Jacobs gaat verantwoording afleggen aan Van Geel

36
2610
Foto: Willem II Media

Teun Jacobs wordt bij Willem II geen technisch manager, maar ‘gewoon’ technisch directeur. Desondanks verandert er in Tilburg wel iets aan de invulling van die functie: de 38-jarige voetbalbaas gaat verantwoording afleggen aan algemeen directeur Martin van Geel, en niet meer aan de raad van commissarissen. Zo schrijft het Brabants Dagblad.

Tot voor kort was het bij Willem II zo dat de ‘ad’ en ‘td’ op volledig gelijkwaardige basis werkten, beiden waren statutair directeur en moesten dus beiden verantwoording afleggen aan de raad van commissarissen. In die situatie had de algemeen directeur (Van Geel) dus geen zeggenschap over de technisch directeur (de in maart ontslagen Joris Mathijsen). Toen de dramatische resultaten afgelopen seizoen maar niet verbeterden, was het dus ook de rvc die moest ingrijpen en uiteindelijk besloot om zowel Mathijsen als hoofdtrainer Fred Grim (die gesteund werd door Mathijsen) op straat te zetten. 

Kennismaken met Teun Jacobs

Op het YouTube kanaal van Willem II verscheen vandaag ook een kennismakingsinterview met Teun Jacobs. Wat vindt hij van onze club? En wat mogen we van hem verwachten?

36 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments