijleveld /  Cijntje / Szöke / Dos Santos (61. Amissi).

De wedstrijd terug kijken kan hier: https://t.co/pSopz7ivZS?amp=1

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Als ik de analyse van Arts hoor dan schrik ik toch wel. Er stonden namelijk nogal wat spelers van de A-selectie op het veld. Als ze met dezelfde intentie in het eerste elftal gaan spelen dan zullen we weer net zo snel uit linkerrijtje vallen als dat we er in gekomen zijn.
Zorgwekkend, ik verlang ook indien je in het tweede speelt maximale inzet, misschien nog wel meer.

DeKraak
Gast
DeKraak

Willem II moet veel meer trainers/ oud spelers hebben in de Jeugd die een verleden hebben in betaald voetbal Bij bijvoorbeeld bij onze buren in Breda en Eindhoven loopt het van de oud profs. Zo simpele KNVB trainer als Bogers of Hendriks of een jonge jeugdtrainer met tc3 is alleen interessant voor de lage teams. Zo O21 O18 O17 O15 heeft een ervaren trainer met assistent ex prof nodig die de klappen van de zweep kent. Voor dit jaar is het ook moeilijk voor Arno Arts om wekelijks als parttimer bij ons alleen een wedstrijd van het 2e te begeleiden/… Lees verder »

kurvers
Lid
kurvers

Want alle oud-spelers zijn goede trainers????Jij bedoelt van die oud-spelers zoals John van de Brom? Jouw bewering klopt niet en ZEKER niet als jij het hebt over Robby Hendrikx en Jos Bogers!!

Konings
Gast
Konings

Ik ben het wel eens met de kraak.

Hij zegt niet dat alles goed is maar wel een imago kan geven.

Oud spelers geven wel kick op de huidige jeugdspelers i.p.v. zo trainer die even z’n Tc 3 of 2 haalt.

Voor de Willem II opleiding is het ook veel interessanter om ervaren mensen/ talent coaches (oud spelers bijv) in de jeugd te hebben, i.p.v. zo Spanjaard waarvan niemand iets van snapt bijvoorbeeld.

Dekraak
Gast
Dekraak

Robby en Jos zijn uitstekende trainers maar niet voor 015 of hoger in mijn ogen daar moeten sterken trainers met een verleden in betaald voetbal staan . Dat vindt ik.

Buiten je spelers moet je ook aan trainers denken. Aantal trainers komen bijvoorbeeld van de plaatselijke amateurclubs dat is goed maar niet voor je hele jeugd.

wil
Lid
wil

Triestig dat je zo’n instelling hebt

Ton Eikenaar
Gast
Ton Eikenaar

Als de instelling niet deugde, ….waarom wordt er dan niet drie maal gewisseld ????

Frank1896
Lid

Omdat er maar vier man op de bank zat en de opties om te kunnen wisselen dus maar zeer beperkt waren.

zaro
Lid
zaro

Grote kul, huidige trainers interesseert het geen reet en/ of niveau is zielig waarom geen oud gediende zoals Don v Riel heeft een breed werkvlak en is deskundig. Hij wil graag en hoeft geen wereld prijs is onafhankelijk en is een echte Wii er bestuur wil kent en /of wil hem niet.
Omgeving Utrecht is zijn gebied dus maak gebruik van zijn Know How.