Isak droomde al van de finale

6
964
Alexander Isak maakte in Utrecht zijn debuut voor de Tricolores (foto: (c) Toin Damen)

Isak speelde de laatste weken geweldig voor Willem II en maakte indruk voor het nationaal team van Zweden.

Dat belooft veel richting het seizoenslot, waarin Willem II via de play-offs misschien nog kan meedoen om een Europees ticket, al staat de komende periode toch vooral in het teken van de KNVB-bekerfinale. ‘Ah ja, die halve finale was echt een geweldig feest’, straalt Isak. ‘Ik zal eerlijk zeggen dat ik de nacht na die wedstrijd heb gedroomd van de finale. Spelen tegen Ajax, in dat mooie stadion van Feyenoord: mooier kan niet.’

Sinds de zege op Feyenoord weet hij in ieder geval hoe het is met Willem II te juichen in De Kuip. Het veroveren van de beker zou een volgende stap zijn op een pad dat moet leiden naar inlossing van zijn belofte. Dat dat gaat lukken, weet Isak zeker. ‘Met druk van buitenaf kan ik wel omgaan, ik krijg niet eens alles mee. Het is allemaal zó snel gegaan met me, dat ik op een gegeven moment niet eens meer tijd had om alles over mezelf te lezen. Dat was namelijk behoorlijk veel, dus dan raak je er ook aan gewend. Ik moet blijven doen wat ik nu bij Willem II doe. Hard werken, mezelf de tijd gunnen en niets forceren. Dan komt alles goed.’

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments