Inzetbaarheid Heerkens nog steeds onzeker

17
1417
Foto: Toin Damen ©

Freek Heerkens revalideert van een rugblessure en traint sinds zaterdag weer op het veld. Toch is het maar de vraag of hij ‘ja’ kan zeggen op een eventueel verzoek om beschikbaar te zijn voor het thuisduel van zaterdag met Heerenveen.

Met Heerkens is het in het herstelproces nog vallen en opstaan. Hij doet voornamelijk looptrainingen en heeft nog geen dag helemaal pijnvrij op het veld gestaan. In de aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht van 16 februari raakte Heerkens bij een training geblesseerd aan zijn knie. Daar zat vocht in. Daar herstelde hij van. ,,Althans, je gaat op een manier lopen dat je er zo min mogelijk last van hebt. Dat compenseren heeft weer geleid tot rugklachten”, aldus Heerkens in het Brabants Dagblad.

De schorsing van Jordens Peters zaterdag tegen Heerenveen komt Willem II wel erg ongelegen. Freek Heerkens lijkt als vervanger geen optie.

Trainer Adrie Koster denkt dat het lastig wordt voor Heerkens om die wedstrijd tegen de Friezen te halen.Gistermiddag zag hij bij de 1-3 nederlaag van het tweede team tegen NAC dat João Queirós in elk geval geen optie is. De 21-jarige verdediger, gehuurd van Sporting Lissabon, speelde onthutsend zwak.

Wie moet er volgens jou in de defensie spelen aanstaande zaterdag? Laat het weten in de comments.

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments