Jacobs wil vandaag duidelijkheid

39
6394

Vandaag verscheen er in het BD een update van onze TD. Jacobs geeft daarin aan dat hij wil doorpakken met drie à vier spelers en een keeper. En belangrijk, hij wil niet te lang wachten. ‘Ik wil deze woensdag (vandaag red.) wel antwoorden’ aldus Jacobs in het interview. Kortom de transferzomer is in volle gang.

Dat er afgelopen maandag geen selectie die voor 80% rond was op het veld stond was duidelijk. Jacobs geeft aan dat hij bij het uitspreken van die woorden wist dat dit terug zou komen en dat hij toen ook al aangegeven heeft dat het wel lastig zou worden. Maar als je Hornkamp en Crowley meetelt kom je al aardig in de buurt aldus de TD. Willem II wil namelijk gaan werken met een selectie van 22 spelers en 3 keepers.

Als laatste wordt er ingegaan op het vertrek van Yeboah en Jenssen. Volgens Jacobs is het niet het geval dat de rode loper uitgelegd wordt voor iedereen die niet wil blijven. Bij deze twee spelers was dat echter heel duidelijk, dan moet er naar een oplossing gezocht worden. Jacobs geeft aan dat hij gezegd heeft dat ‘als jullie echt willen, dan kan dat tot de eerste training op 20 juni, onder ónze voorwaarden. Lukt dat niet dan veranderen de voorwaarden’. Daaruit lijkt opgemaakt te kunnen worden dat het vertrek van deze twee spelers ook voor Willem II financieel interessant is geweest. Het wegvallen van het salaris van Jenssen geeft wat extra ruimte om nieuwe spelers aan te trekken.

Ook voor Derrick Köhn is wat interesse geweest, heel concreet is dat echter niet geworden. Dat is een speler waar Willem II absoluut een transfersom voor wil ontvangen. ‘Rondom andere spelers die interessant kunnen zijn voor andere clubs speelt op dit moment niets’ aldus Jacobs.

Abonneren
Abonneren op
guest
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments