Isak op weg naar Real Sociedad

7
2874

Alexander Isak staat op het punt om een contract te tekenen bij Real Sociedad. Dat melden diverse Spaanse media. Na de interland tussen Spanje en Zweden zal Isak naar San Sebastian afreizen voor een medische keuring op dinsdag.

Isak werd al langer begeerd door Real Sociedad en de transfer lijkt volgens Mundo Deportivo nu in een stroomversnelling te komen. De Spaanse krant schrijft dat de jonge Zweed na de interland tussen Spanje en Zweden in Bernabeu, waar Isak op de bank zit, naar San Sebastian zal gaan om daar dinsdag een medische keuring te ondergaan. Als hij die doorstaat ligt er een contract voor hem klaar in Anoeta.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Voor vijf jaar getekend, transfersom 10 miljoen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mocht ie daar naar toegaan en slagen kunnen we toch zeggen staks dat zijn carrière hier is begonnen .goede reclame voor onze club.

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

ik denk dat ze daar bij Dortmund wel anders over denken.

vakkieB
Lid
vakkieB

Alexander, veel succes in Spanje, het is je gegund. Graag had ik je nog een
seizoen bij onze mooie club aan het werk gezien. Maar het was duidelijk
dat dit, helaas, niet mogelijk was. Dank voor diverse onvergetelijke
doelpunten. Het gaat je goed.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

San Sebastian is een prachtige stad met een goede universiteit. Daarnaast is de stad rijk aan cultuur. Zo wordt er jaarlijks een filmfestival gehouden. De stad staat tevens centraal in een ware wielrenklassieker. De stad is verder wars van pretenties en de mensen zijn er vriendelijk en benaderbaar. Er liggen weinig verleidingen op de loer voor een jongvolwassene. Ik ben er zeker van dat Mijnheer Isak hier een fijne tijd tegemoet gaat.
Evert

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Ik denk niet dat Isak daar cultuur zal opsnuiven. Hij is niet bepaald een personality.

Frietmet
Lid

Perfecte tussenstop voor hem